עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mad Season,

מה אתם אומרים על התוכנה הזו ? אם אני רק משתמש בה רק בלי פיירוול ? המחשב שלי בטוח ? עד עכשיו השתמשתי בפיירפול של קיריו , וקספרסקי רק בתור אנטי וירוס , הקריו גרמה לתקלות במחשב שלי. יש פה מישהו שמתשמש באינטרנט סקיוריטי 6 של קספרסקי ? אפשר להגיד שהמחשב מוגן ככה ולא צריך פייר וול אחר ? ומה בנוגע לגלישה עצמה..? נראה לי שמאז שאני משתמש בה המהירות של ה תוכנות p2p שלי ממש ירדה.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  2. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. ^^^ כותרת. בתודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

5. הסיבה היחידה שאני שומר עדיין ICQ זה בשביל ה SMS. עכשיו אין טעם... או שיש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by alergic,

אני רוצה לכתוב את אותה ההודעה לכל האנשים שבאנשי הקשר שלי גם אלו שלא מחוברים איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים !!!! אני מחפש תוכנה טובה וקלה לשימוש לעריכת סרטים והעברה ל-DVD ... אני מדבר על סרטים כמו בר-מצוות וחתונות (אני מעביר את הקלטות שלי לדיסקים של DVD ורוצה להוסיף כל מיני תפריטים ותתי תפריטים) אני מחפש תוכנה שתהיה עם כל מיני אופציות נחמודת ותוספות , לא כבדה מדי כמו premiere , אלא משהו פשוט וטוב! תודה !!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. שלום לכולם, זמן רב לא כתבתי כאן בפורום, אני מקווה שהתחלפו קצת האנשים יש לחבר שלי שגיאה כאשר הוא פעיל את הWINDOWS רשום לו שאין תקליטור בכוננן A כל פעם מחדש ניסיתי למצוא פיתרון באינטרנט ברם לא הצלחתי מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את ההודעה הזאת? (אין צורך בתמונה לדעתי, פשוט רשום "אין דיסקט בכונן A אישור או ביטול" משהו בסיגנון תודה מראש, ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. Started by Matankzr23,

התקנתי את הגירסה העיסקית והכל בסדר אבל יש רק בעיה בEXCEL מתי שנכנסים אליו הכל פועל אבל כך הזמן שיוצאים זה נותן לי שגיאה כזאת: מה עושים?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  11. מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??

15. Started by yotamavi,

אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD שלי איך אני ייצרוב אותו דרך נרו? המפרט שלו: GDV-95 .DVD Video ,VCD 1.1/2.0 .NTSC -ו PAL .27MHz / 10bit .PCM,DOLBY DIGITAL,DTS,MP3

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…

17. Started by bykeking,

השאלה בכותרת, תודה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. תוכלו להמליץ לי בבקשה על תוכנות שבעזרתן ניתן לבדוק את תצורת המחשב?.. יש לי מחשב חדש ואני לא רוצה לקחת שו סיכונים בעניין..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

אוקיי מדובר בהתקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ... אוקיי ההתקן הוא חיצוני כמעין קופסה אפורה הוא של חברת SENAO פרטים מזהים אחרים מאחור FCC ID: NI3-2511UB זה ממש דחוף עיזרו לי למצוא את הדרייבר המקולל הזה! תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שאני יכול לעשות בה ככה: נגיד יש לי סרטון של 10 דקות... אני רוצה לקחת חלק ממנו נגיד חלק מהאמצע ולעשות אותו כקובץ אחד... זאת אומרת... לוקח חלק מהסרט(חותך חלק מהסרט) ועושה אותו קובץ אחד.... אשמח אם תתנו לי המלצה לתוכנה כזאת, אם יש תוכנה חינמית אשמח אם תיתנו לי קישור... משהו קל.. אם לא אז אשמח שתתנו לי שמות, תודה!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  21. שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?

22. מה הבעיה? =S

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by RonTwins,

איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  24. Started by raltal,

כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים