תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני בא לקבל תוצאות רשום לי שהתוכנה לא יכולה להתחבר לאינטרנט וזה מוזר מאוד כי כל שאר החלקים בתוכנה שרצו גישה לאינטרנט קיבלו יפה רק שאני בא לקבל תוצאות אין גישה לאינטרנט ? אז איך מפעילם את התוכנה המחורבנת הזאת אהההההההההההההההההההההה התוכנה אמורה לגרום לי לא להיות מתוסכל ואני מתוסכל בגללה המון
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
joost גם נראית טוב על מסך מלא, זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחפש כזאת. אהבתי תגרפיקה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התוכנות שיש במדור ההורדות הם מתאריכים ישנים ואני לא יודע אם זה אמור לעבוד? אין באופציות לסימון ב-PRIME95 AMD 64 3000 אז מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש תוכנה שהופכת דיויקס לוי סי די אבל מהירה ? והכי חשוב שלא תהיה nero
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם VirtualDub-1.9.11- אבל היא חותכת לי קטע של 5 דקות ועושה מימנו 8 ג'יגה, אני מחפש משהו הגיוני תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך לעשות משהו מסויים כל שעה מהצהריים עד הערב, ומכיוון שאני על המחשב כל הזמן רציתי לדעת אם יש כזאת תוכנה למחשב שיכולה להזכיר לי כל שעה (בעזרת צילצול או הודעה או משהו אחר) להכין את המטלה המסויימת?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה תוכנה שלא אני אצטרך להזין כל סרט שיש לי אלא אני אבחר את הסיפריות של הסרטים והתוכנה תציג לי ויזואלית את הסרטים שיש לי, עם מידע מ IMDB ותמונה. יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SSD NVME של חצי טרה, ודיסק קשיח רגיל בגודל 2TB. בגלל מחסור במקום על ה-SSD, ובגלל שיותר אמין לשמור מידע לאורך זמן על HDD, את כל התמונות שלי אני מעבד ושומר שם. ברשותי מצלמה שמוציאה בקלות תמונות של 40MB-50MB, ולכן אני רוצה לעבוד עליהן על SSD, אבל מקביל לשמור עותק על HDD מענייני גיבוי. לשם כך מאמין שאקנה עוד SSD של 1TB. אני צריך שיהיה סיכרון אוטומטי שיצור העתק של תיקיות ספציפיות ו/או קבצים עם פורמטים ספציפים, ולא יבזבז מקום בגלל שיכפול משחקים על שני דיסקים למשל. האם יש דרך לעשות את זה דרך RAID (שעם זה אף פעם לא יצא לי להתנסות), או תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש תוכנה לשיחות לבזק והוט חינם מהאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לשינוי המאפיינים (אלבום שנה וכו...) בקבצי MP3 להרבה קבצים בבת אחת ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב שלי בנוסף לאקס פי גם את הויסטה. לצערי, למרות שזה על אותו מחשב הויסטה לא מזהה שום רכיב על המחשב ואני צריך לעדכן דרייברים... יש איזה שיטה להעביר את כל הדרייברים בבת אחת מהאקס פי לויסטה? אני יודע שיש כמה תוכנוות שמגבות דרייברים אני יודע.. אבל ניסיתי כמה וזה גיבה אומנם אבל את השחזור לא ממש הצלחתי לעשות..
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-