עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vidati,

ידידה שלי ציירה את הילדה ואני סרקתי ועשתי את חלקי בפוטו. http://vi9ati.deviantart.com/art/Dream-135253214

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by etay34,

מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קראתי כתבה באינטרנט באתר YNET. אני לא יודע איך קוראים לזה. תיקראו כתבה ותיסכלו בסרטון דוגמא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086505,00... איך עושים בפוטושופ CS4 לטשטש בתמונה רואים אדם מקדימה וגם מאחורי אדם נוף. זה מדהים איך עושים? מיכאל [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אף על פי שהורדתי את אופן אופיס 3.3.0 (הגרסה הנוכחית) בעברית (האתר הבינלאומי הציע לי להוריד את התוכנה בעברית) לפני הרבה זמן, כבר אז נוכחתי לשים לב שה-Writer אמנם יכול לקרוא קבצי doc של וורד 2003 ו-docx של וורד 2007 ומעלה של מיקרוסופט אופיס, אך הוא לא מציג אותם נכון כמו וורד 2003 ומעלה, והוא איננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו אלא, רק ב-doc של וורד XP העתיק וגרסאות קודמות. כנ"ל לגבי ה-Calc (יכול לקרוא קבצי xls של אקסל 2003 וכן xslx של אקסל 2007 ומעלה אך מציג אותם לא נכון כמו אקסל 2003 ומעלה, ואיננו יכול לשמור אותם בפורמטים אלו, אלא רק ב-xls של אקסל XP העתיק וגרסאות קודמות). האם אני צריך לחכות עד שתצא גרסה חדשה של אופן אופיס שתומכת בפורמטים אלו בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה כתחל…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by 114508534,

אז ככה אני משתמש במיול של ליאונהארט 0.42E והכל היה טוב ויפה וסבבה והמיול הוריד מהר ואז אבא שלי הביא לי מתנה הארד של 120 גיגה , אחרי כל זה התחילו הבעיות , העברתי את התיקינות הזמניות והאינקאמינג להארד החדש בכדי שאני אוכל להוריד הרבה דברים כי בהארד הקודם לא היה לי כבר מקום ואז התחילו הבעיות , המיול פשוט מת , הוא בקושי זז , אני זוכר שהוא היה עובד על 40 + על כל קובץ ועכשיו הוא בקושי מגיע ל 30 - . אני לא ידוע מה לעשות , הקרדיט נשאר אותו דבר והוא מעל 60 אלף , אני משתף מלאה אבל המהירות דפוקה , ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל זה לא פתר את הבעיה . תעזרו לי בבקשה חברה

11. אני מעוניין ליצור קובץ Template ל Excel שישמש כחוברת עבודה שתהיה ברירת מחדל. כלומר בכל פעם שמשתמש יפתח את ה Excel העומד שיופיע לו יהיה אותו Template שהכנתי. מישהו יודע אם קיימת כזו פונקציה ב Excel? ואם כן איפה אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

אוקיי מדובר בהתקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ... אוקיי ההתקן הוא חיצוני כמעין קופסה אפורה הוא של חברת SENAO פרטים מזהים אחרים מאחור FCC ID: NI3-2511UB זה ממש דחוף עיזרו לי למצוא את הדרייבר המקולל הזה! תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by SHAY951,

כתבתי איזה משהו ואני רוצה לשים אותו במסגרת כזאת שיראה יפה, חיפשתי באפשריות, עיצוב, הוספה...ואני לא מוצא. מישהו יודע איך אני עושה מסגרת?

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחבר למסך ולטלוויזיה (המסך בDVI והטלוויזיה בVGA). אני רוצה להקרין על הטלוויזיה כל מיני דברים (מצגות, סרטונים מסוימים וכל מיני מידע לאנשים). המחשב צריך להישאר בשימוש הרגיל שלו אבל אני לא רוצה שיראו את זה בטלוויזיה. יש תוכנה שמאפשרת הצגה על מסך חיצוני רק חלון ספציפי? חשוב לציין שאני לא רוצה לעבוד עם מצב של extended desktop. אני רוצה שהתצוגה "כאילו" תשוכפל לטלוויזיה אבל רק מה שנמצא באותו חלון ספציפי. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by md22,

יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by XDude,

שלום מישהו מכיר את החץ הירוק הזה של ווינדוס מדיה פלייר שנותן לך תמיכה בכתוביות? אני לא זוכר מאיפה הבאתי את זה אבל זה נעלם לי.... מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אלה תוצאות הבדיקה של Trend Micro Hijack מה עושים הלאה? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:02:45, on 11/06/2008 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\UdaterUI.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\McTray.e…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shahar07,

אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by wolf_silver,

כמו הכותרת השאלה שלי איך אני הופך קובץ ogg ל mp3 ?? תודה רבה אנשים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by alergic,

הבעיה קוראת כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ואז מופיע שלח\אל תשלח והקובץ הזה בבעיה: bicubic_resizer.ax

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל ליצור בסופו של דבר דיסק עם תמונות, באיזשהו תפריט נוח ויפה. אני פשוט מכין דיסקים לכבוד סיום קורס בצבא. אם למישהו יש ניסיון עם תוכנה מסוימת, או רעיון איך לעשות את זה, אני אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.