תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש כזאת. אהבתי תגרפיקה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
לא יודע מה קרה אני לא מצליח לקבל קישורים גם מאנשים שברשימה שלי מישו יודע מה קורה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן הבטרייה במחשב נייד אצלי נגמרת מאוד מהר אני צריך תוכנה שתראה לי את המצב של הבטרייה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, צילמתי סרטוני וידאו כקבצי AVCHD 59FPS. האם יש דרך לנגן אותם כ-30FPS בנגן כלשהו או שעליי להמיר אותם ומה הדרך המומלצת ביותר להמרה בלי לפגוע באיכות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס טלויזיה הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1907 עם דיסק ההתקנה מגיע PowerCinema של CyberLink. הבעיה- לא רואים כלום. מה עשיתי? 1. חיברתי למחשב. 2. התקנתי דרייברים מהדיסק. 3. עדכנתי דרייברים מהאתר של Gigabyte. 4. חיברתי בשלוש תצורות- 4.1. שלוש בננות מהממיר של יס ישירות למתאם הComposite שמופיע בתמונה (בפינה השמאלית למטה). 4.2. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), וכבל בננה-SVIDEO, לכניסת הSVIDEO שעל המתאם. 4.3. שתי בננות מהממיר לקומפוזיט (אודיו), ובננה אחת מהממיר לכניסת ישירות על הכרטיס (הכניסה האמצעית שרואים בתמונה). אני לא מקבל תמונה באף אחד מהמצבים. הממיר 100% דלוק ועובד- כשניסיתי לחבר מהאודיו ישירות לLine In של כרטיס הקול שמעתי הכל.…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, א ני מחפש המלצה לתוכנה עריכת וידאו חינמית לעריכה, הוספת או טשטוש לוגואים ושתהיה ידידותית לעורך המתחיל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס למיול, הוא מתחבר תוך שניות באמת ממש מהיר הכל רץ.. ואז כשאני מזין מילה כלשהי לחיפוש כל דבר, אפילו הנפוץ ביותר שום דבר לא עולה EMPTY ! מה יכול להיות העניין ? THNX
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקי כול הודעה שנייה פה זה "תעזרו לי פענח תלוג" וכאלה אז הנה הפתרון כנסו לפה http://www.hijackthis.de ותשימו את הלוג במקום שלו ותלחצו על anlyze יאלה שמישהו יוסיף את זה לסטיקי ולנעול!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוטל עליי מהמפתח של Gaim (תוכנת המסרים המיידית) לכתוב מחדש את התרגום העברי לתוכנה שלו. רציתי לקבל ביקורות,זעקות,צעקות, רשמים לגבי התרגום של התוכנה והתוכנה בכלל כדי שאוכל לטפל בהם או להעביר למפתח הראשי. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן בשבוע האחרון המחשב שלי עושה בעיה מוזרה שאני רואה סרט נגיד ברושי שומעים ואני שם על הכי גבוה באוזניות ואו/ברמקולים ובקושי שומעים בדרתי את כל ההגדרות בבקרת השמע הכל על הכי גבוה זה ממש מעצבן ממש שומעים חלש ו.. ונגיד אני רואה סרט מקסימום שאני שומע זה המוזיקה שיש ברע יעני קר צלילים חזקים אני שומע חלש וששהאנשים מדברין אני בכלל לא שומע.. מה לעשות? תודה מראש אלי
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לפני שכולם ירביצו לי ויגידו שהנושא נטחן ובלה בלה בלה... עברתי בחיפוש עד אשר יצא לי עשן מהאוזניים (איזה שקרן אני ;D )... ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל... בכל מקרה החלטתי לעשות ממש סדר עצבני גם חיצוני וגם פנימי ונמאס!! ממש נמאס מנורטון הדפוקים האלו ואני רוצה להחליף.. למה? ולא אכפת לי שלא יהיו חינמיות אני מכיר את כל הדרכים "לקנות".... מחכה להמלצות ומקווה שלא תתנו לי אתם אנשים טובים, מוזרים...... אבל טובים. ;D
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה VirtualDub והיא פעלה סבבה (עד עכשיו השתמשתי בקודק של Divx ) רציתי לשדרג ולהוסיף עוד כמה קודקים אז התקנתי K-Lite Codec Pack ועכשיו כל פעם שאני בא לעבוד עם סרט זה כותב לי שגיאה : מה לעשות ? תודה לעוזרים !!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי בנה פורט אינפרא אדום שמתחבר לCOM ועובד עם התונה LIRC המאפשרת לו לתת פקודות בעזרת השלט של YES ומפענכת אותם. הבעיה היא שהתוכנה הזו מתאימה רק לפורטים שמתחברים לCOM ולי יש אינפראדום שמתחבר לUSB, מישהו מכיר תוכנה שמסנכרנת את התדר של השלט של YES (רצוי עם פלאגין לווינאמפ) תודה מראש, אני בטוח שהרעיון ידליק פה כמה חברה..(,
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במידה ואני רוצה לצרוב התקנה של תוכנה כלשהיא על דיסק , נניח התקנת XP. איך אני צורב את הדיסק כך שאני אוכל לאתחל את המחשב עם הדיסק וההתקנה תחל לפעול ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרטים, הסרטים עובדים, שומעים סאונד, אך לא רואים תמונה, מה עושים??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-