עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה לשליטה בתאורה או המלצה...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows Vista עם Internet Explorer 8. מטעמי נוחות אני נוטה להעדיף שימוש במקלדת ולהימנע עד כמה שאפשר בשימוש בעכבר. על מנת לעבור בין חלון לחלון אני נוהג להשתמש בצירוף המקשים Alt+Tab. השאלה שלי היא: האם ניתן לעבור מ- Tab ל- Tab בחלון אחד על ידי מקשי קיצור או בכל דרך מהירה אחרת ללא שימוש בעכבר? הצעות בעניין "לעבוד עם דפדפן אחר" מבחינתי לא רלוונטיות.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. אתמול עוד הכל היה בסדר. היום, כל דפדפן שאני פותח מציג את האתר הזה. נו, אמרתי לעצמי, נלך לדף של "הסר תוכניות" בלוח הבקרה ונסיר אותו. אבל יש בעיה קטנה, הוא לא שם.... אגב, מיותר להגיד שלא הורדתי שום דבר?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by maxwell10,

אני משתמש ב LogMeIn אבל התמונה שאני מקבל ממש לא טובה, יש מריחה של הצבעים וסמן העכבר זז ממש לאט, יש תוכנות שבהם רואים רק את המסגרת אבל לא את התוכן (Google SketchUp), הכל עובד ממש לאט ואני לא מרוצה מהתוכנה. אני מעדיך לעבוד עם Remote Desktop Connection שמובנה ב XP אבל כשאני מכניס את ה IP של המחשב עליו אני רוצה לשלוט הוא רושם לי שהוא לא רואה אותו. המחשב הזה אגב - נמצא באונ' ושלי בבית. א. מה צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה וזורמת עם התוכנה LogMeIn ? ב. איך אפשר להתחבר למחשב הרחוק באמצעות Remote Desktop Connection ? בשני המחשבים יש XP SP3

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כתבתי תכנה אשר עוזרת לזכור מתי ובאיזה מקצוע יש שיעורי בית, מי השותפים שלך והכי חשוב מתי המבחנים. התכנה בשלב בטה אחרון ואני צריך את עזרתכם בלבדוק כל מני דברים בה. כמו כן לא יזיקו רעיונות חדשים לתוספות או שינויים. אפשר למצוא את התכנה כאן: http://www.technotask.com התכנה חינמית כמובן והקוד שלה יהיה פתוח ברגע שהגרסה תהיה סופית. אני כותב אותה בויזואל 2005 בטה ולכן צריך להתקין את Net framework 2.0 יש לינק לזה באתר. תודה ותהנו מהתכנה (אני מקווה). נ.ב השם שלה אמנם TechnoTask אבל זה אמור לעזור לכל הסטודנטים ולא רק לאלו שלומדים בטכניון. אם יש בה דברים שחסרים לאוניבסיטאות אחרות בקשה אמרו לי שאני אוכל להוסיף.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. שלום אני מחפש תוכנה שתפריד/תעתיק לי את הקול מהקליף ואז שאני יוכל לשמוע את זה בפורמט MP3 וכו' משהו מכיר ויכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזאת?

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום, בזמנו עשיתי גיבוי עם גוסט למחשב של קרוב משפחה, במחיצה נפרדת מהC. המחשב קרס (XPלא עולה- מסך כחול אחרי המסך של הXP) - קורה לעיתים קרובות מאוד, לא יודע מה הוא עושה אבל פעם בכמה חודשים זה קורה באותה תצורה. אז החלטתי במקום לפרמט להעלות את הגיבוי, עכשיו, איך ניתן לעשות זאת? אני מתכוון דרך הדוס או משהו למה אין שום גישה לXP. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by BenoiT,

כותרת- פה זה יותר מתאים -------------------------------------------------------------------------------- תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור? יש לי דיסק dvd בשיטת ntsc ואני מעוניין לצרוב אותו בשיטת pal איזו תוכנה ? או עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Nasok,

בקיצור אני לפעמים הולך לחבר או הולך לישון ולא מכבה את המחשב בגלל שיש משהו שאני מוריד או כל דבר אחר. אני מכבה את המסך ופשוט כשאני מתעורר בבוקר אני רואה שהמחשב עשה LOG OFF ואני צריך להכנס לXP מחדש וכל התוכנות עולות מחדש יש למישהו פתרון אך להפסיק את השטות הזאת?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by YINON110,

בע''ה, האם קיימת תוכנה שבאמצעותה ניתן להסיר טשטוש מתמונה מסוימת?(כתב/פנים וכו'..) חג שמח

• 9 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by yoahe,

קניתי נייד LG E500 הוא הגיע עם ויסטה רציתי XP אז התקנתי עליו עכשיו יש דיסק מצורף של דרייברים LG INTELLIGENT UPDATE שמתברר שהוא תומך רק ב ויסטה אז סבבה הורדתי קובץ RAR מהאתר שלהם עם התוכנה הזו ותאמת ל XP אבל משום מה בתוכנה עצמה לאחר שהיא מתקינה את עצמה חסום לי האופציה של להתקין את הדרייברים כלומר אני רואה אותם הצבע בהיר ניסיתי לצרוב את זה בדיסק לבד וניסיתי לאחר פתיחה רגילה ישירות וכלום מה לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-BitComet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. הכרטיס הוא ati mobility radeon hd 4530 xp driver זה למחשב נייד של HP דגם:HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC לא באתר של HP לא מצאתי (יש רק לויסטה) ובאתר של ATI משום מה גם שם הם מחביאים את זה (כאילו יש להם פחדים או משהו).. הקיצר מישהו יכול לעזור בבקשה? להביא לי קישור?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by eladh777,

שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by pms1,

יש לי סרט שבמקור הקול התמונה והכתוביות תואמים ,אבל אחרי שהדבקתי כתוביות לצמיתות ,החצי הראשון של הסרט הכל תואם ,ואח"כ הקול מקדים את התמונה עד סוף הסרט . מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by NaRKoMaN,

חבר שלי נתן לי הורדה של פראפס פרוץ. אחרי שהתקנתי את הפראפס האנטי וירוס שלי גילה את הסוס טרואני נטרלתי אותו ומחקתי אבל מאז במשחקים וטים ספיק יש לי פינגים גבוהים כ 30 עד 50 פינג יותר מהרגיל. אני התחלתי את הוינדוס במצב בטוח וגיליתי עוד פעם את הסוס הטרואני נטרלתי ומחקתי וחשבתי שזהו נגמר. עכשיו עדיין יש לי פינגים גבוהים מהרגיל וזה פשוט מעצבן אותי!! לקחתי את השם של הסוס הטרואני Trojan-Downloader.Win32.Agent.brf חיפשתי מידע עליו ב viruslist.com אבל אין עליו מידע מתברר שהוא חדש.. אבל איך נפטרים מהפינגים???? לחצתי alt+ctrl+delete והלכתי ל procces ולקחתי תמונה כי אני לא יודע אם יש שם איזה משהו שלא אמור לרוץ ויכול להיות שהוא מקור הבעיה: http://img235.imageshack.us/img235/3196/untitl…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by 1969jason,

הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED, כיצד ניתן לפתוח אותו (מה זה PHTACHED FILE ?)

21. ואם כן אז איך? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by hichcock,

שלום. היה לי בעבר את התוכנה אבל איבדתי אותה ואני מחפש להורדה מהאינטרנט. חוקי לגמרי, יש לי את הג'וק שמתחבר מאחור... רכשתי את זה בעבר ואני יודע שיש אפשרות להתשר לחברה שמוכרת את זה בארץ והם שולחים את זה בדיסק בדואר אז אם מישהו אולי יודע איזה חברה מוכרת את זה בארץ זה מאוד יעזור. שנית כל, הפלאג שרכשתי הגיע עם גירסא 8.5 של התוכנה - האם זה יעבוד על גירסאות אחרות מתקדמות יותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by sashaefi,

אצלי זה קצת יותר מ14 גיגה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

25. Started by LittleNooB,

מחפש המלצה לתוכנת אבטחה לעסק (סרבר + 14 מחשבים ) עד עכשיו השתמשנו eset שעשה עבודה לא מספיק טובה (בדיקה על אחד המחשבים עם "זונאלארם" גילתה כמה וירוסים מוחבאים) zonelabs רושמים באתר שלהם שהם לא מתאימים לעסק כזה ויהיו בעיות עם תוכנות מסויימות ..... מישהו מכיר תוכנה אחרת מומלצת לאבטחת עסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.