תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ CS4 ושאני רושם בעברית זה יוצא הפוך,מישהו יודע איך אני מסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של Ulead DVD MovieFactory :ULEAD 4 אבל היא לא מקבלת את הדיסקים שלי וכותבת כאילו אין דיסק בכונן, יש לי דיסקים רק DVD-R ונראה לי שהתוכנה דורשת או DVD-RW או DVD-ROM, בקיצור אני לא יודע איך לצרוב את הסרט לדיסק DVD ואני גם רוצה לעשות לו תפריט פשוט, מישהו יכול אולי לעזור? להביא לינק למדריך או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה המצב?[.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.. טוב לא משנה,עכשיו לעניין. אני קניתי את כרטיס הקול x-fi elit pro וקיבלתי כול מיני תוכנות נלוות כמו ה cuebase. עכשיו אני, שאני מאד רוצה להתחיל ליצור מוסיקה בעצמי, שרק עכשיו התחלתי עם התוכנות הגדולות, מסתבך איתם. אני לא בטוח לגבי: 1) אני לא בטוח שמה שקיבלתי זו תוכנה מלאה או דמו. ובלי שום קשר, כשאני פותח את התוכנה אני לא מוצא את המקום ליצירת הביטים עצמם. [move]תודה מראש.[/move]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי, ובזמן האחרון יש לי הרבה צרות עם הסאונד. לדוגמא, עכשיו סיימתי לראות סרט, והסאונד עבד, אבל שאני מנסה להפעיל את האייטונס הוא אומר לי שיש בעיה בסאונד והוא לא יכול לנגן שירים, כאשר אני מנסה להפעיל את השיר דרך BSPLAYER (שדרכו ראיתי לפני שניה את הסרט) הוא גם לא מנגן את השיר. אבל מה שמוזר הוא שיש לי גישה ללוח בקרה של הסאונד והווינדאוס כן משמיע צלילים (שגיאה, לינק, כניסה לתיקיה וכו') לפעמים התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה, ולפעמים יש צורך להפעיל את המחשב מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
פלז פלז עזרה איך אני יכול לצפות בקובץ או לשנות לו פורמט
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. רק להוסיף שהתוכנה צריכה גם לחתוך קטע וידאו מסוים, כי אין לי וידאו שהוא בול באורך של האודיו.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי קובץ התקנה MDF איך אני אמור להתקין אותה?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעצם שני קבצים חשודים שלפני כמה זמן לא היו הם נמצאים בתיקייה C:\WINDOWS זה - jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn וזה - _MSRSTRT ביצעתי סריקה ב NOD32 וב Malwarebytes' Anti-Malware והם אכן מצעו וירוסים ומחקתי אותם אבל לא היה להם קשר לקבצים האלו מישהו יודע מה הקבצים האלו. עוד משהו מצאתי אתר שמוזכר בו הקובץ jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn הבעיה היא שהוא בצרפתית http://lyonnais92.aceboard.fr/246694-11200-9813-0-google-infecte.htm
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הוא משמיע לי רק רעשים אבל זה כנראה פורמט שאני לא מכיר מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמשפרת את האיכות ומנמיכה את הרעשי רקע או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לעשות את זה בפשטות ובקלות ? תודה, בני.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטים לדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות "מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט. ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץ על חשב ורואה את המספר שיצא. רעיון טוב לא??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי שמתאים לוינדוס 7 .הכרטיס שלי זה מדגם -(Cirrus Logic (Crystal Cirrus Logic CS4281 Audio Accelerator בדקתי באתר החברה וגילתי לתדהמתי שהם אינם תומכים יותר במוצרי האודיאו שלהם יותר מה לעשות ?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-