עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים, יש לי רשימת לקוחות 250 מיילים, עד עכשיו שלחתי לכולם מייל עם הBCC והכל היה בסדר עכשיו יש בעיה וגימייל לא שולח לאף אחד ומודיע על שגיאה Why was my message rejected? Here at Gmail, we work very hard to fight spam. This includes not only spam coming into Gmail but spam being sent out from Gmail as well. Believe it or not, spammers sign up for Gmail addresses in large numbers just to send out spam! To help do our part to keep this junk off of the internet, we bounce mail that we are confident is spam. Unfortunately, we aren't perfect and will occasionally bounce legitimate mail. We apologize for the inconvenience. There are a number of ways you can inadvertently c…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by 1,

הבעיה היא שאני מפרמט את מחשב המשפחה ששם יש 4 יוזרים עם סיסמא, ורוב הסיכויים שהם לא זוכרים בכלל את הסיסמאות שלהם ואת המספר איי סי קיו אז אני רוצה לגבות את הקבצים שבהם שמורים היוזרים ואז לשחזר לאחר פרמוט. למישהו יש מושג איך אני מוצא אותם? כנ"ל לגבי המסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אני רוצה להוריד אתר שלם עם הלינקים והמוסיקה הכל הכל ושאני יכול לקרוא אותו אופליין יש תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by raltal,

צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה

6. Started by Guy950,

שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי DESKTOP שמתחבר ל LCD יש תוכנה קלה ומהירה שאני יוכל להעביר בין המסכים ? במקום להשתמש ב Screen Resolution של Windows.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. מי שיש לו עכבר כלשהו של לוג'יטק בטח שם לב לחוסר הנדסת האנוש בדרייברים שלהם לגבי הגדרת מס' השורות בעת סיבוב הגלגלת בעכבר(ע"ע בסקירה על הMX700), קיצר סמתי לב TWEAK UI בTAB של הMOUSE ישנה אופצייה להגדיר את מס' השורות בצעדים בודדים וזה עוקף את ההגדרה של הדרייבר. עד כאן הכל טוב ויפה ואפילו [glow=red, 2, 300]נפלא![/glow] אבל מה, אליה וקוץ בה! בכל איתחול של המחשב ההגדרה הזו מתאפסת(לעשה חוזרת לערך הראשוני שלה(שורה אחת)) וצריך להגדיר אותה מחדש, מישהו יודע על איזה טריק או שיטה כלשהיא לגרום לו לזכור את ההגדרה או משהו בסגנון? למנהלים: לא ידעתי באיזה פורום למקם את ההודעה תעבירו אותה כראות עינכם

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אני צריך תוכנה טובה ויחסית קלה (לא חייב חינמית) שמאפשרת להעתיק גם את הווידאו וגם את התרגום. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by maormark,

אני כבר שנים משתמש בטורנט ליץ http://www.torrentleech.org/login.php אני באתי להתחבר אבל זה לא נותן לי (פעם היה את האימות הזה אבל עכשיו אני לא רואה אותו) ניסיתי גם באקספלורר גם באבנט ברוואסר וגם בפיירפוקס...אף אחד מהם לא מראה לי את האותיות שאני צריך לכתוב זה מציג לי כתובת כזאת אחרי שאני כותב את השם משתמש והסיסמא http://www.torrentleech.org/login.php?error=incorrect-captcha-sol איך אני מסדר את זה? נ.ב נירשמתי לאתר https://admin.recaptcha.net ואז כתבתי את הטורנט ליץ, זה הביא לי שם Private Key ו Public Key לא יודע מה לעשות איתם, זה קשור בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by V6RaZR,

אהלן חברה, יש לי ZIP נעול שאני חייב לפתוח שכחתי תסיסמה וזה משהו ממש חשוב, יש איזה תוכנה שעושה את זה או דרך? תודה!!

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  14. אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. אני עובד עם חבילת המקודדים LioNetwork.Codec.Pack.V2. חבילת מקודדים זו מתמודדת יפה עם קבצי flv וכאשר אני מוריד קובץ flv הוא נראה כך: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=617427845.JPG כאשר אני מקליק על הקובץ הזה מדיה פלייר פותח ומנגן את הקובץ. הבעיה שלי עם חבילת מקודדים זו שהיא לא תומכת ב-264H ולכן הסרתי אותה והתקנתי את CCCP שמומלצת בסטיקי. בשלב זה קובץ ה- flv שינה צורה לצורת מדיה פלייר: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=703391355.JPG וכאשר אני מקליק עליו המדיה פלייר לא נפתח אוטומטית כמו עם החבילת מקודדים הקודמת ואני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=878050034.JPG כמובן שאם אני מורה לו להיפתח עם מדיה פלייר הקובץ מתנגן. מה שלא מובן לי זה: 1) למה כאשר שי…

16. Started by blackcoma,

זה התחיל אתמול וקורה בשני המחשבים שלי. יש לי Trillian Pro 3.1 ובכל הפעלה הוא אומר לי "Trillian has encountered an error and must close" האם זה קורה גם לכם ? האם זה עוד פלאגין מקולקל ? ( אין לי פלאגינים נוספים מעבר לסטנדרטיים )

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Danits1,

יש לי מדפסת LEXMARK X 1290 ואני בעל מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE כל אתר שאני נכנס אליו, האנטי וירוס מזהיר אותי בנוגע להורדת קובץ מאותו מקור. הבקשה היא: האם ניתן למצוא דרייבר ממקור אמין?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by wild_3d_raptor,

אז ככה - אני עובד עם win xp ועם outlook express אני רוצה לפרמט את המחשב אבל רוצה שכל המייליים שכרגע שומרים בזיכרון יופיעו גם לאחר הפירמוט מה אני אמור לעשות ? איך מבצעים ???? תודה רבה לכל העוזרים ....

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לקלוט INPUT ולהקליט אותו למחשב???

21. Started by TeaTime,

תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by mystikal,

שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by topgun,

בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. האם זה יותר מהיר? איך קובעים את קבצי השיתוף? יש תור או מה? יש למישהו ניסיון עם FLASHGET להורדה של קבצי EMULE?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by koby_the_1,

יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.