עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by club_501,

איך זה קרה פתאום? נסתי להתקין מחדש אבל לא עוזר. ******עריכה***** הסתדרתי לאחר שיחזור של הווינדוס [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by chenrp,

יש למישהו מושג?

5. שלום לכולם, משום מה התוכנה עושה לי Burn Failed גם כאשר אני צורב לא במהירות מקסימלית.. ושום דבר לא עובד ברקע. יש לי מחשב נייד, והצורב הוא צורב DVD שצורב DATA על CD במהירות מקסימלית 24X. ניסיתי במהירות 16, ועדיין זה שרף עוד דיסק. בלוג רשום לי : 12:41:04 #27 SPTI -1040 File SCSIPassThrough.cpp, Line 291 E: CdRom0: SCSIStatus(x02) WinError(0) NeroError(-1040) Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR) Sense Code: 0x10 Sense Qual: 0x00 CDB Data: 0x2A 00 00 02 E7 FA 00 00 1B 00 00 00 Sense Area: 0xF1 00 03 00 02 E5 95 0A 00 13 00 00 10 Buffer x0c050000: Len xf810 0x00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF 00 42 21 33 01 0xCF 87 78 BB F7 02 BC 25 81 28 B5 81 E6 C4 C3 BD 0xC3 22 …

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by Drazick,

למישהו יש מדריך שפשוט מסביר את כל העיקרון ב- MASK בפוטושופ? עדיף כזה עם זיקה לתמונות ולא לעיצוב גרפי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by moonjib,

טוב, אז AOL הוציאה לא מזמן את האנטי וירוס "שלה", שהוא בעצם Kaspersky Anti-Virus קצת מוגבל וחסר פיטצ'רים ליד הגרסה הרגילה, אבל ניתן לקבלו בחינם עם רשיון לשנה. בשביל להתחיל להנות מהשירות, יש להכנס לאתר הזה ולהרשם (מותנה רק בנתינת כתובת אימייל, שום דבר אחר מלבד הכתובת). יש אנשים שזה יתאים להם יותר (אנשים שאין להם תקציב לגרסה המלאה, או אנשים שלא מוכנים להשקיע כסף), ויש אנשים שפחות (חוסר פיטצ'רים (ראו ביקורות בהמשך), חוסר אפשרויות ועוד כמה דברים מזעריים). מצאתי ביקורת ארוכה וטובה ב-Download.com של בנאדם שמציג את היתרונות והחסרונות בצורה טובה: http://www.download.com/AOL-Active-Virus-Shield/3640-2239_4-10568703.html?tag=tab_ur אני מאמין שיש עוד כמה ביקורות טובות ומפורטות (…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?

12. הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …

13. יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by The Dom,

הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

אני מחפש תוכנה אחרת לצרוב סרטים חוץ מNERO VISIO בגלל שהיא נורא איטית ,,, זה מאד דחוף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. בפוטושופ או כל תוכנה שהיא עבודה לא רצינית מאוד, מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי או בICQ בבקשה. 336466213

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by mmMigy,

שלום, אני צריך להגיש חיבור ובהוראות של העבודה גודל החיבור צריך להיות: רוחב 12 ס"מ, אורך 17 ס"מ. הייתי מוציא את החיבור על דף ומודד עם סרגל, אבל יש לי תחושה שזו הדרך הטיפשית לעשות את זה. האם מישהו יודע איך אני בודק אורך/רוחב בתוכנה עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by Spybot,

זה פיירוול מספיק טוב ביחד עם NOD32? עדיף במקומו זון אלארם? בכל מקרה אני משתמש בזה כי הזון אלארם לוקח פי 2 יותר משאבים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי שני חלונות. אשמח אם תוכלו לפרש לי אותם (מצורפים בקובץ). אני חושש לחיי המחשב שלי הוא רק עבר טיפול כימותרפי של avast avg kasperski panda ולמיטב זכרוני של synmatec וגם השתמשתי ואני עדיין משתמש ב zone alarm ובspybot. עשיתי hijackthis והlog מצורף. כמו כן עשיתי ccleaner וdustblaster וגם השתמשתי ב recuva כמו כן עשיתי regvac registery cleaner. אחרי כל הנ"ל הרצתי סריקה מקיפה של avast וzone alarm וגם של spybot והאחרון היחיד שמצא משהו. מצורף הסיכום שלו ג"כ בקובץ. עשיתי גם rootkit ייתכן ואני צריך לבטל את אופציית הrestore אני לא בטוח שזה קשור... איך עושים את זה? סה"כ המחשב מגיב הרבה יותר טוב מלפני הטיפול הארוך שהוא עבר, אך עדיין לא מאה אחוז. תודה לכולם.…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. היי , אני מחפש תוכנה אשר מראה את מה שנעשה במחשב לפחות ביומיים האחרונים , משהו יותר מקצועי מ"התחל ->מסמכים" אשר מראה רק 10 +- קבצים אחרונים שנפתחו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by AdamS,

היי, התקנתי את ה-Nero על המחשב שלי לפני כמה ימים, אבל עכשיו ניסיתי לצרוב איזה דיסק והוא הראה לי הודעה ממש מוזרה. כשאני מנסה לצרוב קבצים שהשמות שלהם בעברית הוא פשוט לא נותן, אבל שהשם של הקובץ באנגלית הוא צורב בלי בעיות. מישהו מכיר את זה? מה עושים בעניין?? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Windos XP המחשב לי החליט שנשבר לו מזה שאני לא משתמש בתוכנות נגד spyware כמו spybot / ADaware ו SPYDAWN מאז מופיע לי איקון מהבהב סימן שאלה/אין כניסה וכל איזה 10 דקות נפתחת לי הודעה שאומרת לי שיכול להיות שהמחשב שלי נגוע ובלה בלה בלה בלה... שאני לוחץ על האייקון או על ההודעה נפתח לי אתר של התוכנה SPYDAWN http://spydawn.com/?aff=321 וכנראה שזה בשיתוף עם מיקרוסופט... לא רוצה להוריד את התוכנה הזאת ונאמס לי מהאייקון המטומטם הזה שמהבהב... יש לכם מושג איך אני נפתר מזה?? אגב ניסיתי כבר: - לשלוח לחברה הזאת מכתב אבל האימייל שלהם לא אמיתי... - להפתר מזה במנהל משימות של ווינדוס וזה לא מופיע שם... - חיפשתי משהו בהגדרות אבטחה של הווינודס ולא מצאתי גם שם כלום....

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by ForresT,

הי,יש לי קובץ DMG בwindows שאני מעוניין להפוך לISO חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה תוכנות,אני לא מצליח לפתוח..אולי מישהו ימצא ויצליח לכוון אותי?תודה!

• 5 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים