תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LG שהגיע עם ויסטה ואני מעדיף להריץ עליו XP אבל יש לי את כול הדריברים פרט לדריבר של כרטיס המסך הלפטופ הוא R405 וכרטיס המסך הוא ATI RADON 1250 וכול קטליסט שניסיתי להתקין טוען שהוא לא מתאים לחומרה המון תודה מראש למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
יצרתי לי רשימת השמעה ואני מעוניין לדעת איך לעצור את השיר הנוכחי ברשימה ..כמו בwinamp ?... יש כזאת אפשרות בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מכיר את האופציה של להסיר תוכנות כאלה דרך הMSCONFIG השאלה אם אני יכול להוסיף תוכנות
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מנסה להתקין התקנה של office 2007. ההתקנה עבדה לפני מספר שבועות. עקב בעיה בווינדוס המאפן נאלצתי להתקין מחדש. מחקתי את המחיצות בצורה מלאה ויצרתי חדשות. התקנתי את הווינדוס ללא בעיות. התקנתי את הדריברים ותוכנות סטנדרטיות נוספות ללא בעיה. כאשר התקנתי את האופיס, לאחר אמצא ההתקנה הוא החזיר שגיאה - missing file "enterpriseWW.msi" - שביזות רצינית, ניסית מספר פעמים כולל העתקה של הדיסק להרד דיסק, התקנה כל תוכנה בנפרד והגעתי למצב של פירמוט (לא בquick) והתקנה חדשה של הווינדוס. אותה שגיאה. לקחתי דיסק נוסף עם ההתקנה וזה לא עזר. ראוי לציין שההתקנה עבדה יפה על מספר מחשבים בעבר. ערבתי כמה מוחות חזקים משלי לפתרון הבעיה אך לא היתה הצלחה. אם יש פה גאון דור שיש לו מושג אשמח מאוד לשמוע. תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה שאני רושם בפורום הנכון אז ככה.. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר שיש אתרים מסויימים שאני לא יכול להתחבר אליהם עם האפשרות "זכור אותי" נגיד שאני נכנס לפייסבוק אני רושם את האי מייל ואת הסיסמא ואם אני מסמן למטה את "זכור אותי" ולוחץ "התחבר" הוא מחזיר אותי לאותו עמוד בלי שום הודעה על שגיאה בסיסמא או שם משתמש... כאילו נכנסתי שוב. אבל ברגע שאני מסיר את הסימן של "זכור אותי" ומתחבר הוא נכנס לי למשתמש שלי ועוד אתר לדוגמא ששם זה יותר מסובך הוא tvnetil ששם חייב להתחבר בשיביל לראות סיקורים ולהוריד תוכניות ואין שם את אפשרות בחירה אם "זכור אותי".. הוא זוכר אוטומטית ובגלל זה אני לא יכול בכלל להתחבר לשם אני מקווה שהייתי מובן והצלחתם להבין את ה…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום משחקים אבל אולי זה קשור יותר לבעית תוכנה: אני משחק Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק מקורי כמובן והפאץ' מעודכן. אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה : מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
CASE STUDY הורדתי את ה-windows live photo gallery החדש ואני רואה גוון צהוב בכל תמונה שאני פותח בו, כולל הרקע מסביב לתמונה עצמה, הרקע של ה-windows live photo gallery עצמו. אלו השלבים לפתרון הבעייה: http://www.mydigitallife.info/2007/07/11/windows-vista-photo-gallery-yellow-tint-background-problem
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
גרסא: 1.0.5 אעשה את זה קצר, בלי דברים מיותרים - מישהו יכול להגיד לי בבקשה איפה נמצאת התיקייה שבה מאוחסנות העוגיות (Cookies)? אשמח בנוסף לדעת איפה נשמרת ההיסטוריה (History). שוב, לא IE או דפדפן אחר, אני מדבר על Firefox. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
דבר ראשון האיטיות של הדבר הזה ... בסדר רגיל כבר אבל עכשיו יש מן דיליי כל פעם שאני מפעיל את האקפלורר משהו כמו 10-20 שניות כל פעם שחלון חדש מופיע ... מה אפשר לעשות? כי אני צריך שהאקסקקי יעבוד טוב יש לי צורך בו...
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתחבר למסנגר ושאני מנסה להתחיל שיחה במצלמה ווינדוס כותב לי שיש חריגה מרוחב פס ואין מספיק רוחב פס זמין עבור המצלמה שלי... באי סי קיו הכל טוב בצאטים הכל טוב רק במסנגר זה חרא.... מישהו יש מושג..?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרות החיפושים הנרחבים שבצעתי ברשת לא הצלחתי לקודד לתוך הסרט לאחר הפיכתו לפורמט DVD כתוביות פרמננטיות(כלומר כתוביות שהן מוטמעות בסרט ואין צורך להפעיל אותן באמצעות מכשיר הDVD).אודה על עזרה בנושא חשוב זה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים חדרו אלי מספר וירוסים במחשב ונראה לי שהצלחתי למחוק אותם עם האנטי וירוס שלי (Avira Antivirus), ולאחר מכן שמתי לב שאין לי את הלשוניות והאפשרויות של Desktop ושל Screen saver בתיקייה של Display ב- Control Panel. מה אני עושה ואיך אפשר להחזיר את הלשוניות האלה? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום (מקווה לעזור בעתיד)... יש לי בעיה ב MIRC בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו דרך TRIGER או סתם FILE SERVER הוא פותח לי את החלון הורדה (ולא מתחיל להוריד) ובנתיים בחלון הראשי של הCONNECTION הוא רושם לי You Have DCC Panding ומתחיל לספור אחורה 90 60 30 .... יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליצרוב איתה IMGE ואני לוחץ עליו אבל אני לא יכול לעשות NEXT מה עוד צריך לעשות אחרי???????????
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
או קיי אני למדתי בבי"ס לעבוד קצת עם מסדי נתונים עם התוכנה pws הבעיה עם זה היא שזה לא עובד על שרת אחרי שאני מעלה את זה כי בתוכנה הזו אתה צריך להגדיר כל מיני דברים בלוח בקרה בווינדווס כמו לממל שם dsn עכשיו אני צריך פשוט דוגמאות (או קישור לדוגמא) איך אני בונה מסד נתונים שיעבוד ברשת דוגמא לעמוד asp שיכניס נתונים באופן אוטומטי מטופס ודוגמא לעמוד שיציג ב - html טבלה מתעדכנת מהנתונים שבמסד הנתונים את כל הדברים האלה אני יודע לעשות ב - pws על המחשב שלי אבל אני לא יודע איך לעשות שזה יפעל ברשת (מה צריך לשנות כדי שזה יפעל)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-