עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The UnKnown,

לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by The Dom,

כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....

3. Started by .nimiking.,

איך פותחים את הקובץ הזה? זה אמור להיות וידאו. ניסיתי עם DAEMON TOOLS ועם VLCPLAYER ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזו...בבקשה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by appel_100,

https://www.joost.com JOOST התחילו לחלק גם למשתמשים "רגילים" רשיונות לביתא סוף סוף עוד אין הזמנות עדיין :-\ מישהו עוד קיבל מ"|פשוטי העם"?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by LeftRight,

פירמטתי את המחשב ושכחתי מה עשיתי פעם שעברה בשביל שזה יעבוד.. אני רואה צבעים מוזרים יש לי ATI wmp9 ואת חיבלת המקודדים ace

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.

10. Started by JHONLEV,

שמעתי שיש תוכנה מאד מהירה(קליינט לביטונט) שקוראים לה מאיו ביטורנט , משהו כזה, יש לכם מושג על מה אני מדבר? מי שיכול להביא לי לינק אני מאד ישמח!! ודרך הגב מה אתם אומרים על BITROLL ? הוא מהיר? ובקיצוא איזה קליינט הכי מהיר?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איך אני מוחק את ההיסטורית חיפוש שלי באמיול,יש לי גירסה 0.47c ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dandisc,

איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by benib,

שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by torangadojo,

אני לא מקבל סאונד בזמן צפייה בסרטים.הבעיה היא עם קבצי AVI בלבד. התקנתי מקודד DIVX אבל הבעיה לא נפתרה - רעיונות ?

15. המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by snaidis,

נרשמתי ל ICQ 6 BETA TESTER דרך האתר שלהם והתקנתי את ה ICQ וכל פעם שאני מנסה להתחבר ל ICQ 6 הוא רושם לי: Sorry, The ICQ Preview version gates are closed. You need to be Invited or registere when avaliable. למרות שנרשמתי דרך האתר. למה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by Holography,

למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by benib,

אתמול אחרי ריסטרט של המחשב פתאום אני מקבל LOW ID באימיול בדקתי אם הפורטים פתוחים בפיירוול וראיתי שהכל מוגדר כמו שצריך (לפני הריסטרט גם הכל היה כמו שצריך) בקיצור אני לא מבין איפה הבעיה יש למישהו רעיון? יש פורטים מועדפים שמומלץ לפתוח?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by +Eliran+,

הורדתי את התוכנה הזאתי ואני רוצה להשתמש בה אבל אני זוכר שאמרו שיש שתי דברים שצריך לסמן שלא יימחקו. איזה דברים אלו? ואיפה צריך לסמן את זה שהם לא יימחקו?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by barlevi123,

שלום לכם . נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר. רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש). בתודה מראש בר לוי!!!

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  23. כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by snaidis,

היי, יש לי פרוייקט אחד שאני עובד עליו כרגע ואני צריך בשבילו ICONS של מתג כבוי ומתג דלוק, אתם יודעים מתג חשמלי רגיל אבל אייקונים של זה. אחד של מתג דלוק ואחד של מתג כבוי. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by nore0,

נכנסתי למצב בטוח הוספה או הסרה של תוכניות ו-NVIDIA Drivers Uninstall ואחר כך עם התוכנה Driver Cleaner בשביל לנקות שאריות אבל הדריבר עדיין נשאר בתקייה C:\NVIDIA\Win2KXP\91.31

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים