תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי הכונן הקשיח שלי מתחיל לעשות רעשים מוזרים. מכיוון שזה הכונן הראשי (זה עם מערכת ההפעלה, כל ההגדרות, וכו'), אני רוצה לבצע בו גיבוי מלא בצורת ghost, כדי שבעת אסון (חס וחלילה) אני אוכל בלחיצת כפתור (או כמה..) לחזור בדיוק למצב הקודם ללא התקנות מיותרות וללא הגדרות מחדש. הבעיה היא שאני רוצה שהגיבוי יהיה תמיד מעודכן.. האם Norton Ghost יודע לעדכן on the fly, או רק כשמבקשים ממנו? בעבר הכרתי את התוכנה DataKeeper שידעה לעשות את זה, והיתה של PowerQuest (החבר'ה מ-PartitionMagic) שכידוע עברו לבעלות של Symantec... ונראה שהיא מתה. :-\ כמו כן, אני צריך לגבות כ-220GB (זה כונן של 320GB, מתוכו 220GB תפוסים) לתוך כונן גיבוי של 200GB (נפח בפועל: 190GB), כך שנדרשת פה דחיסה קלה. אני מוכרח להוד…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה שאני לא מבין... קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר איזה משחק בקובץ ISO למחשב החדש באמצעות הנגן MP3 הגודל של המשחק הוא 4.78 ג'יגה ויש 15 ג'יגה פנויים בנגן ושאני מנסה להעביר את הקובץ הוא רושם לי שאין מספיק מקום...שאני מנסה קבצים אחרים שיותר גדולים ממנו הוא נותן לי רק בקובץ הספציפי הזה הוא עושה בעיות...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני לא מקבל סאונד בזמן צפייה בסרטים.הבעיה היא עם קבצי AVI בלבד. התקנתי מקודד DIVX אבל הבעיה לא נפתרה - רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך זה קרה פתאום? נסתי להתקין מחדש אבל לא עוזר. ******עריכה***** הסתדרתי לאחר שיחזור של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ושכחתי מה עשיתי פעם שעברה בשביל שזה יעבוד.. אני רואה צבעים מוזרים יש לי ATI wmp9 ואת חיבלת המקודדים ace
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נרשמתי ל ICQ 6 BETA TESTER דרך האתר שלהם והתקנתי את ה ICQ וכל פעם שאני מנסה להתחבר ל ICQ 6 הוא רושם לי: Sorry, The ICQ Preview version gates are closed. You need to be Invited or registere when avaliable. למרות שנרשמתי דרך האתר. למה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם יש פאץ' שהופך את האופיס מאנגלית לעיברית כמו שיש לווינדווז? ואם כן איפה אפשר להוריד ?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
נכנסתי למצב בטוח הוספה או הסרה של תוכניות ו-NVIDIA Drivers Uninstall ואחר כך עם התוכנה Driver Cleaner בשביל לנקות שאריות אבל הדריבר עדיין נשאר בתקייה C:\NVIDIA\Win2KXP\91.31
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה מאד מהירה(קליינט לביטונט) שקוראים לה מאיו ביטורנט , משהו כזה, יש לכם מושג על מה אני מדבר? מי שיכול להביא לי לינק אני מאד ישמח!! ודרך הגב מה אתם אומרים על BITROLL ? הוא מהיר? ובקיצוא איזה קליינט הכי מהיר?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי פרוייקט אחד שאני עובד עליו כרגע ואני צריך בשבילו ICONS של מתג כבוי ומתג דלוק, אתם יודעים מתג חשמלי רגיל אבל אייקונים של זה. אחד של מתג דלוק ואחד של מתג כבוי. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי FIRE EMULE V7.1 והוא די איטי מוריד בין 200 בתים ל5 קילוביט יש לי מהירות של 2.5 מגה פתחתי פורטים והכול מצורף תמונה
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה התוכנה עושה לי Burn Failed גם כאשר אני צורב לא במהירות מקסימלית.. ושום דבר לא עובד ברקע. יש לי מחשב נייד, והצורב הוא צורב DVD שצורב DATA על CD במהירות מקסימלית 24X. ניסיתי במהירות 16, ועדיין זה שרף עוד דיסק. בלוג רשום לי : 12:41:04 #27 SPTI -1040 File SCSIPassThrough.cpp, Line 291 E: CdRom0: SCSIStatus(x02) WinError(0) NeroError(-1040) Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR) Sense Code: 0x10 Sense Qual: 0x00 CDB Data: 0x2A 00 00 02 E7 FA 00 00 1B 00 00 00 Sense Area: 0xF1 00 03 00 02 E5 95 0A 00 13 00 00 10 Buffer x0c050000: Len xf810 0x00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF 00 42 21 33 01 0xCF 87 78 BB F7 02 BC 25 81 28 B5 81 E6 C4 C3 BD 0xC3 22 …
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-