עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם זה בסדר להשתמש גם ב-avast וגם ב-nod32 ביחד...? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by mishiago,

שלום לכולם, כאשר אני בא לתרגם מילה מסויימת במסמך PDF, אשר נצפה בתוכנת Acrobat Reader, אני מקבל ג'יבריש, מספרים, וכל מיני צורות מוזרות. כמובן שהתקנתי את הפלאג והכל פעל כמו שצריך, בהתחלה... אך פתאום איני מצליח לתרגם אף מילה בתוך התוכנה (Acrobat Reader)... האם מישהו נתקע בבעיה דומה ויודע מה הפתרון ?? תודה על תשומת הלב ומקווה שתעזרו במציאת פתרון.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by oferyuval,

Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by saar3,

שלום!! הורדתי קובץ של 7 גיגה עם פירפוקס עכשיו שהוא הגיע ל 6.1 הפסקתי אותו ושבאתי להמשיך הוא אמר שהוא לא מוצא ומחק אותו...רציתי לדעת אם יש דרך להמשיך את ה6.1 לא משנה איך או שנדפקתי.... נערך ע"י multicore. תלמד לכתוב כותרות בצורה מתורבתת.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

הורידו את האפשרות הזאת?אני מתכוון לגירסה 7,ואיך אני מחזיר את זה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. בתקופה האחרונה אני משתמש בה די הרבה . שמתי לב לבאג (להערכתי די נפוץ) שכאשר אני מפעיל משחקים דרך התוכנה וממזער אותם, באופן אקראי המשחק לא מצליח לחזור ואני רק שומע קולות ורעשים של המשחק כשהדסקטופ מופיע ולא המשחק עצמו ... עוד מישהו נתקל בזה ? בעיות אחרות שכדאי לי לדעת מהן ? נ.ב אני משתמש בתוכנה לצורך הקלטה נכון לעכשיו

8. Started by NaorYfrach,

היה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו . התקנתי הכל חוץ מאת הקול . אם אפשר דריבר או משהו כזה כדי שאני יוכל להתקין את הקול . לוח אם : P5VD2-MX SE . וינדוס : XP . מי שיביא קישור שבאמת יעזור אני ידאג לגמול לו . ואני מבין טיפה במחשביים ניסיתי את מה שיש באתר של asus אבל לא הולך לי מישום מה . תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.

10. Started by shaniks,

שלום חברים. פירמטתי את המחשב. התקנתי WINAMP אבל... אני יכול לשמוע מוזיקה. שאני מפעיל קובץ של סרט, אני רק שומע SOUND, ולא רואה תמונה, המקום תמונה אני רואה גרפיקה כזו... מה הבעיה?? מישהו יכול לעזור לי??? בתודה מראש, שני.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. איפה מבטלים בדיקה אתרים פישינג באקספלורר 8? כי הגלישה שלי מאוד מאוד איטית. אני מנסה ליבדוק אם הגלישה אתרים ישראלים מהירה. בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kobbyc,

שלום, לפני שבועיים בערך אמרתי פה שאני מחפש תוכנה לשכפול ההרדיסק. יש לי 2 מחשבים חדשים מאותו סוג, התקנתי הכל על מחשב אחד ואני רוצה לשפוך הכל למחשב השני, אני מחפש תוכנה שתיצור לי מן IMAGE + BOOT כדי שאני אוכל להריץ במחשב השני. המליצו לי פה על ACRONIC אבל איך אני יכול לעשות את זה שם?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. האם יש אפשרות שתוכנת אימייל(thunderbird לדוגמא), תהיה מסונכרנת בצורה מלאה עם הג'ימייל? הכוונה היא שאני אוכל לקרוא את המייל דרך התוכנה, ואחרי שאני קורא, שלא יופיע לי בג'ימייל בתור הודעה חדשה, ושאם אני אמחק הודעה, שתמחק גם בג'ימייל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי קבצי אנימציה על המחשב (GIF) שאני רוצה לשנות אותם לגודל אחר. איך עושים זאת ? בפוטושופ רק הפריים הראשון נכנס... אני רוצה לשנות ל 128*140 עם איזה תוכנה עושים זאת ? ואם אפשר לינק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zeroone,

שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by new1,

שלום רב התקנתי אופיס במחשב חדש. האקספי במחשב הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כשאני פותח את הוורד, התפריט מופיע לי באנגלית. כיצד אפשר לשנות שהתפריט יופיע בעברית? אני לא מוצא את האופציה הזאת. עליי לציין שניתן להדפיס מסמך בעברית, פשוט התפריט הוא באנגלית וזה מקשה מאוד על העבודה אודה על עזרתכם המיידית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gigi,

אהלן.... יש לי מקלדת מחברת -a open עם לחצני הפעלה מהירה כגון: back forward stop יש גם לחצני ששולטים על המדיה פלייר.. ביניהם הלחצנים: פליי ופאוס קדימה אחורה סטופ אני מעוניין שהלחצנים ששולטים על המדיה פלייר שישלטו על ווינאמפ כי יש לי כפתור שרשום עליו-media וכשאני לוחץ עליו אז הוא כן מפעיל את הווינאמפ אבל אני לא שולט על הויינאמפ עם הכפתורים שציינתי למעלה... יש דרך לשנות את ההגדרות כדי שלחצני ההפעלה מהירה ישלטו על הווינאמפ.. אני מקווה שהסברת ברור... אשמח לקבל תגובות.. כל טוב..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני צריך אפקט מסוים שאני מקווה שיש אותו בתוכנה avid media composer שיש בקליפ הזה מ-0:30 עד 0:35 בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )

21. איזה קובץ אני צריך לשמור ב- FF שכולל את כתובות האתרים בהם גלשתי? אם אני לא טועה זה קשור איכשהו ב- AppData\Roaming\Mozilla בתקיית ה- extensions, כי כשאני מעתיק אותה היא כוללת את כל מה שהיה שמור ב- FF שלי, כולל את המועדפים, ADDONS וכתובות האתרים. אני רוצה לשמור רק את כתובות האתרים

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. פירמטטי את המחשב ואין לי קול אבל ברשימת הדרייברים זה מראה לי שיש דרייבר זה כרטיס קול מובנה מה אני יכול לעשות בבקשה עזרו לי אני לא מבין גדול[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 23:29:34 ואין לי את נקודה של הרמקול שצריכה להיות ליד השעון

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by KapiSH,

אני משתמש בתוכנה זו כדי לצרוב Mp3 כי רק היא תומכת בפורמט רומיאו המאפשר צריבת קבצים שאורך שמותיהם עובר 128 תווים וכידוע לטראקים והאוסים יש שמות ארוכים מאוד.... לשאר הצריבות אני משתמש ב-Nero כמובן... עכשיו לבעיה: כל פעם שהתוכנה מסיימת לצרוב לי דיסק, המחשב מתחיל לזחול, נהיה איטי יותר ויותר ככל שעובר הזמן, אני מנסה להיכנס ל-TaskMGR (שמראה שימוש ב-100% של המעבד שבו התוכנה NTI CD MAKER משתמשת...) אני מנסה לסגור אותה והכל פשוט זוחל, המעבד פשוט מנוצל עד תומו ואין דרך אחרת חוץ מ-RESTART... בהתחלה זה לא היה כך... לא יודע מה קרה. להתקין מחדש ניסיתי, מה עוד אפשר לנסות?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.