תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר מכרים שלי שהם אנשים מבוגרים ולא מסתדרים עם אנגלית היו משתמשים עד היום ב Movie Maker של מיקרוסופט לעריכת וידאו. ממשק בעברית ותפריטים פשוטים היו מאוד נוחים להם. לאחרונה מאז ששודרגו המחשבים שלהם לWindows 10 התוכנה מזייפת ובכלל לא עולה בחלק מהמחשבים, התקנה מחדש גם לא פתרה את הבעיה. ממה שאני זוכר הפסיקו לפתח את Movie Maker בערך לפני 5-6 שנים? יש חלופה אחרת שהיא באותו הסגנון. ממשק בעברית יהיה בונוס ואם זה בחינם בכלל טוב. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה עם המחשב הישן. בשביל להעביר את המידע שלי מהמחשן הישן לחדש, פירקתי את הדיסק הקשיח והתקנתי אותו במחשב החדש, ולאחר ההעתקה החזרתי אותו למחשב הישן וגם פירמטתי אותו. את המחשב הישן מכרתי לחבר שלי, ויש עכשיו בעיה. כשניסתי להתקין ווינדוס XP פרו מהדיסק המקורי התקבלו במהלך ההתקנה ההודעות הבאות: בשלב אשף ההתקנה קיבלתי הודעה שמזהירה על זה ש-microsoft streaming service proxy לא מאושר לווינדוס, ואם אני רוצה בכל זאת להמשיך. אז לחצתי "yes". אח"כ הופיעה הודעה "could not load the installer due the smartcard reader" והמחשב נתקע. נראה לכם שזו בעיה של חומרה? מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש את האתר הרגיל https://addons.mozilla.org/he/firefox/?browse=featured אבל נדמה לי שאתמול מצאתי אחר שלדעתי היה יותר ידידותי, וכרגע אני לא מצליח למצא אותו. יש למישהו רעיון? איזה מסטול אני, זה מתחת לאף.. about:addons
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא אופיס ולא אקרובט\אדוב רידר (ולא הרידר של FOXIT)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום קניתי די וי די קורא divx(כתוביות בעברית) ורציתי לדעת איך אני צורב סרט (כקובץ דטה) ושם כתוביות, כך שהדי וי די יפעיל אותם יחד עם הסרט.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תכלס > מעולם לא עשיתי גיבויים בצורה מסודרת ושוטפת על איזו תוכנה אתם ממליצם ? דוקא זו של הווינדוס > ניראית לי טובה ופשוטה מה אתם אומרים? THX
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
סרקתי דף סיכום של עבודה שעשיתי הסורק סורק את זה ועל המחשב שלי הוא עושה את זה כקובץ JPEG עכשיו ראיתי לא מזמן תוכנה אשר לוקחת את המילים שכתוב בתמונה של הJPEG והופכת אותם לאותיות כאילו כתבתי אותם בWORD זה היה דבר מפליא מאד ועכשיו גם במקרה אני צריך את התוכנה הזו! אז אם למישהו יש את התוכנה או שמישהו יכול לתת לי לינק אני מאד ישמח תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הייתי רוצה ללמוד לפענח מה כתוב בקבצי MINI DUMP. יש למישהו איזה רעיון כי כרגע זה נראה כמו ג'בריש. הרצתי איזה חיפוש בגוגל שלא ממש עזר אז אם יש רעיונות למישהו אני אודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה הנורטון לא עולה לי אוטומטית... אמרו לי לפתוח את ccapp, אבל הוא לא עולה לי ב- Startup... שאלתי איך עושים שזה כן יעלה אז אמרו לי להיכנס ל- msconfig ולסמן אותו אבל הוא לא נמצא ברשימה איך מוסיפים אותו לשם? או לעשות את זה בדרך אחרת... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום הכנתי מקום למידול מכונית לפי מדריך מסויים. עכשיו , מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להמשיך? הנה למה שהגעתי: וככה נראית סביבת העבודה: עוד לא עשיתי את הצד האחורי של המכונית, כי אני לא יודע לאן לשים אותו. עכשיו, אני רוצה עזרה ממכם בהנחיות לגבי איך להמשיך. אהה, ויש בעיה (לי נראה שזה בעיה). כשאני מסובב את הסצינה פתאום נעלמים לי קירות, הנה תמונות: תודה לכולם!!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מסויים וזה לא מצליח לי. אחרי שאני לוחץ על הורדה זה מגיע לי לדפדפן הבא: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בעיה קטנה.. אני שם שירים בווינאפ או במדיה פלייאר אני מפעיל וזה יוצא לי מהתוכנה מישו יודע משו על זה ..(הרצתי כמה תוכנות ניקוי כמו ריגסטרי משינג" ,ספיי בוט" ,"וקלין סנטר", לא מאמין שביגלל זה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-