עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  2. Started by IGOR_SSS,

שלום. יש לי בעיה קטנה, כל קובץ במחשב שלי שהוא MDF המחשב שלי מזהה כקובץ ראר ויש לו את האייקון של קובץ RAR, כנראה בטעות שיניתי את זה, איך אני מחזיר את זה להגדרה שהוא יזהה אותו אכן כ - MDF? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kaparaalicha,

בזמן האחרון שאני גולש באקספלורר כל כמה דקות נפתחים לי חלונות חדשים עם כל מיני פרסומות. מישהו יודע איך נפתרים מזה? תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. [glow=red,2,300]Foobar 2000[/glow] www.foobar2000.org בוקר\צהריים\ערב\לילה טוב לאחרונה נתקלתי בתוכנה מאוד מאוד טובה. למרות שיש אלפי תוכנות לשמיעת מוזיקה, ווינאמפ \ מדיה פלייר מאז ומתמיד היוו כאופציה אופטימלית לרובנו החלטתי לעבור הלאה. אינ לא מחפש להשתדרג, לעדכן, לשנות או לחדש לרוב אני נשאר עם הגירסא הישנה של הווינאמפ (וכך גם עם שאר התוכנות) כי זה פשוט עובד, עובד טוב, נוח ואני לא רואה שום צורך בחידושים שהגירסאות החדשות מציעות. הפעם זה שונה כשיש לי כמה אלפני שירים הבלגאן בלתי אפשרי ובעיקר מאכילת המשאבים של הווינדוס (שלא כל כך חסכן בעצמו). בקיצור מצאתי את Foobar 2000, תוכנה חינמית, קטנטנה, פשוטה ביותר, נוח עוד יותר, עם מגוון אפשרויות כמו רוב התוכנות שמיוצרות בקו…

• 103 תגובות
    • 12.6k צפיות
  6. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by bluz,

חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by The Dom,

הורדתי ווינאמפ ואת התוסף שלו שהופך מWAV/OGG לFLAC. יש לי דיסק מקורי וכמובן שהקבצים שבאים איתו הם לא אחד מהקבצים הנ"ל. אני לא מצליח לעשות ENCODE. השגתי גם NERO 7 ואני עדיין לא מבין איך מקודדים לFKAC

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אני עובד עצות, לאחרונה שאני גולש באתרים נפתחים לי POP-Ups שהכותרת שלהם זה CiD: ואת הפרסומת שהם מציגים. ניסיתי להריץ מלא תוכנות נגד spyware, adware, גם תוכנות אנטי וירוס למיניהם, אך ה- POP-upים פשוט לא רוצים להפסיק. מה עוד זה שאני מנסה להריץ את NOD32 הוא נסגר תוך 10 שניות כמו גם ה msconfig וה regedit. בדקתי את כל ה proccesses שעובדים ברקע וכולם נראים לי חוקיים ואינם לוקחים אחוזי CPU חשודים. אשמח לדעת אם למשהו כאן יש מושג מה זה יכול להיות ואיך להפטר ממנו כי ממש אין לי כח לפרמט עכשיו.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Moshep,

אממ יש לי בעיה מעצבנת כשאני מתחיל להקליט בעזרת הכרטיס טלויזיה [מהטלויזיה כמובן] יש בעיה עם הוירטואל דאב התמונה סבבה והכל אבל אחרי שלוחצים על הכפתור של הרקורד התמונה הופכת להיות שחור לבן והפלט יוצא ללא קול מה שמוזר שהפלט [ כלומר הוידאו שמוקלט אחרי השמירה ] יוצא בצבע אבל ללא קול למרות שזה הופך לשחור לבן אחרי שלוחצים על Record תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by moshe_ben_kipod,

איך אני שומר את רשימת האתרים שיש לי בסימניות של הפיירפוקס?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. שלום. אתמול שלחתי כמה מיילים ברצף דרך האאוטלוק 2007, אך נאלצתי לסגור את התוכנה לפני שכל המיילים נשלחו בפועל (דבר שעשיתי כמה וכמה פעמים בעבר ללא שום בעייה). כשפתחתי שוב את האאוטלוק וניסיתי לשלוח את המיילים שהצטברו ב OUTBOX נתקלתי בבעייה. המיילים לא נשלחים למרות שאני לוחץ אקטיבית על SEND/RECEIVE ולא ניתן למחוק אותם מכיוון שהתוכנה טוענת שהם בתהליך שליחה (מה שבפועל לא קורה). מישהו נתקל בתופעה שכזו ויודע איך לפץור אותה?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by aquas,

היי יש לי בעיה לכתוב בעברית באקספלורר, הבעיה הופיעה לפני כמה זמן כמו שאתם רואים בתמונה הכול בג'בריש אבל מה שמוזר זה שאני משתמש בתוכנה הפוך על הפוך,מה שיוצר מצב שאם אני כותב באנגלית ואז הופך לעברית דרך התוכנה,אז הכל בסדר אין לי מושג מה הבעיה,ניסיתי לשחק עם ה-encoding אבל זה לא עזר ניסיתי גם לבדוק בקונטרול פאנל ,אבל הכל בסדר אז אין לי מושג מה הבעיה מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by 1900GT,

איך בודקים עם התוכנה ATI TRAY TOOLS את הטמפ' של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

יש לחבר של אבא שלי מיקרוסופט אהוטלוק 2003 והוא הגדיר תאימייל של בזק עליו , נגיד אני מתקין לו OFFICE 2007 אז האוטלוק ייבא לו אוטומטית את כל ההודעות? או שאני יצטרך להתקשר לבזק שיסבירו לי להגדיר עוד פעם תאימייל

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by silky,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה/פלאגין , שמקריאה לבקשתי (ע"י לחיצה על החלק המבוקש בטקסט) את הטקסט שבעברית(ואנגלית כמובן). במידה וקיימת תוכנה כזו אז אשמח לקבל את השם שלה ובמידה ולא הייתי רוצה לקבל הערכה של כמה יעלה ליצור כזו? בברכה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

האם יש במדיה פלייר 11 את האופציה Find Album Info כמו שהיה בגרסאות הקודמות של התוכנה? אם כן, איך מגיעים אליה? חיפשת אותה ולא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לתוכנה שנועלת תיקיות כאילו שמה עליהם קוד ככה שאי אפשר להכנס אליהם ללא קוד תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום אחרי שההורדה מסתיימת, מהירות ההעלאה רוב הזמן על 0 ק"ב, במקרה הטוב זה קופץ ל2... אפשר אולי לשחק איך שהוא בהגדרות שייצב לי את זה..?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים