עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ערב טוב, לפני חודש בערך התחילה להופיע לי ההודעה הזו. חשוב לציין שיש ברשותי עותק מקורי של מיקורסופט אופיס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

דרישות - יעיל, מהיר, קל, ושלא צריך להתעסק עם ההגדרות יותר מפעם אחת. חינמי עדיף, אך גם בתשלום יבוא בחשבון - אם שווה את זה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. Started by MasterGolfer,

יש לי בעיה במשחק Freelancer- אני לא שומע את רוב הדיבורים. מצאתי באיזה פורום נושא שיש שם פיתרון לבעיה. לינק: http://www.lancersreactor.com/t/forum/topic.asp?whichpage=5&pagesize=20&forum_title=Freelancer+Technical+Issues&topic_title=&forum_id=20&topic_id=7003 הגעתי לסעיף 4. ואין לי "Fraunhoffer MPEG Layer ..." אלא "Fraunhoffer MP3 Codec" ואני לא יודע אם זה במקום, אולי זה אמור להיות. צאיך למחוק את הקודק הזה, אז חשבתי שאולי אין לי אותו ואני לא צריך למחוק פשוט. חשבתי להתקדם בלי לעשות את זה. אבל אין לי מושג מה לעשות בסעיף 8 ואיך נכנסים ב- XP לווינדווס אקספלורר בסעיף שבע. תודה רבה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by *NightMare,

התקנתי ונראה נחמד מאוד, אבל כשהו סורק את המחשב ומאתר תקיות קבצים הוא רושם אותם הפוך... משהו כזה --תמונות-->תונומת אשמח לקצת עזרה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אני לא מצליח לראות בטלויזיה ובמסך בו זמנית. כשאני רוצה לראות בטלויזיה המסך מתכבה.. וכשאני בוחר על לראות בשניהם אז זה לא פועל בכלל הגירסא הכי חדשה של TV TOOL.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום רב חברי פורום יקרים יש לי בעיה שלאחר שחפרתי בגוגל , ראיתי שזה קרה / קורה ללא מעט גולשים. יש לי תוכנת NERO 6 וביום בהיר אחרי 1% של צריבה ב-DVD , אני מקבל הודעת שגיאה INVALID BLOCK ADDRESS , וה-BUFFER LEVEL אפילו לא התמלא באחוז אחד. ניסיתי הכל , ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , להפעיל את הCLEAN TOOL של נירו ולהתקין מחדש את התוכנה , לא עזר , ניסיתי להתקין NERO 9 , גם לא עזר. במצב הרגיל גיליתי שגם ב-SIMULATION הוא נכשל. הסרתי את ה-SECONDARY IDE מה-DEVICE MANAGER עשיתי RESTART , הWINDOWS התקין את הSECONDARY IDE מחדש. בSIMULATION הכל עבד , אבל איך שזה הגיע לצריבה , זה שוב עשה INVALID BLOCK ADDRESS. לאחר כל אלה גיליתי משהו מאוד מוזר. שבWINDOWS זה לא עובד , אבל במצב של SAFE MO…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by MoSQuiTo,

אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  8. ע"פ הכותרת הנ"ל, יש לשני אחיי הקטנים בגילאי 11 ו7 מחשב בחדרם עם גישה לאינטרנט, אין לי שום דרך לפקח על הגלישה שלהם, אתרי פורנו, קראקים ווירוסים למיניהם, יש ברשותם שני דפדפנים, IE7 ופיירפוקס המעודכן, אשמח להמלצה לתוכנה שאוכל להגביל את גלישתם באתרים אסורים על מנת שלא ייחשפו למידע שלא לגילם. תודה רבה :-)

9. אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. בYNET התפרסמה כתבה בשם איך לנגן את זה: מדריך פורמטים. שווה לקרוא לדעתי, יש שם מידע חשוב.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. יש לי מספר סרטים שכשאני צופה בהם ה MEDIA PLATER - 9 מבקשת קידוד, הוא מתחבר אותומטית ושולח לבקשה להורדה ואז יש לי EROOR WHILE DOWNLOADINH THE CODEC, הסרט נראה טוב ובלי בעיות, אבל אין קול! שום סאונד, מה זה יכול להיות ואיך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by bezadon,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. Started by אישי555,

בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]

15. Started by YAK33,

שלום לכולכם, אני עושה מצגות ב powrepoint באופן חובבני-מקצועי(ז"א לא למדתי אבל אני עושה לאירועים..) עכשיו, כדי להוסיף צליל למצגות הייתי עושה: הוספה-סרטים וצלילים-צליל מקובץ כדי שהמצגת תדע מאיפה לקחת את הצליל הייתי עושה "אירגונים" אחרונים כדי שהמצגת תיקח מהמחשב המסויים הזה.. עלה לי השאלה, אם אני רוצה להכין מצגת עבור בן אדם שלא רוצה שאני אבוא לאירוע עצמו(עד עכשיו עשיתי לחברים קרובים שבכל מקרה הייתי מוזמן לאירוע) ואני לא אוכל לסדר את האירגונים האילו במחשב הספציפי. באימייל אני מקבל כל מני מצגות עם צליל מובנה- איך אני עושה את זה? שותל את השיר בתוך המצגת בלי צורך לסדר כל פעם מחדש??? מקווה שהייתי ברור מספיק וסליחה על האורך... :

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by fadey,

יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  18. מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by oorlevi,

יש לי כונן אחד של 40GB הוא מחולק ל-2 מחיצות C ו- F באופן שווה. יש אפשרות לאחד את שני המחיצות לאחת של 40 ללא פירמוט? כל הזמן זה היה לי מחיצה אחת אבל בפירמוט האחרון עשיתי 2 אין לי מושג למה וזה ממש לא נוח 2 מחיצות לכונן כזה קטן! בבקשה עזרה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by רוני1,

הייתי רוצה ללמוד לפענח מה כתוב בקבצי MINI DUMP. יש למישהו איזה רעיון כי כרגע זה נראה כמו ג'בריש. הרצתי איזה חיפוש בגוגל שלא ממש עזר אז אם יש רעיונות למישהו אני אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by bad boy,

שלום לכולם אני צריך תוכנה שתפתח קבצי 7Z WINRAR לא עוזר ולא WINACE ולא WINZIP מה אני יכול לעשות בבקשה תמליצו לי איזו תוכנה להישתמש ??? ??? ??? ???

23. Started by derli,

שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by sub_man,

חברים תקשיבו יש לי בעיה היה איזה מישהו שכתב באיזה פורום באיזה אתר על התוכנות האלה יש לי אקס פי ורצתי גם לשים את אלה שהוא הכין וגם להכין משלי אז הינה הדברים שאני צריך 1.בבקשה מי שיכול קישור להורדת כל אחת מהתוכנות האלה 2.מדריך כלשהו איך מכינים ואיך שמים..... אז מצטער על הבקשות ותודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by גיל בייטס,

ניסיתי גם בעזרת הדיסק המקורי של mui וגם על ידי גרסה מהרשת אבל לא הצלחתי להתקין את ה- mui בשום אופן, כשאני שם את הדיסק במחשב הוא כותב בערך 10 דקות התקנה אבל גם אחרי שעתיים לא קורה כלום. איך מתקינים את המוי הזה?

דיונים חדשים בפורומים