עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גם באפשרויות אינטרנט \מתקדם אין שם באפשרותי לאפשר את ה JAVA ???

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by jeyjey,

הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by tandury,

מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. ברשותי אסוס 901 חדש עם חלונות XP (חוקי מהמפעל). כל התוכנות על המחשב קנויות או חופשיות, אולם לעיתים המחשב נחשף לקבצים שמגיעים ממחשבים שעשויים להיות נגועים. הייתי רוצה להתקין תוכנת הגנה ולהריץ אותה מדי פעם כאמצעי מניעה. הבעיה - המעבד חלש יחסית (אטום 1.6 גה"ץ) ואני לא מעוניין בתוכנה שרצה כל הזמן ברקע אלא במשהו שאני מפעיל נקודתית מדי פעם. דיסק קשיח זערורי (4+8 ג"ב) אז צריך משהו רזה. רצוי תוכנה חופשית (או מסחרית בגרסה החינמית שלה). השוק מלא בתוכנות "חינמיות" שהן רוגלות בעצמן וחלק מאתרי ההמלצות נראים לי מפוקפקים בעליל אף הם, האם מישהו מכיר תוכנות מומלצות ובטוחות?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. אתר שמספק את הגרסאות הקלות של תוכנות שיתוף הקבצים הפופולאריות כמו: edonkey lite,overnet lite,kazaa lite,irc orc,clean imesh כתובת האתר היא : <צונזר>

7. עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?

8. Started by Php-Styler,

Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?

9. Started by Big_Guy7,

יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by moris,

היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by yossi21,

יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by TimoTy,

^^^ איך לי מה להוסיף תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by a-gold,

מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by moshemordo,

יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  17. יש משהו מומלץ עדיפות לחינמי

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל ושתיהיה בדיוק בדיוק בגירסא של 3DMark2001 SE Pro Build 3.30

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  19. משהו חינמי ושיעשה את העבודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by IRONMAN153,

התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by avi123,

שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

23. Started by rhin0,

שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by GeForce93,

שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!

25. Started by tick tak,

היי משהו מוזר עובר על הפיירפוקס שלי בזמן האחרון לפני כמה שבועות שמתי לב שאני למשל גולש ב-hwzone המעבד על 100% ושאני סוגר את טאב(ןנישאר עם טאב אחר)אז המעבד יורד ל-0% וכאילו זה לא מוזר ניסיתי ליפתוח באותו שניה את האתר hwzone באקספלורר והמעבד היה על 0%+ עוד מיקרה: הגלישה פיתאום איטית , ואם זה לא מספיק היום התחילה בעיה חדשה שפיירפוקסז פשוט לא מעלה אתרים(newegg,זאפ......)ואפילו גוגל לא עלה לי כמה פעמים ובכל אותם פעמים פתחתי אקספלורר ופשו גלשתי לאום אתרים בלי בעיה ופי כמה יותר מהר מפיירפוקס *אני גולש על 012 והיתה להם בעיה בימים האחרונים אם לא שמעתם-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307730,00.html *הפיירוול שלי-kerioPF 4.3.268.0 *אני מישתמש בגירסה האחרונה של פיירפוקס-1.5.…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים