תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי סרט שמקודד ב-XVID, כשאני מפעיל אותו דרך WMP או Media Player Classic הוא לא רץ, אבל ה-H.D מתחיל לטחון. והוא טוחן עד שאני סוגר את ה-explorer.exe ומפעיל אותו מחדש. כשאני מריץ את הסרט דרך VLC הכול עובד. ניסיתי לקודד את הסרט מחדש עם Virtual Dub, גם ב-XVID וגם ב-DIVX מיליון פעם- לא עוזר. מה שכן מוזר זה שאם אני מקודד מחדש רק חלק מהסרט, החלק הזה כן רץ ב-WMP. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש להוריד את 3DMark 2000 ולא 2001 תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בזמן העדכון הפיירפוקס נסגר, על פי דרישת ההתקנה, לאחר ההתקנה הוא פשוט לא נפתח. איתחלתי את המחשב והפיירפוקס עלה אך ללא יכולת לגלוש בשום אתר, בדפדפנים האחרים אין בעיה כולל כרום שגם אותו הוספתי בזמן התקנת העדכון לרשימת הדפדפנים בהם יתמוך ORBIT. אשמח לקבל פתרון לבעיה מפני שפיירפוקס הוא הדפדפן הראשי שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שעושה הכל אוטומטית כלומר, שמעבירים את כל הלינקים לתוכנה וזה מוריד הכל לבד (כמו elephant)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם , הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום... יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD . אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD . הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד. מה עושים ??? אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD . תודה למי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בוקר טוב, כשאני פותח טאב חדש הוא מציג לי את את כל הדפים האחרונים שהייתי בהם. אני לא רוצה את זה. אני רוצה שיפתח לי את דף הבית שלי (גוגל). איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני עורך סרט שצילמתי במצלמת ווידאו mini-dv, ועכשיו אני קצת בבעיות בסוף.. אחרי שערכתי וסידרתי הכל קיבלתי קובץ avi ששוקל 5.5 ג'יגה. מה שאני רוצה לעשות זה לצרוב אותו על DVD ולראות אותו במכשיר DVD רגיל.. אז קודם כל אני צריך להקטין אותו ל-4.7 ג'יגה כדי שייכנס לדיסק DVD רגיל, ואחרי זה אני צריך לצרוב אותו בצורה מסויימת כדי שהוא ייפעל על מכשירי DVD רגילים ללא בעיות.. (חיפשתי ב-nero אבל לא מצאתי משהו..) זה ממש דחוף לי להיום בערב.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
באמת שכבר אין לי מושג מה הבעיה... אולי איזה SERVICE שלא עובד ומפריע לEMULE ? אני כבר משתגע... אני עובד עם ROUTER, ה IP מוגדר ידנית, פתחתי פורטים ובדקתי בPORT TEST של EMULE שהפורטים פתוחים ועובדים... האנטיוירוס הוא ללא FIREWALL והוא לא חוסם את EMULE, גם סגרתי אותו לגמריי מקודם. ניסיתי DMZ בROUTER שיפתח את כל הפורטים, גם זה לא עזר, ניסיתי לסגור את הFIREWALL, גם זה לא פתר את הבעיה. ניטרלתי את כולם ביחד - עדיין לא עוזר. מה עושים ?! כל שרת APPEARS TO BE DEAD, כוווולם. זה אפילו לא LOW ID. אני עם XP SP 3, אין לי בעיות בשום תוכנה או משהו, המחשב רץ חלק ללא וירוסים או באגים, אם למישהו יש רעיון איפה עוד אפשר לנסות אז אני אשמח לשמוע כי באמת שכבר אין לי מושג מה עושים הלאה. תוד…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-