תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד שפיירפוקס עידכנו גרסא חדשה הייתי רושם בשורת הכתובת ומקבל תוצאות חיפוש של google.co.il . מאיזה שהיא סיבה שלא ידועה לי מאז השדרוג לגרסא החדשה ביותר זה כבר לא עובד ואין לי מושג איך להחזיר את זה. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להשים שם לינקים והיא אוטומטית תנתק ותחבר אותי לאינט' ותוריד עם מהר את הדברים (במהירות של IDM) יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי כולם אני לא מצליח למחוק את המירק!!! יש לי ריבוע קטן שקוף ליד השעון שאומר שהמירק פועל וכשאני מנסה לבטל או לצאת מזה הוא מעלים לי אותו ומחזיר עוד פעם ואני לא מצליח לבטל אין לי ווירוסים וגם אין לי ספפי ממה שבדקתי למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. שלחתי לעצמי דרך הדואר קבצי exe. בבית יש לי את ה Office 2007 כשה Outlook לא מאפשר לי להוריד את הקבצים המצורפים (כותב שהקבצים יכולים להוות סיכון). איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו (הקבצים נמצאים בצורה זו או אחרת במחשב) ולחלץ את הקבצים שאני צריך מהדואר (אני שלחתי אותם לעצמי כך שאני בטוח שהם לא וירוסים) ? בפעם הבעה אשלח עם סיומת אחרת כדי שלא יפריע לו, אבל בינתיים ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטים שהורדתי ממצלמת הוידאו שלי אני מעונין בתוכנות ומידע בסיסי לקידוד סרטים הכוונה ל-DVIX או VVID כמה BITRATE וכו ניסיתי כבר את VIDEO CONVERT MASTER ואת WINAVI 9 אני מקבל מסרט של 13 GB משהוא בין 4-5 GB ואני מעוניין להקטין אותו עוד יותר משהוא עד 1.3 GB בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הביאו לי את התוכנהdance Ejay6 מחו"ל התקנתי את שני הדיסקים ואז מישום מה ההתקנה נשארה וכל הזמן כתוב הכנס דיסק 2, למרות שהוא בפנים, אז יצאתי מההתקנה ע"י END TASK וניסיתי להתחיל להפעיל את התוכנה, ואז כשאני לוחץ על האייקון כתוב לי שזה נכשל להתחיל בגלל שהקובץ eJLiveAct.dll לא נמצא ויכול להיות שאם אני אתקין שוב אז תפטר לי הבעיה. התקנתי שוב ואותו הסיפור... מישהו יודע מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בYNET התפרסמה כתבה בשם איך לנגן את זה: מדריך פורמטים. שווה לקרוא לדעתי, יש שם מידע חשוב.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הוא מראה לי את כל הטראקים כראוי אבל כשאני לוחץ על טראק הוא כאילו מנגן אותו, המד זמן חולף אבל לא שומעים כלום :-\ what shall i do?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס טוב וקל מkaspersky,כשהוא פועל יש לי 745 מגה ram פנוי מתוך 1024 וכשהוא כבוי זה בסביבות 800. יש למישהו המלצה לאנטיוירוס לא פחות טוב ממנו וקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ואם כן באיזו תוכנה ואיך עושים זאת . תודה לכל המסייעים
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-