תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי סרט ואני לא מצליח להפעיל אותו, צריך המצלה לתוכנה/קודק שיודע להריץ אותו. כנראה שאני צריך את להדליק את הקובץ בסיומת .map מצורפים סקרין שוטים של כל הקבצים שהורדתי. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עובד עם SERVER 2008 ואני מחפש איזו תוכנה שתציג לי בצורה גרפית פרמטרים מסוימים כמו: טמפ\שימוש בCPU ובRAM בזמן אמת\תעבורה ברשת\פעיולות של הכוננים הקשיחים ועוד... משהו כמו הסרגל צד שיש ב7\VISTA רק שאין את האופציה הזו בSERVER. אשמח אם תציאו לי אחת כזו ;D
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעבר כרטיסי המסך של NVIDIA היה ניתן להגדיר במאפיינים המתקדמים של הכרטיס שכל ווידאו OVERLAY יצא במסך מלא להתקן התצוגה שנבחר (למשל הטלוויזיה). רכשתי מחשב חדש עם 8800GTS והדרייבר שהותקן מאפשר לי להגיע רק ללוח הבקרה של NVIDIA שם לא מצאתי אפשרות כזו וניתן או להגדיר CLONE או להגדיר SPAN. הייתי רגיל לעבוד במצב CLONE כאשר ה-OVERYLAY VIDEO מיד יוצא למסך מלא לטלוויזיה. מישהו מכיר פיתרון לעניין ? הפרטים המלאים על הכרטיס והדרייבר מתוך EVEREST : Field Value Video Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce 8800 GTS Adapter String GeForce 8800 GTS BIOS String Version 60.80.0D.00.01 Chip Type GeForce 8800 GTS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.9792 …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
ה-Norton AntiVirus הוא ב-SystemWorks הוא כמו ה-Antivirus הרגיל שלהם?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן חברים, הורדתי לאחרונה איזה משחק ובקובץ המכווץ היו שני קבצים: Bin ו-Cue. כתוב לצרוב אותם בתוכנת Nero אז צרבתי אותם כ-Data CD אבל מה זה נתן לי?! זה נתן לי דיסק עם שני קבצים... מה עשיתי לא נכון ומה עושים עם קבצים כאלה? אשמח נורא לקבל עזרה מכם, כמו תמיד. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בתוכנה Easy Video Splitter שכחתי איך לפצל סרט ל2 חלקים אבל לא באותו המשקל אבל אשמח לדעת גם על אותו משקל למשל לפצל סרט ששווה 900 MB ולחלק ל2 ששווה 450 פעם ידעתי איך להשתמש, ובגלל שלא השתמשתי הרבה זמן, אז שכחתי איך עושים שוב. אשמח אם תעזרו לי להזכר איך עושים .. תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וכאשר אני מפעיל את התוכנה היא אומרת לי שאני יכול להפעיל רק 1 מתוך 4 בדיקות. כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקות, זה טוען לי את זה, ואחרי שזה גומר לטעון זה יוצא לי לDesktop בפתאומיות. האם אפשר לתקן את הבעיה הזאת, או שמחשבי פשוט חלש מדי? מפרט מחשב: P3 500 MHZ GeForce 4 MX440 640 MB Ram
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-