עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  2. התקנתי תוכנה נועל התיקיות והיה בה שגיאה אז הסרתי הורדתי והתקנתי שוב וזה נשמר עם הסיסמא הישנה שלי ועם השגיאה הזאת שאיך שאני נכנס זה עושה eror number משוו כזה איך אפשר להתקין את זה שוב זה עבד לי פעם!!!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. לא מצליח להדפיס דף מדבקות בוורד. גודל 105x35mm האם אתם יכולים לתת לי קובץ שיעזור? ניסיתי את הדברים הבאים: ניסיתי להיכנס כפי שהסבירו לי להפקת מדבקות ככה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=77675562ui7.png ניסיתי את הקובץ הזה: http://www.worldlabel.com.cn/English/content/35105.htm כפי שאמרתי אלו מדבקות 105x35mm. הן של אופיס דיפו. 16 מדבקות בעמוד. 8 שורות שתי עמודות

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by maor848,

שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  8. מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by most,

שלום, יש לי בהרדיסק 6 קבצי VOB בנפח של 5.3 גיגיה עם שאר הקבצים (IFO,BUP). אני רוצה ליצור מהם DVD ע"מ לראות את ההופעה במערכת ק"ב שלי איך אני עושה את זה כך שיכנס ל DVD של 4.7 גיגה האם תפגם איכות הסאונד כתוצאה מהדחיסה?? תמונה פחות חשוב לי בברכה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by weissby,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Moshep,

אז ככה... אחרי שאני מקליט ההקלטה יוצאת באיכות מעולה והכל לאחר שאני מקליט אני מתחיל לקודד עם התוכנה Virtual Dub כשמגיעים לתוכנה הכל מתחיל להסתבך וזאת לא בעיה עם המחשב השארתי את המחשב דוקא בלי שום תוכנית פועלת ממש כלום סגרתי הכל ולא נגעתי בו עד לסיום הקידוד אבל אחרי שהפלט של הקידוד יוצא ונשמר יש על הדמויות בקטע הוידאו מין קווים כאלה בלתי נסבלים זה לא קווים שבקושי רואים זה ממש קווים שמפריעים למהלך הראייה http://img507.imageshack.us/img507/911/haisraelims01e04moshe00bi7.jpg מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן D: האם יש דרך חד משמעית לברר אילו תוכנות או אפליקציות של הספקית יכולות לעקוב אחרי נתונים נכנסים/יוצאים, כתובות, IP וכו'. יש לי תחושה די עגומה שמידע כמה אני מוריד / גולש זולג ליותר מדי מקומות. תודה! (:

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by maor-a-,

אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Spider76,

שלום את המפרט שלי ניתן לראות בפרטים. אני מתקשה להתקין את תוכנת השליטה easy tune 5 של חברת ג'יגה בייט.. בכל פעם שאני מריץ את תוכנת ההתקנה כלום לא קורה. אני רואה שיש ישום בשם setup.exe רץ אבל הוא נשאר תקוע.. למישהו יש רעיון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. צריך תוכנה שתצלם את המסך נגיד שתצלם אין שאני משחק באיזה שהוא משחק נגיד

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by Oztriker,

היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by crik,

האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by lee.,

למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כמו שאר העבודות המצוירות שלי, זו נוצרה מתוך שעמום. מה מיוחד בה מול הקודמות אתם שואלים? ובכן החלטתי לא להכין דמות מצוירת עבור העבודה הזו, הכנסתי את עצמי כחלק מהבדיחה, ובנוסף שכללתי את העננים שלי! ;D קישור תגובות עושות לי רק טוב, אז תגיבו. 8)

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by ag43,

יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by dorish,

שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by Lancer,

האם אתם ממליצים על הדפדפן הזה? ואם אפשר אז מה היתרונות ומה החסרונות שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים