תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום... יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD . אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD . הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד. מה עושים ??? אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD . תודה למי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני עובד כבר די הרבה זמן עם eMule ומבין שלפעמים מחכים לקבצים שיהיו זמינים. זה עבד בסדר ב ADSL אבל ביום שלישי האחרון עברתי לכבלים, הראוטר אותו ראןטר ולא שיניתי שום הגדרות בפיירוול רק את החייגן לכבלים. אבל מאז החיבור לכבלים ה אימיול (עם Hige ID ) פשוט זוחל וכמעט לא מוריד כלום. 3 ימים פשוט מוריד ב 2-4KB וזהו. ויש לפחות 10 קבצים להורדה. יש למישהו רעיון ???
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המשחקים לא עולים לי ... זה התחיל מה uefa עכשיו זה במשחק בטל פילד 2 .. , אין המשחקים מסרבים לעלות לי הוא אומר שאין לי דריפקס 9 ... חבר שלי אמר שזו הבעיה ... לא יודע אני מנסה להתקין הוא אומר שאי אפשר .. אך אפשר למחוק את ה דירפקס 9 ?... ולהתקין .. מחדש ניסיתי עם הדרייברים כלום ..
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
על השורת משימות למטה מופיע לי ליד כל האייקונים (איי סי קיו, רשת, קספרסקי) אייקון סימן שאלה (מתחלף כל שניה לצורת כונן) והוא מודיע לי שהווינדוס לא מוגן וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח את האתר אינטרנט של חברת antimentis. לא מצליח למצוא את ההתקנה במחשב ולא ברג'יסטרי... HELP :bash:
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי יש לי XP והייתי רוצה להוסיף ווינדו 7 על אותו מחשב ואותו דיסק קשיח ..יש לי כרגע 2 מחיצות סטנדרט C D מחפש לינק למדריך איך עושים את זה כי אין לי מ ושג איפה להתחיל.. אשמח להכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאני מתקין את התוכנה הוא אומר לי להכניס סריאל הכנסתי עשיתי נקסט וזה מה שהוא רושם לי " an incorrect serial number was entered. carefully enter your serial number again." ניסיתי להכניס עוד מלא סריאלים שהם אמורים להיות לאותה גירסה ועדיין קיבלתי אותו הודעה מישהו יודע מה עושים? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים של כרטיס מסך דחוף!!!! אם אתם יכולים להביא יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 GT תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. אני עובדת עם התוכנה NOAds - אבל הבעייה איתה שכל הזמן צריך להגדיר לה לאיזה pop ups לא לתת לעלות. אין איזו תוכנה שפשוט מזהה אוטומטית חלונות קופצים? 2. האם "חובה" לכל משתמש (פס רחב) להשתמש ב-fire wall או שאם אני עובדת עם NAV ו-spy sweeper זה מספיק? 3. האם ניתן להוריד את תוכנת הצריבה Nero חינם? ניסיתי להוריד אותה בכמה גירסאות אבל תמיד הורדתי trial version שפג תוקפו אחרי שבועיים. תודה מראש, הדר
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חברי שלום אבקש סיוע עדכני לאיז התוכנת הורדת קבצים כדי להשתמש האם הEMUL עדין חי ??? אשמח לרענון מידע בברכה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-