תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 128 בחודשיים האחרונים שאני רואה סרט במדיה פלייר (הבעיה רק במידיה פלייר) באמצע הסרט הוא נהייה מסך ירוק מלא והסאונד ממשיך.. התקנתי מדיה פלייר חדש וזה לא עזר, וגם התקנתי מחדש את הדריברים של הכרטיס. לא עזר ! למישהו יש רעיון ?!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הDEFRAG של הויסטה לא מוסבר הוא מסיים לא רואים תוצאות לא כלום יש משהו יותר טוב ? ומומלץ
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
במקביל למאיה אני מנסה גם את התוכנה הזו . אני עובד לפי המדריך הזה http://www.vrotvrot.com/xoom/tutorials/Die/dice.html לאחר השלב שבו אני מסמן את מרכז הקוביה בצהוב (ע"י מקש B) ואמור לימחוק אותו (ע"י X ) נימחקים לי גם ריבועים שלא מסומנים (הסימון היה מדויק ככה שאמורה להישאר רק מישבצת אחת מהסוף ) כמו שאפשר ליראות כאן --> http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601050019485439&user=rsrs6
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי, ובזמן האחרון יש לי הרבה צרות עם הסאונד. לדוגמא, עכשיו סיימתי לראות סרט, והסאונד עבד, אבל שאני מנסה להפעיל את האייטונס הוא אומר לי שיש בעיה בסאונד והוא לא יכול לנגן שירים, כאשר אני מנסה להפעיל את השיר דרך BSPLAYER (שדרכו ראיתי לפני שניה את הסרט) הוא גם לא מנגן את השיר. אבל מה שמוזר הוא שיש לי גישה ללוח בקרה של הסאונד והווינדאוס כן משמיע צלילים (שגיאה, לינק, כניסה לתיקיה וכו') לפעמים התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה, ולפעמים יש צורך להפעיל את המחשב מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה טוטאל קומאנדר ובשביל לעשות רג'יסטרישן צריך לעשות מלא שלבים שאני לא יודע כל כך כדי שהתוכנה תהיה מלאה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ברשותי אסוס 901 חדש עם חלונות XP (חוקי מהמפעל). כל התוכנות על המחשב קנויות או חופשיות, אולם לעיתים המחשב נחשף לקבצים שמגיעים ממחשבים שעשויים להיות נגועים. הייתי רוצה להתקין תוכנת הגנה ולהריץ אותה מדי פעם כאמצעי מניעה. הבעיה - המעבד חלש יחסית (אטום 1.6 גה"ץ) ואני לא מעוניין בתוכנה שרצה כל הזמן ברקע אלא במשהו שאני מפעיל נקודתית מדי פעם. דיסק קשיח זערורי (4+8 ג"ב) אז צריך משהו רזה. רצוי תוכנה חופשית (או מסחרית בגרסה החינמית שלה). השוק מלא בתוכנות "חינמיות" שהן רוגלות בעצמן וחלק מאתרי ההמלצות נראים לי מפוקפקים בעליל אף הם, האם מישהו מכיר תוכנות מומלצות ובטוחות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה במקסטון שעד כה חסם לי כמעט 100% מהפופ אפים ישנו איזה פופ אפ באתרים ישראלים שנפתח חלון נוסף אמנם הוא נחסם ואני לא רואה את התוכן את בראשו יש את השם של חברת ההפצה ADVERNET איך אני נפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד בבנק לאומי ויש לנו ארכיון ששם אנחנו סורקים מסמכים וכל פעם שאנחנו מסיימים ערימת מסמכים אנחנו עושים גיבוי במחשב בכונן הlocal וגם מעבירים את הקבצים לרשת עכשיו פעם בשבועיים ההארד דיסק מתמלא וצריך למחוק אותו אך פעולה זאת לוקחת המון זמן אז הצעתי רעיון שימחקו אותם כל שבוע בשעות הלילה כמשימה מתוזמנת אוטומטית אך אין אפשרות לעשות זאת כי תמיד צריך להשאיר את היום האחרון כגיבוי אז זה הרקע בקיצר אני מחפש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים בהארד-דיסק או בתיקיה מסויימת ושתדע למחוק מתאריך מסויים עד תאריך מסויים ושיהיה אפשר לעשות זאת כל כמה ימים כמשימה מתוזמנת יש תוכנה כזאת ?!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה. העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007. שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810) רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי שאני מפעיל את התוכנה הזו בזמן העבודה שלה היא מנצלת רק 25 אחוז מהמעבד,יש דרך לגרום לה לנצל 100% ? וככה היא תעבוד יותר מהר אולי משהו בהגדרות שלה חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-