תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
רק ב WINDOWS LIVE MAIL ובמסנגר יש את הבעיה הזו.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות את הקבצים flashplayer.xpt NPSWF32.dll בבקשה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 04:47:18 לא משנה נמצא האבדה, מסתבר שהם נמצאים בתוך הארכיב הבא:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/xpi/current/flashplayer-win.xpi אם מישהו משתמש ב FF PORTABLE ויצתרך את נגן ה FLASH אז הוא צריך לעשות EXTRACT ל2 הקבצים הנ"ל לתקיית ה PLUGINS שלו. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן אני בונה image של Win XP SP2 ואני יודע שיש אפשרות להכניס לשם גם דרייברים שהחומרה שלהם לא נמצאת כרגע אצלי במחשב [כדי שהimage יתאים גם למחשבים אחרים עם חומרה טיפה שונה] איך ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, כשברצוני לשמור משהו, או לבצע פעולה שכנראה משתמשת בלא מעט זיכרון מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך). מצ"ב פירוט חומרה של המחשב (זו הדרך שאני מכיר, אני מניח שישנה אפשרות יותר מפורטת...) מערכת הפעלה XP, sp3 מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת למצוא רוגלות וכל מיני מזיקים אחרים. אני משתמש בשתי תוכנות : AD-Aware ובתוכנת Spybot .רציתי המלצה לתוכנה טובה נוספת . אציין שנסיתי את התוכנה של מיקרוסופט ואת התוכנה Spy Sweeper אך לא הייתי מרוצה מהן בגלל כל מיני סיבות.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום התקנתי Winamp 3 וכאשר אני מוסיף כמה קבצים, כלומר משתמש בפקודה Add Files, ובוחר כמה קבצים ה Winamp מציג אותם ב PlayList מבלי שהוא מציין כמה כל שיר, וכאשר אני מנסה להשמיע שיר אחד הוא עובר על כל השירים ולא מנגן אף אחד מהם. לעומת זאת כאשר אני מוסיף שיר אחד, או תיקיה עם כמה שירים, הוא משמיע אותם. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? ועוד דבר קטן, מהיכן ניתן להשיג תמיכה עברית ל Winamp ? תודה מראש, אלון.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D אני מפרמט היום את המחשב אבל אני לא מוצא את המועדפים שלי זה של chrome.google חיפשתי במסמכים שלי לא מצאתי(מצאתי רק את האינטרנט אקספלור) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אוכל להגיע עליהם אם מעודפים חשובים לי
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שאני משחק משחקים אז צריך לסגור את Firewall? עם אני לא הימחוק יהיה לי אותו פינג? אני צריך קישור להורדה ישירה של התוכנה Ad-Aware אבל הכי חדשה :-\
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לצרוב סרט בפורמט MKV ולצרף לו תרגום? (MKV + SRT) כסרט DVD
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-