עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  2. Started by קלוקיי,

שבוע טוב, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי ללוח מדגם : P5Q , עכשיו נכנסתי לאתר של אסוס והגעתי לכאן : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k , ואני לא בטוח ממש איפה העדכונים של הביוס, לכן אני מבקש שתסבירו ותעזרו לי. תודה ושבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה, אז אם יש פורום יותר מתאים אפשר להעביר מצאתי איזה טפט לשולחן העבודה בשני אתרים שונים - http://fc03.deviantart.com/fs9/i/2006/143/2/c/Picasso_Glass_by_dimage.jpg http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/00792_picassoglass_1920x1200.jpg זו בדיוק אותה תמונה ואותה רזולוציה. מה שאני לא מבין, זה למה באתר אחד הגודל של הקובץ הוא 531.87KB ובשני 675.44KB? איך זה הגיוני?

4. Started by yechiel_t,

מישהו יכול להסביר לי מה זאת התוכנה GRASS...ואיך אני משיג אותה? מה זה האתר 3D ? מה השם המלא של האתר הזה??

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. הבעיה היא כזאת: אני מעתיק טקסט מתוכנה מסויימת אל הוורד וכל הטקסט מועתק בצורה מבולגנת ולא ניתן להבין כלום. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לפתור את הבעיה? אגב, הטקסט שאני מנסה להעביר בין התכונות הוא טקסט באנגלית ולמרות זאת נוצר כאוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  6. התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by al_lot,

אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  8. Started by yoxo,

יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

בימים האחרונים המחשב שלי נורא איטי ואני לא מבין מה הבעיה הנה תמונה של הפרפורמנס של המעבד מה יכולה להיות הבעיה? בד"כ אני יכול להריץ ווינאמפ, שיהיו לפחות 3 חלונות אינטרנט אקספלורר פתוחים, ואיזה הורדה או 2 בביטורנט, אייסיקיו ומסנג'ר וכל התוכנות אנטי וירוס וכל השאר ברקע והמחשב עובד חלק עכשיו המחשב לא זז, ויש לי 2 הורדות BT פתוחות, ווינאמפ וחלון אינטרנט אחד ורציתי לציין שבד"כ עם כל השימושים שציינתי למעלה...או נגיד עם קצת פחות עומס, המעבד לא עובר את ה8%..הוא תמיד בין 0-4% [attachment deleted by admin]

10. שלום יש לי איזה קובץ שאני מנסה להוריד מאתר מסויים (קובץ SWF) יש לי את הקישור הישיר לקובץ , ושאני מנסה להוריד את הקובץ עם כל מיני תוספים של ה-FF (כגון: videodownloader , unplag , video download ) זה לא עוזר, זה מוריד רק את ה-SWF ואני שאני פותח עם adobe flash זה מציג לבן ולא מנגן כלום. למשהו יש עוד רעיון איך להוריד את ה-SWF? הקובץ SWF זה לא מאתרים של וידיאו- streaming

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by IlanF,

כמעט בכל עמוד שמכיל תוכן פלאש כלשהו, בין אם פרסומת, סרטון, משחק וכו', קופצת לי ההודעה המציקה הזאת וכשהיא מופיעה היא תוקעת את הטאב שממנו היא קפצה עד שאני מאשר אותה. לפעמים היא גם קופצת "מאחורי" חלון הדפדפן ככה שאני אפילו לא יודעה שהיא קפצה עד שאני רואה שהטאב נתקע (יכול לגלול, לא יכול ללחוץ על קישורים וכו') מישהו יודע איך אני נפתר מזה? עריכה אני חושב שזה הסתדר אחרי שעדכנתי את הפלאש לגרסה הכי חדשה, בינתיים לא שמתי לב לחלון הזה...

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  14. יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by gt2,

שלום, יש לי כרטיס קול קצת ישן שלקחתי מהמחשב הקודם שלי מחברת קריאייטיב מהסדרה SOUND BLASTER LIVE 5.1 הדגם זה SB0060 והבעיה שלי זה שהחברה לא מוציאה דרייברים מעבר לוינדוס XP ואני משתמש בווינדוס 7 x64 הסיבה שאני רוצה להתקין אותו זה כי יש לו ממשק MIDI ותמיד זה היה מחובר אצלי ככה ואני לא רוצה לקנות ממש MIDI ל USB כי זה עולה הרבה(מתחיל מ150 ש"ח ומעלה) יש אולי דרייבר חלופי או פתרון לזה? יש להם דרייברים לXP 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by vinipyx,

אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. שלום לכולם ברוך השם חזרתי לאקספי לאחר שבמשך מספר חודשים הויסטה קרסה פעמים. [נתעלם מהעובדה שלהפטר מהויסטה שדפק את כל הכונן וסירב לתת לי להתקין XP נורמלי] התקנתי SP3 והכל יפה ועובד חוץ מ2 דברים... 1)לא קשור לפה אבל שיהיה... שאני עושה מאפיינים על קובץ אני לא יכול לעשות חיפוש יעד הכפתור כזה קפוא. 2) הבעיה העיקרית שבשבילה גם יש את האשכול, מזעור המדיה פלייר לשורת ההתחל... פעם גם באקספי הקודם שלי [שזה אותו האחד] וגם אצל אבא שלי וגם בויסטה יכלתי למעזר את המדיה פלייר [לאחר שלחצתי לחצן ימני על שורת ההתחל->סרגלי כלים ושם הופיע לי המדיה פלייר] והיא הייתה הופכת לסרגל כלים יפה כזה שהיה עליו עוצמה, פליי ולהעביר שירים. אבל עכשיו משום מה אני לא מצליח לעשות את זה שוב. אפשר עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. כותרת

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. יש שיטה יותר קלה מאשר להתקין 20 דריברים בהתקנת אחרי פרמוט מחשב נייד? יש לי מחשב HP אין להם באתר איזה קובץ להורדה או איזו אפשרות ללחוץ על "SETUP" וכל הדריברים של המחשב יותקנו אוטומטית. כמו מחשב PC רגיל שיש דיסק של MSI לוחצים התקנה אוטומטית והכל מותקן

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by Slavik,

חיברתי את המחשב לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מפעיל סרט אני רואה אותו רק במחשב ובטלויזיה אני רואה רק שחור. תעזרו לי בבקשה הורדתי את התוכנה TV TOOL אבל אני לא יודע להשתמש בה .

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  22. היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Posford,

אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים