עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש במקלדת מקשים לא נחוצים כמו power ללחוץ על כפתור כזה בטעות בזמן עבודה לא ממש כיף יש דרך לבטל אותם ע"י איזה דריוור או תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by kikkler,

מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by Tzion,

לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by sagim194,

אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by TPack,

מקווה שזה המקום המתאים. יש לי בעיה להריץ Defragmentation ו-Check Disk אני מקבל את ההודעה הבאה: http://i32.tinypic.com/4jx62x.jpg http://i25.tinypic.com/2yxfxif.jpg החשבון מסומן כאדמין ולא נראה כי יש איזה תוכנה שמפריעה לו. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Guy950,

יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום לכולם, התקנתי BSPLAYER FREE 2.5 החדש ושמתי סרט HD לנגן. רואים באיכות סבירה בלבד ולא באכות HD כמו שרואים את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את אותו הסרט הרבה הרבה יותר טוב. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by אבשה,

אז ככה יש לי מחשב חדש ואני רוצה קצת להתעסק אם Photoshop ואשמח אם תוכלו לתת לי קישור לאיפה שאפשר להוריד את זה שיהיה דמו מצידי (הרי אסור פה לדבר על דברים לא חוקיים) תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by SHOOTER8,

כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  13. זה דחוף לחתונה אז אל תנעלו או תעבירו פשוט תענו !! ערכתי קליפ והכל טוב וזה אבל שמגדילים עד הסוף רואים קצת מטושטש קצת הרבה השאלה שלי אם גם בטלווזיה זה יהיה ככה? ואם כן יש תוכנה שתסדר את זה או משהו כזה ?.?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by naord,

יש לי הרבה פקודות שרשמתי בRUN איך אני יכול למחוק את הרשימה הזו?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. בשעון חורף. יש מה לעשות או שאצל כולם זה ככה? מדובר בג'ימייל

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by X7-007,

לפי מה שאני רואה זה רק KMplayer שיכול לעשות הכל, אבל יש איתו פשוט בלאגן של CODECS ומלא הגדרות שממש הרב אין לי מושג מה לכוון למקסימום ביצועים ואיכות, פשוט יותר מדי. מספר 2 זה BSPLAYER אבל שנדעך וירד בהרבה רמות בהשוואה ל KMplayer. אני משתמש בחבילת מקודדים של DIVX 6.7 עם AC3FILTER 1.46 ו XVID 1.3 הכי חדשים שיש. יש לכם הסבר קצר איך להגדיר בשילוב של הנגנים, לישתמש ב OVERLAY MIXER בשביל הרינדור זה הכי מומלץ מה שרשום מכל האחרים, אבל מה עם הכיוונים של הצבעים YUV2 וכל אלו, והאם כדאי לישתמש ב NORMALIZER ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום לכולם, הורדתי סרט ואני לא מצליח להפעיל אותו, צריך המצלה לתוכנה/קודק שיודע להריץ אותו. כנראה שאני צריך את להדליק את הקובץ בסיומת .map מצורפים סקרין שוטים של כל הקבצים שהורדתי. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

19. Started by ran1809,

אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אז ככה: (WINDOWS VISTA) יש לי את הסט מקלדת+עבר של מייקרוסופט wirless multimedia 1.1 והעכבר שלו קצת נדפק, אז קניתי היום עבר של מיקרוסופט wireless laser mouse 6000. מיד עם חיבור הUSB ולחיצה על CONNECT הוא התחיל לעבוד כמו שצריך. פתחתי את הסביבת עבודה שלי (NETBEANS) ואני קולט שהגלילה של העכבר נורא איטית, אני חייב לעשות תנועה מהירה וארוכה עם הגלגלת כדי שלקבל תזוזה קטנה. באינטרנט אקספלורר / וורד אין בעיה והגלילה עובדת כמו שצריך. חיברתי את העכבר לנייד שלי (WINDOWS XP) וכנ"ל ישר התחיל לעבוד כמו שצריך גם בNETBEANS (זה JAVA IDE..).. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הרבה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתוכנה מסויימת לעשות בעיות כאלו?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

22. Started by GodLike,

שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by snaek212,

כשאני מנסה להפעיל סרט מסוים יש לי מסך כחול וכתוב שם קובץ בשם nv4_dusp.dll ניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אני לא יודע אם זה קשור) ושום דבר לא השתנה כשאני משאיר את המחשב להורדות בלילה בשלב מסוים האינטרנט מפסיק לעבוד אז אני מבטל את הLocal Area Connection ושאני מנסה להפעיל מחדש יש לי מסך כחול ורשום שם קובץ בשם e1e5132.sys תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  24. פירמטתי את אחד מהמחשבים שלי ונתקעתי בלי דרייברים של הקול ושל רשת. חיפשתי כבר הרבה זמן ברשת ולא מצאתי , הנה החומרה של המחשב: תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.