תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה המחשב : I7 GIGABYTE EX58UD5 ATI READON 5850 יש לי גם מערכת סראונד 5.1 בחדר התקנתי את הגירסה האחרונה של K-LITE 5.4 FULL ועדיין לאחר כמה שניות שאני מריץ את הסרט התוכנה (WINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC) מתכבה. ניסיתי להתקין VLC ועובד אבל היא לא מוציאה סאונד טוב ל5.1 תמיד עבד לי המדיה קלאסיק במחשבים אחרים ופתאום לא עובד במחשב המפלצת שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה? אולי בכרטיס מסך? בבקשה תעזרו, יש לי 500 ג'יגה של סדרות וסרטים באיכות HD 1080P ואני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ,תוכנה שהופכת מ- MP3 ל- WAV והפוך משהו פשוט וקל להפעלה בלי כל מיני באלגאנים מי שמכיר בבקשה שיתן שם של התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול שלפטופ שלי במצב נעילה CTRL+L התוכנה יוטורנט ממשיכה לעבוד או נעצרת ? ואיפלו שהיא בנעילה והמסך נכבה למה הוא שומר על עצמו זה עדיין פועל ? והשאלה העיקרית היא אם יש אפשרות להפעיל את UTORRENT ברקע שהמחשב נייד במצב שינה בווינדוס 7 ? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התוכנה בודקת רכיבים במחשב motherboard cpu memorys,videocard היא בודקת את זה במסך כחול כזה באחוזים אשמח לקבל את השם לתוכנה תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שיחות בחינם. למה לא לנסות? [glow=red,2,300]SPIKKO - שיחות בחינם לארץ ולחו"ל: שיחות קוויות, שיחות סלולריות ושיחות אינטרנט בשיטת הפירמידה[/glow] מהו ספיקו? בחינם? מה? איך? זה עובד בצורה הבאה: כאשר אתם נרשמים לשירות, אתם מקבלים 5 דקות זמן אויר לשיחות קוויות יוצאות ו-1.15 דקות לשיחות סלולריות יוצאות. השיחות מספיקו לספיקו לא דורשות "מאגר" שכזה (או במילים אחרות: טלפון "אינטרנטי" לכל דבר). כאשר נכנסת שיחה לטלפון שלכם, ספיקו מתרגם את זה לזמן אויר בשבילכם ומוסיף למאגר. מי צריך את זה? זה מזכיר סקייפ. אבל זה לא. אז מה בעצם ההבדל בין ספיקו לסקייפ? מגניב. איך זה עובד? אני לא צריך לשלם על השיחות היוצאות? האתר: התוכנה: הערה נוספת: כאשר ירצו להתקשר אל מספר…
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד גוגל כרום 1) אני נכנס בexplorer לדף של google.co.il ואז יש שם בצד לינק להורדת כרום 2) אני לוחץ על הלינק ואז מקבל את המסך המצורף ולא יודע איך להמשיך (לא משנה איפה אני לוחץ לא קורה כלום זה כמו תמונה) * אין סיכוי שזה בגלל שאריות של התקנה קודמת (המחשב לאחר פירמוט) ** חשוב לי שהכרום יהיה בעברית מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה שידרגתי ל-Outlook 2003 וכמה בעיות. ישנם מיילים משולחים ספציפיים, שהתוכנה מחליטה להוריד שוב ושוב אלי לכונן הקשיח. להפתעתי, זה לא קורא בכל המיילים, אבל ישנם מיילים שהתוכנה פשוט שואבת שוב ושוב בלי קשר להאם היא הורידה אותם כבר או לא. זה גם לא משנה אם מחקתי את המיילים האלו או לא, כיוון שאם מחקתי היא תוריד אותם שוב, ואם לא, היא עדיין תוריד שוב ושוב ככה שאני אחזור למחשב חצי שעה אחר כך ויחכו לי 30 העתקים של אותו מכתב. התוכנה מכוונת כרגע לא למחוק הודעות מהשרת במיידי, אלא לחכות עם זה חמישה ימים ואז למחוק. יש לציין גם שזה חוזר לשולחים ספצפיים (נגיד דני שולח לי מייל עכשיו והמייל שלו מגיע אלי שוב ושוב ושוב, אחרי שלושה ימים דני שולח לי עוד מייל - וגם את זה התוכנה מורידה…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש המלצה לתוכנה לניהול משותף של קבצים עבור מספר מחשבים שמחוברים לאותה הרשת בסדר גודל של 10 מחשבים בחברה. המטרה בעיקר היא לנהל תיעוד של שינוי הקבצים לכן אני לא לוקח את אחד השירותים החינמיים של גוגל דרייב או דרופבוקס. הדגש כרגע על תוכנה חינמית, משיטוט שלי ברשת אני מוצא רק תוכנות שהגרסה החינמית שלהן מוגבלת ביותר וכרגע זה לא דבר רלוונטי. אשמח לשמוע האם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה. טל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel i865PE Socket 478 EP-4PDAI של epox ואני צריך תוכנה שתתאים כדי לראות טמפרטורה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
האם ישנם תוכנות המאפשרות בניית לחצני אתר ? תוכלו לרשום לי את שמותם זה דחוף!!!
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כשאני כותב, רק חלק מהאותיות נכתבות כראוי ואילו חלקן נכתבות בצורות שונות כמו ריבועים פסיקים במקום לכתוב א ת האות המבוקשת. לעומת זאת בתכנת WORD כל האותיות נכתבות כראוי. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב נייד שמחובר ב WiFi לראוטר. בנוסף יש לי מחשב נייח שרחוק מהראוטר אז עד שאני אקנה כבל רשת מספיק ארוך אני משתמש ב"גשר" בעזרת הנייד. כל כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה שיש Ip conflict ובעצם יש 2 מחשבים שחולקים את אותו Ip והמחשב הנייח מתנתק מהרשת לכמה רגעים ואז חוזר.. איך אפשר לשחק ככה ?? אמצע משחק רשת אני מתנתק פתאום! עזרה בבקשה! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי בעיות שם{קודקים שבורים למשל מדווחים על בעיות ברגיסטרי ולכן אני לא מצליח לראות סרטים...] אני זקוק לתוכנה.כל המלצה תהיה טובה.תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הפעלתי את תוכנת spacesniffer < ומצאתי שיש לי 7.5G שלמים של שטח מבוזבז unknown space מחפש תוכנה חינמית וטובה שיכולה לשחזר את השטח הזה תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המסך סמסונג syncmaster 953bw ודרך אגב יש לי gforce 4
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2007 והכל עובד כמו שצריך (כל שאר התוכנות) אבל האווטלוק משום מה לא רוצה להפתח הנה תמונה מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-