עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006361041&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by liran8378,

יצא אופיס 2010 רשמי ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by guy94,

כשאני מגיע ל CD Label Creator ומנסה להדפיס שם את רשימת השירים שעל הדיסק (עם רקעים שונים) זה לא מדפיס לי כלום, אלא דף ריק לבן יוצא עם מסגרת ... יש לי מדפסת HP 940C וווינדוס XP אם מישהו יודע איך מתקנים את זה תודיעו לי...

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  5. שלום, יש לי שתי בעיות ,שאני צריך את עזרתכם בפתירתן: 1. יש לי מחשב נוסף בבית עם Windows 2000. משום מה לפני יומיים המחשב הפסיק לקבל את ה DOK שלי (סאנדיסק 4 ג'יגה). ניסיתי לברר מה הבעייה וגיליתי שבמנהל התקנים רשום שההתקן לא הותקן כראוי. ניסיתי למחוק אותו ולחבר מחדש למחשב את ה DOK ודבר זה לא הועיל. מה לעשות? 2. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט של נטויז'ן (האדומה ללא המיקופון המובנה), אודה אם משהו יוכל למצוא/לשלוח לי...

6. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by 3Dude932,

יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by גד :),

ההתקנה לוקחת הרבה זמן ואז הוא כותב שיש שגיאות בהתקנה חוזר אחורה ומבטל את ההתקנה... ??? (הבעיה היא לא בדיסק)

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by asmy999,

מותקן אצלי מסנג'ר גירסה 7.5 , ביצעתי בו צ'אט בשילוב וידאו. ברצוני לדעת האם ניתן לבצע שיחזור של השיחה?, כלומר , האם הקבצים של הטקסט והוידאו נשמרו היכן שהוא במחשב? תודה , אסף

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by mitelka2004,

חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by omri_ro,

האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מעניין עם כל האובססיביות שיש פה לאנשים עם אנטיוירוסים, כמה בפועל זה דבר שעוזר לכם, וכמה זה יותר לצד השקט הפסיכולוגי שבעניין (ולכמה אין בכלל)... אם אתם מסמנים את אחת מהאופציות שנדבקתם ו/או שהאנטיוירוס התריעה, תפרטו מה היתה הסיטואציה (דואר שהגיע לתיבה הפרטית, תוכנה שהורדתם, גלישה לאתר וכו).

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.

14. שלום לכולם. כשאני לוחץ על START זה לא פותח את האפשרות הזאת שאפשר לעשות כיבוי,ריסט וכ'...(אחרי 5 דקות בערך זה לפעמים נזכר) יש לו WINDOWS XP PROFESIONEL(אם זה עוזר) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. שלומות, לא יודע בדיוק אם זה המקום האידיאלי לפרסם את הדיון הזה. אבל אני צריך עזרה ממישהו שיש לו ידע בפוטושופ ויכול לערוך מספר תמונות אשר ישתלבו בצורה אסטתית באתר שבניתי בWIX. כעקרון המטרה שלי זה לעשות מלוגו שיש לי שהוא טקסט ותמונה על רקע לבן להפוך אותו לשקוף. אבל כל הניסיונות שלי או שיוצרים תמונה עם מלא גבולות לבנים ( התמונה קטנה מדי ) או שיש את התמונה ברקע שקוף רק שזה בצבע שחור משום מה. וזה לא יושב טוב על האתר. אשמח להתייעצות. ומעבר לזה יש עוד מספר פרוייקטים אשר ידרשו יד של מישהו שמבין בעיצוב. ככה שאני מחפש מישהו שעבד פעם בWIX ויכול יהיה לחסוך שעות של חיפושים. יהיה אפשר להגיע לסוג של הסכם לגבי תשלום על שעות עבודה. אבל אני בספק אם זה ייקח יותר משעת עבודה אחת.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  17. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. Started by TermiNal,

ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן... מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים.. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התכונה שהתוכנות של ADOBE כמו פוטושופ עובדות עם 64 ביט וגם יודעות לנצל מעבדים עם 4 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by eli33,

אני לא בטוח זה הפורום הנכון, אבל בכל מקרה אני צריך לדעת איך אני צורב קבצי TAR או מריץ אותם כאימייג' במחשב?? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה??

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by oren500,

התקנתי את התוסף של פייר פוקס וכאשר הייתי בדף של יוטיוב לא ראיתי שום לחצן שאמור לבצע את העבודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. אני מחפש איזה משהו (אולי RSS כלשהו) אבל שאיך שיש איזה משהו חדש באתר טורנט מסויים אז תקפוץ לי תזכורת,לא שאני אצטרך לבדוק בעצמי אלא משהו שיקפוץ לי ויתפוס את צומת ליבי. יש משהו כזה ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by hichcock,

אני מוריד קבצים (קבצים חוקיים, אל דאגה [ומי מפה שמכיר אותי גם יעיד שהכל אצלי חוקי]) מהירות הורדה על 180 קילו ~~~ אבל מה שקורה בתאכלס שזה להערכתי מוריד על 1 קילו או פחות יש למישהו מושג מה הבעיה? יכול להיות שהוא באמת מוריד על 180 אבל בעצ מההורדה "שומר" במחשב רק חלק מאוד מאוד קטן ממנה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by nir_varon,

אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.