עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by First Squad,

ראיתם שיוצא ICQ6 למישהו יש הזמנה?

• 128 תגובות
    • 18.4k צפיות
  4. ^ תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

פתאום קפץ לי חלום עם הודעה שמישהו אחר משתמש לי במספר.... ומאז התוכנה לא נותנת לי להכנס לUIN שלי :'( מה עושים? ולשחזר הוא לא נותן לי.

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  6. אני רוצה לעבור לווינאמפ, אבל אין לי כוח להוסיף הכל ידנית. יש דרך ליצור את הפלייליסט של WMP10 ולהעביר את זה לווינאמפ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. Started by LadyBug,

יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by yahalom,

עשיתי עדכון לMADIA PLAYER קיצר אחרי העידכון הוא מבקש מימני כל הזמן לעשות ריסט ולהיכנס כמנהל או כחבר אדמין עכשיו לי יש רק יוזר אחד והוא מוגדר כמנהל אני לא מבין מה הוא רוצה ממני עשיתי ריסט 3 פעמים ובדקתי בלוח הבקרה חשבונות משתמש מופיע לי רק יוזר אחד ובדקתי את ההרשאה שלו והיא של מנהל מי יכול לעזור לי ? ???

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  14. תנו לי תוכנה טובה בלי שום תיסבוכות...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by SHOOTER8,

אני נכנס לאתר של השוואת מחירים (כמו זאפ), כשאני מנסה לפתוח את המוצר הרצוי ולראות את רשימת החנויות, החלון נפתח לשניה ומייד נמחק (החלון נשאר ריק). לעומת זאת, אין לי שום בעיה כשאני גולש בפיירפוקס. האם בעייה אצלי או באתר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. יש לי קובץ ISO כלשהו שאני רוצה להוסיף לתוכו איזה תיקיה. עכשיו אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו עם WINISO.. מה עושים? אני חייב לציין שהקובץ עצמו טוב כי הוא נפתח לי בDEAMON TOOLS..

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  17. לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  18. זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by weissby,

איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by naoriko,

שלום! יש לי את התוכנה P2k Tools להעברת דברים לפאלפון מוטורולה אני רוצה להעביר משחקים לפאלפון וכל מיניי דברים אבל התוכנה פשוט לא מתחברת לפאלפון!!! בבקשה עזרה... תודה רבה.....

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. Started by weissby,

איך ניתן ליצור סקינים לכל מיני דברים? איך אפשר ליצור סקין לווינדוס או לווינאמפ? אני לא מדבר מאיפה להוריד סקינים...איך יוצרים את זה? אנשים פשוטים עם רמה מסויימת של דיע בפוטושפ מכינים אותם איכשהו לא?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by IlanF,

הורדתי את התפריט של aqua dock הוא נחמד, אבל אני רוצה לדעת איזה עוד תפריטים קיימים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by adirnasri,

מאיפה אני יכול להביא סקינים למירנדה ליט 3 תודה מראש אדיר

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by r140480,

שלום לכולם!אני מנסה להתקין ווינדוס בזמן ההתקנה הוא כותה לי boot sector ואח"כ virus ואז הוא שואל אותי אם להמשיך אין לי מושג מה זה אולי יש לי ווירוס במעבד או בboot עיזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים