תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Download Yahoo! Messenger (version 8.1) אפשר הורדה של התוכנה הורדה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן AOL נתנו להוריד חינם את האנטי וירוס "שלהם" שהוא בעצם קספרסקי ולפני ההורדה היה צריך לתת כתובת מייל והם שלחו את הקוד. אני בעצמי הורדתי... מישהו יודע מה הלינק להורדה ? אני צריך בשביל חבר... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד אבל הצלחתי לחבר אליו את הממיר הדיגיטלי שלי ולצפות בו דרך המחשב. אני מעוניין להקליט תוכניות אבל אני לא יודע באמצעות איזו תוכנה אפשר לעשות את זה. ולכן אני מבקש את עצתכם לגבי תוכנה שתאפשר לי להקליט מהממיר באיכות טובה ובפורמט AVI
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
היי, קניתי בארה"ב סרט DVD ללא כתוביות בעברית ואני מעונין להוסיף לו כתוביות בעברית אבל לא להטמיע אותן. פשוט לראות את הסרט במחשב עם כתוביות בעברית אבל ללא צורך להעתיק את הסרט למחשב אלה פשוט להוסיף לו תרגום כמו שמוסיפים תרגום לסרט XVID דרך תוכנה כמו BSPLAYER. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת זאת?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב חדש,עם כ.מסך GEFORCE 8800 רציתי לשאול איזה חבילת מקודדים את ממליצים להוריד?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה על לוח אם של EPOX. עכשיו הרמקולים ממוקמים במרחקים שונים בחדר שלי, ולכן רציתי שכל אחד מהם יפעל בעוצמה שונה, כי נגיד הרמקול הימני האחורי שלי נמצא הרבה יותר רחוק מהרמקול האחורי הימני. האם אתם מכירים תוכנה שתאפשר לי להגדיר את יחיס העוצמה בין הרמקולים, או הגדרה של עוצמת כל רמקול בנפרד? המון תודה, ניב..
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לא מצליח להדפיס דף מדבקות בוורד. גודל 105x35mm האם אתם יכולים לתת לי קובץ שיעזור? ניסיתי את הדברים הבאים: ניסיתי להיכנס כפי שהסבירו לי להפקת מדבקות ככה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=77675562ui7.png ניסיתי את הקובץ הזה: http://www.worldlabel.com.cn/English/content/35105.htm כפי שאמרתי אלו מדבקות 105x35mm. הן של אופיס דיפו. 16 מדבקות בעמוד. 8 שורות שתי עמודות
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לכבוד קניית הארדיסקים חדשים ופירמוט מחשבי הבית הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף את SYGATE ששימשה אותי שנים רבות (אפילו לא ידעתי שהיא נקנתה ע"י ידי נורטון ולא שמתי לב שלא עידכנו אותה המון זמן) למשהו קצת יותר עדכני. קראתי את הסטיקי אבל אני מעוניין בחוות דעת נוספות ובעדכונים מאז מה שכתוב שם. דרישות? פשטות בעיקר ובלי הצקות מיותרות ובעיתיות (כמו בזון אלרם)
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן IE7, ונתקלתי בבעיה הבאה: לפעמים הדף מוצג רק חלקית (כלומר חלק מהדף חסר). הבעיה קורה בכל מיני אתרים, ספציפית היא קורה די הרבה בויקיפדיה העברי (כל כמה עמודים יוצא שלא מופיע הסרגל מימין, או שכל הדף חסר). מהסתכלות על המקור של הדף נראה שכולו יורד, אבל הוא פשוט לא מוצג. חיפשתי על הבעיה באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תשובה. מישהו נתקל בבעיה ו/או יודע איך לפתור אותה? תודה. נ.ב. אל תאמרו לי לעבור ל-FF אני כבר משתמש ב-FF, לאבא שלי יותר נוח IE.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-