עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by overload,

איך אני גוזר בצורת מרובע עם פינות מעוגלות? הבנתי מסמנים מרובע ועושים כפטור ימני> FEATER יום טוב.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. ?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. Started by urich,

התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. איך אפשר לענות לשיחות טלפון של בזק דרך המחשב או להתקשר מהמחשב???

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  6. אני רוצה לדעת איזה מוד נחשב כרגע לטוב והמהיר ביותר ....האם זה הקאטאמין ? כי הורדתי את זה אבל משום מה אני לא רואה פה שזה מעלה ..גם אין אפשרות של העלאה בכלל כרגע אני בינתיים עם ה EXORIST 2.0 מה אתם חושבים מה הכי טוב כרגע ? ויזה הגדרות גם מומלץ ? (כרגע אני עם 1300 על 700 )

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by sza,

כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by compman112,

שהתקנתי את הלוח אם שלי Lan party UTnf4 ultra-d הדרייברים היו כוללים את הפירוול הזה, ואני משתמש כרגע בפירוול אחר, כדאי לי למחוק אותו? אם כן איך? כי לא מצאתי את האפשרות למחוק את זה. תוןדה

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  9. היי לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של IBM ומשהו מזור קורה לו גם כאשר אין שום פעילות במחשב, והכל רגוע, CPU כמעט על 0 הנורית של הדיסק דולקת לסרוגין כל שניה. רציתי לדעת איך אפשא לדעת מה קורה בדיסק באותו רגע ולמה הוא קורא/כותב של שניה? האם אתם מכירים תוכה שיודעת לזהות מה נעשה בדיסק בזמן כתיבה/קריאה? תודה

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by computers-man,

שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roeesnir,

טוב, זו לא בדיוק עבודה. יותר משימה. אבל נראה לי שזה הפורום המתאים. יש לי קובץ VCF עם אנשי קשר. כל מה שהיה בעברית, הפך לגיבריש. אני מחפש מישהו שירצה להפוך את הקובץ בחזרה לעברית. או לפחות לומר לי איך. בתשלום כמובן. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום , אני משתמש במירק להורדת כל מיני דברים (חוקיים חוקיים) ואני עובד עם אתרים שעושים בעזרתם חיפוש, אני לא בטוח שמותר לי לפרסם את שמם פה אז אני לא אפרסם העניין הוא שבאקספלורר, אחרי החיפוש, אני מקבל קישור, שעליו אני לוחץ, זה פותח לי את הסרבר והערוץ במירק ומה שנותר לי לעשות הוא CTRL+V כדי להעתיק את הפקודה שהוא הכניס אוטומאטית לזיכרון.... יש איזו דרך להוריד פלאג אין למוזילה כדי שהאתרים האלו יתפקדו כמו שצריך?? תודה...

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Trooper-Flax,

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zombie,

כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה להמרת סירטונים (Video Converter) שאוכל להשתמש בה כדי להמיר את הסירטוני ה-MOV שלי לפורמט AVI, שיהיה ניתן לערוך אותו לאחר מכן ע"י Avidemux (אבל שאיננה YTD Video Downloader, כיוון שזו התקינה לי Ask Toolbar על המחשב בלי ידיעתי בעת עדכון [פיירפוקס התריע לי עליו], ורק לאחר שהסרתי את התוכנה, גיליתי אותו ברשימת התוכנות המותקנות, ובעת ניסיון התקנה חדשה אתמול, הוא הוריד לי קובץ להורדה מקוונת של התוכנה, במקום את קובץ ההתקנה עצמו). מומלץ תוכנה בקוד פתוח. Any Video Converter יצרה קובצי AVI, שגרמו לבעיות עם Avidemux 2.6.4 כשרציתי לערוך אותם. גם Ultimate Video Converter, שהיא בקוד פתוח, עשתה לי בעיות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, בעת פיתוח של משחק (למחשב לדוגמא), יש בעיקר את הצד שעובד על הפיתוח עצמו (תיכנות) ועוד צד אחד שאחראי על כל הגרפיקה/עיצוב וכו', עכשיו השאלה שלי היא כזאת, היכן בארץ, ניתן להתחיל ללמוד בכיוון במידה ואני רוצה לעסוק במקצוע? (אני מדבר לא על הצד של התיכנות נטו). והכיצד זה מתבצע? (בעזרת תוכנות כג'ון מאיה וכו'?) תודה שי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! טוב לאלה שמכירים את התוכנה.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי עם אתם יודעים מתי תצא הגירסה הבאה של dance ejay?? אני חושב שהגירסה האחרונה זה ה dance ejay 6?? ועם תצא עוד אחת אז עוד כמה זמן??

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי כרטיס ישן מאוד של ATI עם יציאת טלויזיה ווידיאו ורציתי באמצעותו לצפות בטלויזיה במחשב. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות בטלויזיה ע"ג המחשב תוכנה שתתאים ל XP. אודה ללינקים אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by שחק,

למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ עם הסיומת lcd? ניסיתי בDAEMON TOOLS ולא הצלחתי לפתוח...

21. Started by Interl-Conore,

אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(

22. לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by B@LENO,

שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.