עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם יש לכם מידע אז שתפו נא. אני הבנתי שהגרסאת ה XP עובדת גם על VISTA.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. היי יש לי את מילון ספיר והוא מיועד ל 95 או 98 כיצד אני יכול להריץ אותו על 'ןמ XP? יש אמולטורים? בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

למה הוא משמש , ואיך פותחים אותו ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  5. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש בשביל להתחיל מהבסיס אם אפשר תוכנה לא מסובכת כי בעיצוב אני ברמת מתחיל

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני יקריר ורציתי לבקש עזרה בנוגע לוירוס מוזר שנכנס לי למחשב לפני שבוע וחצי בערך... אני חושב שזה מהאייסיקיו שאחותי הוסיפה איזה משתמש שהביא לנו את הוירוס הזה הוירוס עצמו הוא הודעת "שלח,אל תשלח" שמופיעה כל הזמן כרבע שעה עד 25 דקות אחרי זמן הפתיחה של המחשב או בעת הכניסה לאייסיקיו שאומרת לי שהתהלעך Services and Controller app נתקל בבעיה ועליו להיסגר...מדובר בתהליך services.exe כנראה שאני עושה כל מיני פעולות רגילות שגורמות לזה להיפתח...מה שבטוח שזה וירוס אני משתמש בנוד 32 ולא הצלחתי לאתר את זה זה פשוט מופיע כל פעם מחדש וכאשר אני לוחץ על "שלח דוח שגיאות" או "אל תשלח" או "אתר באגים" זה עושה לי כיבוי אוטומטי תוך דקה אני יכול להתעלם מההודעה הזאת אבל זה מעצבן מאוד שזה תקו…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by or,

היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי עם הגדרה של הפורטים של האימיול באינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי? יש שם כמה דברים שאני לא יודע . . . למשל מהם הרימוט אדרס? לוקל פורט? ורימוט פורט? והשאלה אם זה כל מה שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by idodi10,

שלום, אני שוקל לקנות את מערכת ההפעלה ורציתי לדעת כמה רשיונות באים עם גרסת הUltimate. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש

13. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by omri_ro,

לאחרונה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה זה ואיך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by Lol10k,

אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  18. או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני צריך תכנה שכל פעם שאני יכנס לאתר כל שהוא או כל פעם שאני יצתרך היא תחליף לי כתובת אייפי בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by slip,

אחרי שהתקנתי וינדוס מחדש אני לא מצליח לחבר את הMP3 וגם את המצלמות למחשב,הוא פשוט לא קורא אותם וכשאני מחבר הוא כותב לי התקן USB לא זוהה. כשאני מנסה להתקין את הUSB DRIVER שבא עם הדיסק של לוח האם הוא כותב לי - THE LATEST SIS USB 2.0 DRIVER INCLUDED IN SERVICE PACK 1 HAS ALREADY BEEN INSTALLED ON YOUR SYSTEM... .חיפשתי באינטרנט את הDRIVER המעודכן אליו וגם בדקתי והוא עושה לי שגיאה דומה. יש לי וינדוס XP SP2 וחשבתי שנדפקה לי ההתקנה אז התקנתי את SP2 עוד פעם ואותו סיפור-ועוד שאלה האם כל מה שיש ב SERVICE PACK1 יש גם בSERVICE PACK 2 או שצריך להתקין אותה גם

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by poltergeits,

כרגע יש לי k-lite (לא בגרסה המלאה) והיא עבדה סבבה לגמרי רק שלאחרונה מצאתי איזה סדרה ישנה מאוד שהתחלתי לראות וכאשר אני בא לנגן אותה היא מופיעה בצבעי שחור וכחול עמום ובעת הניגון מופיע הסימן של דיווקס , אבל מכל מקום עוד דבר שקצת הרגיז אותי הוא שכאשר אני מנגן סרט כאשר הכתוביות נפרדות במדיה פלייר הוא מעלה את הכתובית אוטומטית אך הוא לא נותן להגדיל את המסך בדבל קליק , מה שבעבר עבד בלי בעיה . אני כבר אומר מראש אני מאוד אוהב את המדיה פליר לכן בבקשה אל תמליצו לי על אף נגן אחר ! עכשיו החבילות ששמעתי עליהם הם : - nimo - cccp - klite - xp codac pack מה דעתכם ? כמובן שאני לא צריך כל מיני פיצרים מיוחדים , רק קובץ מצומצם ועדכני .

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי חשבון ב GMAIL וראיתי שיש מצב לפתוח את זה בoutlook איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים