עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by psxr,

מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ? אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  3. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by boom,

יש אפשרות להסיר DX9 מחלונות ME/98? -ללא FORMAT וללא SYSTEM RESTORE? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. יש אפשרות להסתיר/למחוק פונטים מהפוטושופ? ולמחוק מהווינדוס זה בעיה כי יש גופנים מוגנים ,אז אין איזה אופציה? מה אתם עושים איך אתם מסתדרים עם ריבוי הפונטים?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  6. אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. כי נכון לעכשיו אני יכול להגדיר שמקור ספציפי לא יגיע לדואר נכנס. אבל אני רוצה שתיבת המייל תקבל מיילים ממקור אחד ספציפי וכל השאר יגיעו לאשפה. זה אפשרי? מדובר על ג'ימייל.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  8. http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני רוצה לקמבן משהו שלא ישתמש ביותר מדי משאבים (והווינדוס שואב הרבה) ולכן אני מחפש רעיון ל-HTPC שיעלה עם מערכת הפעלה אחרת ושישר ייכנס לתוכנת המדיה סנטר מבלי לזלול משאבים מיותרים.. יש למישהו רעיון?

10. אם כן אפשרי, איך אני עושה זאת? צריך כרטיס מיוחד ? או שאפשר דרך מודם של ה56K???

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by joni69,

שלום לכולם! יש לי נייד עם ויסטה מותקן עליו... הכונן קשיח שלי מחולק ל225 ג'יגה כונן C ו7 ג'יגה גיבוי וונדוס כונן D רציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את כונן C לחצי אחרי שהווינדוס מותקן עליו כבר שיהיה גיבוני לפירמוט בעתיד או כל דבר ?? תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  12. יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  13. שלום, מעצבן אותי הטיקים האלה כששומעים כלוחצים על קישור באקספלורר. אני רוצה מצד אחד לשמוע שירים אבל אני שומע גם את הטיקים האלה בעת לחיצה על קישור. יש אפשרות לבטל את זה במאפיינים? אם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. כמו נגיד אנטי ספאם של נורטון רק שתעשה את זה על וואללה , אני יודע שזה לא שרת POP3 אבל אולי בכל זאת יש עוד אפשרות?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. יש דרך?

16. אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. נמאס לי כל פעם לפתוח את תיקיית השירים ולחפש שירים מסויימים. אפשר לקבוע שירים שבלחיצה אחת יתנגנו?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  18. למשל אם אני רוצה לדעת איזה קבצים הוספתי לתיקיית שירים לפני ארבעה חודשים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  19. זה הבלוג שלי : http://israeli-music-blog.blogspot.co.il הוא הולך ומתפתח עם הזמן.... הוא עובד פחות מחודש וכבר צברתי קהל גדול יחסית בארץ ובעולם, הרוב מהארץ כמובן... בכל מקרה, אתם רואים את הבאנר-לוגו שיש למעלה, אני לא מעצב גדול ולא מתיימר להיות... אני מחפש מישהו יעשה בשבילי לוגו.... אני לא מעוניין להשקיע כסף כי עדיין אין לי הכנסה מהאתר, זו הסיבה שאני מבקש בחינם... כמובן שמי שייצור לי את זה אמליץ עליו לאתרים אחרים (בתשלום)....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני מקודד סדרות מוקלטות דרך התוכנה Megui (אני מקווה שמכירים כי היא תוכנה חזקה לקידוד ועריכה) ורציתי לדעת אם אף לבנות קידוד אוטומטי - סוג קידוד, פרומט וכול זה בלי לעשות הכול שוב ושוב. כמו התוכנה MCEBuddy מי שמכיר.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  21. יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by nizans,

יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. נגיד מישהו פתח תמונה בצייר קישקש ושמר וזה היה בטעות ואם יש סיכוי שהמידע הקודם נשמר ויש איזה דרך פשוט לעשות הסרה לlayer של הקישקוש? אני לא מבין בזה כל כך אז אל תקטלו אותי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.