עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dark Tetris,

עם איזה תוכנה אני פותח?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by tomushko,

יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  4. קניתי מחשב (הגיע אתמול ). עכשיו הורדתי את SPEEDFAN אבל משום מה באיזה שלב שהוא בודק נתונים זה נתקע בבקשה ותודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. יש לי כמה קבצי MP3 שאני צריך לחלק. בקובץ CUE עם אותו השם של קבצי הMP3 כתוב באיזה דקה בדיוק צריך לחתוך. יש תוכנה שיודעת לקחת את קובץ הCUE והMP3 ולחלק אותם לפי הזמנים שרשומים בקובץ הCUE?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by asaf_a,

איך אני עושה שבמדייה פלייר 11 שאני ממזער אותו יהיה בצד של המחשב את הנגן יענו שורה כזאתי קטנה של המדיה פלייר.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. לא יודע מה קורה כאן - איך זה יכול להיות? יש לי XP פרופשיונאל....פנטיום 4 1.7 מגה ו 512 זיכרון כרטיס מסך גיפורס 5200 היתקנתי את התוכנה...וזה יוצא משובש - איטי באימא של הטירוף פונטים לא ממש ברורים תפריט התחל נעלם בקיצור - קטסטרופה היסרתי מיד! מה קורה כאן ? מישהו יכול להסביר / לעזור? 10X

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by Haflo,

יש איפה שהוא ברשת חבילה של Codecs שמכילה בפנים את רוב ה Codecs המצויים? נמאס לי להוריד סרטים וכל פעם לקבל הודעה שאין לי את ה Codec המתאים....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yirmi,

קניתי לפני שבוע צורב פלקסטור מהירות 24, משו טוב מאוד. ראיתי בנרו שיש אפשרות של overburning ולפני שצרבתי הוא כותב לי הודעה כזאת שהסיכון הוא עלי ושיכול לההרס הדיסק ואפילו הצורב. מישהו יכול להסביר לי על זה והאם כדאי לי להשתמש בזה או שלא מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?

11. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by raiman1,

כנ"ל

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by MaXiK,

האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?

14. Started by Demagh,

אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by gabig12,

אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by תימני אסלי,

קניתי מחשב חדש ואני מקבל הרבה הודעות שגיאה כשאני נכנס לכל מיני אתרים. מכיוון שהמחשב חדש אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזו לא בעיית חומרה. המליצו לי להתקין אקספלורר7 במקום אקספלורר 6 .התקנתי את האקספלורר 7 וזה לא עזר. האם יכול להיות שזה קשור לביוס?..........האם עידכון הביוס קשור לכל העסק הזה?

17. מעוניין לפרמט את המחשב איך אני שומר על אנשי הקשר שלי ב outlook ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by sunflame,

שלום לכולם. אני גולש עם FireFox ולפני חודש בערך התחילה לי תופעה מאוד מעצבנת. כל כמה דקות (משתנה - לפעמים כל 2 דקות ולפעמים כל 25 דקות) של גלישה (כשהדפדפן פתוח) קופצים לי חלונות של Internet explorer - החלון לא מוביל אותי לשום אתר - מדובר פשוט בדף ריק ללא שום כתובת בשורת הכתובות אבל מוביעה על הtab של החלון "connecting.." (וזה לא משתנה גם אחרי 20 דקות..). אותה בעיה מתרחשת גם כשאני משתמש בexplorer אז אני מניח שהבעיה היא לא ב firefox. ניסיתי את כול התוכנות שמצאתי באינטרנט לפיתרון דברים כאלה (Spybot / CWshredder / avg anti-spyware / super anti-spyware pro / ad-ware - ועוד כמה שאני לא זוכר...) - אפשר לציין שהתוכנות אכן מצאו בעיות במחשב אבל לא את מה שגורם לבעיה שלי... כמו כן סרק…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by iakovl,

חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by e.s,

אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by alex28,

מה טוב למחשב? Kaspersky או Malwarebytes' Anti-Malwa מי יותר בטוח? מי פחות עושה בעיות למחשב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי אחרי שפירמטתי תמחשב, התקנתי כמובן הכל מחדש, ואחרי שהתקנתי את האייסיקיו (אם זה משנה איזה גירסה, אז ה-4 עם) הופיעה לי הודעה שאמרה (בערך, אני לא זוכר בע"פ) אם אני רוצה לתת לאייסיקיו רשות להשתמש או לעשות משהו במשהו (נדמה לי ספריות או משהו בסגנון), אני לא הכי זוכר, אבל פשוט לחצתי "לא" וסימנתי ברוב טיפשותי שלא להציג שוב את ההודעה. מהרגע הזה נתקע לי האייסי והוא לא פועל. אני לוחץ על האייקון הפעלה והוא עולה אבל ישר לא מגיב. הבעיה נשארת גם אחרי התקנה של אייסיקיו אחר, לייט רגיל. אני פה בברוך מטורף, לא בא לי לפרמט פעמיים תוך 24 שעות, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אודה לו מכל הלב.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.