תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להתחיל לעבוד בתלת מימד על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לקנות (המחיר לא חשוב)...
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתקין גם את KLITE וגם את CCCP אם זה בסדר<?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני כבר משתמש בפיירפוקס עוד לפני שהשם שלו השתנה (FireBird) ואני מת עליו אני לא יכול בלעדיו. אבל עכשיו אני פשוט נמצא במחשב כל כך מסכן שאני לא יכול להשתמש בדפדפן הזה. יש לי WIN2000 ובגלל זה אני לא יכול להתקין IE7 ואני תקוע עם IE6. ניסיתי את מקסת'ון והוא לא נוח בכלל, הוא לא מתאים לדרישות שאני צריך... אופרה עוד לא ניסיתי אבל אני יודע שיש לו בעיות עם עברית, מישהו יכול להסביר אם זה קורה לעיתים קרובות\רחוקות, באיזה מצבים או אתרים זה בד"כ קורה.. אני זוכר גם את אבנט אבל הוא לא נוח, אני כבר מעדיף מקסת'ון עליו. חושב לציין שניסיתי הכל עם ה FFOX פשוט לא הולך!
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ גדול ובאמצע זה מפסיק בגלל ההודעה הזאת: מישהו ידוע איך אני מחלץ את הקובץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום(בונה אני פורח בהודעות היום), הורדתי טריילר למשחק אלן ווייק(ALAN WAKE), http://www.alanwake.com/movies.html גודל, 117MB, אורך 1:22. 1024X720. כשניסיתי לנגן אותו המעבד מתאמץ ומגיע ל-50%(יש לי כפול ליבה הרי) והסרט מקרטע. מבחינת קודקים יש לי:FFDSHOW מעודכן לסוף פברואר, AC3 ו ANGEL POTION מעודכנים ועוד איזה משהו. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נאי לא מצליח להתקין זה הבעיה שזה עושה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב ח'ברה אתמול הצלחתי בסופו של דבר להקתקין את הויסטה. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול והוא אמר לי שהוא לא מתאים לויסטה ואני מריך לבקר באתר של ריאלטק ולהוריד מה שמתאים לי.. בקיצור נכנסתי לאתר ואין לי מושג מה מתאים לי משם... (יש לי לוח אם MSI 965 עם זה חשוב.. וכרטיס קול הרגיל של ה8 ערוצים או לא יודע כמה זה)
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בIE ויש לי בעיה בהצגת תמונה מסוימת או טקטס.. קחו לדוגמא את האתר הזה: http://cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Youngest/Soldiers/Sales/sodiers9.htm אתם רואים שבצד (מתחת לספרה 9) יש ארבע נקודות..אז אני רואה אותן ואחריהן צריך להופיע טקטס שאומר מה המבצע ואת הטקסט הזה אני לא רואה. מה אני צריך להתקין בשביל לראות את זה? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
ראיתי היכן שהוא שיש תוכנה שמאפשרת לך להתקין XP על DISK ON KEY ובכל מחשב שתתקע אותו תוכל לעבוד על הWINDOWS שלך שהתקנת על הזיכרון USB הבעיה היא שאני לא מוצא את התוכנה הזו מישהו מכיר ויכול לכוון אותי ?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם יש תכנון להוציא גירסת 64 ביט למערכת אופיס החדשה? (בשביל VISTA)
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל כתוביות בויסטה מדיה סנטר ? אני מתכוון יש לחי מלא סרטי DIVX עם כתוביות מצוורפות (לא מובנות) אני יכול להפעיל אותם ? ואם כן איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה מקצועית לשמירת אתרים עם כל התוכן על המחשב,שאני אוכל לראות אותם גם שאני לא מחובר לאינטרנט. קיימת תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מנסה להסיר תוכנות מהמחשב אך ללא הצלחה, וההודעה שאני מקבל כל הזמן היא זו: תמונה של ההודעה שאני מקבל * התמונה היא כאשר אני מנסה למחר תוכנה בשם hide ip, בלי שום קשר אל התוכנה זה עושה לי את הבעיה עם עוד תוכנות עם אותה הודעה בדיוק רק נתיב שונה. אשמח לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-