תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזמן התקנה מתוך קובץ IMAGE באמצעות POWER ISO המחשב קרס ונאלצתי לעשות רסטרט. עכשיו כונן הDVD לא מופיע כלל תחת "המחשב שלי", ובמנהל ההתקנים הוא מופיע עם משולש אזהרה לידו, וכשאני פותח אותו כתוב שההתקן לא מוצא את הדרייברים המתאימים. עם זאת, כשאני מנסה לעשות UPDATE DRIVER, הוא מחפש ואומר שהדרייברים העדכניים ביותר כבר מותקנים (מה שלא מפריע למצב להיות כמקודם). הסרה והתקנה מחדש מתוך מנהל ההתקנים לא עזרה - הכונן מנסה להתקין את עצמו, כותב INSTALLING DRIVER SOFTWARE, אבל אז מודיע שההתקנה נכשלה. כנ"ל אחרי הסרה פיזית של הכונן וחיבורו מחדש ללוח האם. מדובר בכונן בחיבור IDE, על ויסטה. בדקתי את הסטיקי בראש העמוד - אבל ההורדות היחידות שמצאתי לכונן שלי שאינן בתשלום הן עדכוני FIRMWARE, …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! השוואה שערכתי בין 12 תוכנות ההגנה המוכרות הנתונים מעודכנים למאי 2013 הנתונים נאספו מהאתר המ צויין av-comparatives.org תהנו!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
ברשותי מערכת הפעלה XP PROFFESIONAL,ולאחרונה WINDOWS לא מותא את פנקס הרשימות... ראו תמונה: http://members.lycos.co.uk/asafy/print_screen/notepad.JPG
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות! אני צריך לקשר איזה BUTTON בflash לכתובת באינטרנט... איך אני עושה את זה? תודה לעזורים =)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
INCD לא מוכנה להתקין עצמה בחלונות XP, מקסימום ב- בחלונות 2000 !! מי שנתקל בבעיה זהה ומצא פתרון, אשמח להיעזר בו. תודה אה כן, עוד דבר ב-NERO הטקסט בחלון (רק) של הכוננים מופיע כג'יבריש!! מה יהיה?! ל-XP יש מחלת ילדות? היא לא אמורה להיות מערכת מושלמת?! אם זה יעזור, אז הכל מוגדר ב-XP לעברית.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של אופיס 2007 אני מגלה כי פקודות חיוניות בתוכנה לא נגישים לתפעול כגון שמירת קובץ save as או העבר/השב באימייל וכד'. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה\דבר הזה שכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתרים מסויימים (כמו serials.ws) אז הוא אומר את זה: איך אני מבטל את זה? ניסיתי לחפש א זה בהתקנה והסרה של תוכניות ולא היה את זה שם וניסיתי לחפש את זה ברג'יסטרי ולא היה שם כלום.. כאילו זה לא מותקן לי על המחשב בכלל ולא בשומקום אחר... מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הארוכה... אז ככה, למקלדת ישנם כאלה קיצורי דרך, פליי, סטופ, FF, וכל השטויות האלה אבל הבעיה שהם עובדים רק עם מדיה פלייר, ואני משתמש במוזיקה בווינאמפ, ולווידיאו בVLC, ובהגדרות של שתי התוכנות הללו לא ניתן להגדיר את זה. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהוא windows 8.1 64bit ורציתי לדעת את כל הדברים שאני צריך להתקין (דרייברים וכו') ודברים שצריך לעשות. כמו כן רציתי לדעת עוד כמה דברים. הנה הדברים שאני רוצה לשאול + לדעת: 1. לאיזה רכיבים של המחשב יש דרייברים שדורשים התקנה חוץ מהכרטיס מסך? 2. האם אני צריך להוריד את הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של Gigabyte או מהאתר של Nviidia? 2. יש לי SSD אז איזה דברים צריך להגדיר כדי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? 3. עדכון BIOS זה מסוכן למחשב? אם לא האם זה מומלץ מאוד? 4. כל כמה זמן לנקות את המחשב (חומרתית) והאם יהיה טוב לנקות אותו עם פן? 5. איזה עוד דברים אני צריך על מנת לתחזק את המחשב בצורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בניתי מודל תלת מימדי במקס שאני מעונין להעביר לפלש כיצד אני מיצא אותו באיזה פורמט ואיך אני פותח אותו בפלש שיעלה כתלת מימד ולא מושטח יום טוב ותודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
נראה לי שמדובר ברוטקיט שמשגע לי את השכל בזמן האחרון, התסמינים הם: א- מחשב לא עולה בכל אפשרויות safe mode ועושה ריסטרט אחרי מסך כחול של מילי-שניה. (ב- תוכנת ERD commander לא מזהה את מערכת ההפעלה) ג- היו יומיים שהאינטרנט לא עבד (אלחוטית) ד- קובץ hosts שב:system32\drivers\etc, הוא מוזר, שוקל 4 ומשהו מגה, ומשתנה, וכשמוחקים אותו הוא חוזר. ה- התוכנות הבאות סרקו את המחשב ולא מצאו כלום: קספרסקי, נוד, אדאוור, סופראנטיספיוור. ו- התוכנות הבאות נסגרות תוך כ-3 שניות: הייג'קדיס, מאלוורבייטס, אנלוקר, קילבוקס, קומבופיקס, אנהאקדיס. (ועוד מספר סריקות אונליין שלא מצליחות לסרוק) למישהו יש רעיון חוץ מלפתוח את המחשב ולעשות סריקה חיצונית להארדיסק? תודה, אופק.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עכשיו שהגיעו הימים הקרירים של החורף כבר לא צריך מאוורר והרעש של המאוורר המקומבן ששמתי על הציפסט במקום הרגיל של ABIT עושה קצת רעש (מאורר של AMD אלה של הסטוק) הוא ב4500 RPM בערך ועושה הרבה רעש יחסית לאחד כמוני שאוהב שקט במיוחד בלילה עכשיו שכבר לא צריך מאורר לחדר אז הרעש ניהיה לבלתי נסבל (שוב לאוהב שקט כמוני) רציתי לדעת אם יש דרך להשקיט אותו (תרתי משמע להוריד RPM) ניסיתי בעזרת SPEEDFAN אבל זה לא עושה והמאוורר מחובר ללוח אמ זה לא דרך מולקס עברתי בHELP של התוכנה אבל עדיין לא עזר רציתי לדעת אם יש עוד דרך לעשות את זה... \ הסבר יותר מדיוק ממה שבHELP של התוכנה מדובר על BARTON 2500@3200 1.6V ABIT NF7S וXP נראה לי שזה מספיק... תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוחנה שמראה את כל התוחנות הרצות וכמה בדיוק רוחב פס כל תוחנה לוקחת מהחיבור שלי. עים יש תוחנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור חתימה לאוטלוק בפרמט JPG בתבנית הבאה שם , שם משפחה ,מחלקה , EMAIL , טלפון \פלאפון . מספר פקס יש לי תמונה של לוגו של החברה ואני צריך להלביש את הפרטים הנ"ל על הלוגו וליצא את החתימה ל קובץ JPG התוכנה צריכה להיות מקומית ולא דרך האינטרנט אם אתם מכירים תוכנה מתאימה אשמח לעזרה המון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המשחב שלי אבל פרמטמתי אותו במחשב אחר(לקחתי רק את הארד דיסק וחיברתי למחשב אחר)אחרי הפרמטו המחשב עלה אז לקחתי את הארד דיסק למחשב שלי ושם הוא לא עלה הוא כותב dmi pool data success משהו כזה מתחיל להעביר כמה קווים ועושה ריסט וגם הארד דיסק של המחשב ששם פירמטתי את הארד דיסק שלי גם כן לא עולה הווינדוס שם הוא מגיע מעביר איזה 7 שניות את הקווים הכחולים האלה ואז גם כן עושה ריסט אם אפשר עזרה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-