תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר נתקל בבעיה שהמערכת הפעלה שלו טוענות את עצמה ומודיעה משהו ישר אחרי הטעינה הראשונית ואז מאתחלת את עצמה הוא אמר שזה קרה ישר אחרי שהתוכנת אנטי ווירוס שלו זיהתה ווירוס ואז המחשב אתחל את עצמו וזה כל פעם קורה ... יש דרך לסדר את זה עם סריקה של אנטי ווירוס שישב על DOK ויכנס לפעולה לפני הטעינה של המערכת הפעלה (ע"י הגדרה שהוא יופעל קודם ולא ההארדיסק) או שחייבים שחזור/פרמוט של הווינדוס ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש... ואני רוצה להשיג\להורידdirectx 11 איך אני עושה את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המייל שלי דרך נענע והוא מסונכרן עם האאוטלוק במחשב שלי. כבר מחקתי את החשבון ועשיתי אותו מחדש, הסרתי את כל האופיס שלי והתקנתי מחדש. אבל כלום לא עוזר. אני מצרף צילום של הודעת השגיאה שאני מקבל בתקווה שמישהו יכול לומר לי מה הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון במחשב. אבל שתהיה תוכנה שמקליטה אוטומטית ברגע ששומעת קול. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום hw מה קורה אנשים? אני מחפש תוכנה פשוטה לעשיית חתימות בשביל פורומים וכאלה. אני מעדיף להתנזר מהphotoshop וכל התוכנות האלה (מהסיבה הפשוטה שאני לא מתעסק איתם ואין לי כוח לשבור את הראש איך עושים שם דברים כאלה). אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעשיית חתימות שכאלה בבקשה תשלחו לי את השם ו... אני כבר יידע מאיפה "לקנות" אותה תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
תוכנה שאפשר לשרטט ארונות תקשורת, ומה שבתוכם ללא התחשבות בחדר מסביב. או תוסף לOFFICE שמאפשר זאת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ב- firewall . זה הפסיק לפעול. כאשר ניסיתי להפעיל את הfirewall דרך לוח הבקרה המחשב אומר שהwindows לא מזהה את firewall עקב בעיה לא מזוהה. במרכז אבטחה בלוח בקרה כתוב שfirewall מוגדרת במצב "לא פעיל" וגם על השורת משימות יש לי סמל שמציין שfirewall לא פועל. *חשוב לי לציין שהרצתי פעמיים בדיקה של האנטי וירוס ובהתחלה נמצאו קבצים לא טובים אז מחקתי. חוץ מזה המחשב פועל כרגיל אז אני בספק אם יש וירוסים כלשהם. אודה לכם אם תייצעו לי מה לעשות ומדוע זה קרה! תודה רבה וחג שמח....
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר Audio למחשב שלי של Sis 7012 ואני פשוט לא מצליח, הוא מתחיל להתקין ומוציא את השגיאה שיש בתמונה, ופשוט יוצא מההתקנה, ניסיתי הכל, ללכת לDevice Manager לעדכן משמה והוא לא מצליח לבטל את החומרה של הSOUND ולהפעיל עוד פעם וזה עדיין לא מצליח, מה עליי לעשות? תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תמיד יש לי בעיות באימיול ואני לא מצליח להוריד שירים לילדים שלי וכדומה, שרתים לא תקינים ועוד כל מיני בולשיט שאני לא יודע מה לעשות איתו. נכנסתי פעם לאתר שרתים שלהם הכל שם היה מלא ציצים ופורנו וזה גם לא עזר. אם מישהו יכול לתת לי גירסא טובה של אימיול שפשוט מתקינים והיא יעילה אודה לו מאוד.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתקין אקספלורר בעברית זה רושם לי התקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוחכית של מערכת ההפעלה שלך אבל אקספלורר 2006 עבד לי בעברית ויש לי xp בעברית ושאני מקתין באנגלית בסוף ההתקנה זה רושם לי ככה תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי על מחשבי הרבה חמרה חדשה, בין השדרוגים כרטיס 9800pro עשיתי פירמוט והתקנתי הכל מחדש, כולל "directx 9.0b" אין לי מושג איפה הוא מותקן, בימים שעברו זה היה תמיד ב c:\program files\directx ועכשיו אני לא מוצא את זה... נ.ב אני מחפש את זה כי כשאני מפעיל את painkiller הוא כותב שיש בעייה עם הerndering ב directx תודה מראש t d
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת חינמית?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים חרשתי את הגוגל ומצאתי רק את הדרגון הזה שלא עובד רק בשפה האנגלית. אני מחפש תוכנה שתתמלל את מה שאומר לה בשפה העברית, העם משהוא שמע או מכיר תוכנה כזאת? אשמח לעזרה, תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-