עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VL,

מתי יוצאת הגירסה החדשה? שמעתי שהיא עומדת לצאת בקרוב.

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  2. דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום כרגע יש לי את התוכנה "Cyberlink Powercinema" זאת תוכנה מאוד בסיסית ופשוטה האפשרויות היחידות באיכות ההקלטה הן "good, bater , best" ה"בסט" יוצר קובץ של מגה לשניית הקלטה והכי נמוך "good" בערך חצי מזה כל מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר לקבוע בה איכות יותר נמוכה או דרך אחרת להקטין את גודל הקבצים הרבה יותר (מדובר בחלונות ויסטה) תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by Googleness,

טוב אז התקנתי מחדש את STEAM בשביל לנצל את המבצע של האורנג' בוקס ב9.99. קניתי את החבילה ניגשתי לרשימת המשחקים והתחלתי להוריד את HL2. אחרי 20 דקות שמתי לב שההורדה היא במהירות פתטית של 8Kb/s אז גיגלתי וחיפשתי פתרונות למהירות הורדה איטית. בסוף הגעתי לשלב שמחקתי לגמרי את STEAM והתקנתי מחדש אבל עכשיו שאני פותח את התוכנה זה מקפיץ את הפופ אפ של: Steam Updating: Updating Steam... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||| וזה נתקע על 0, מקסימום אחרי 15 דקות זה מגיע לאיזור ה30 אחוזים ואז קורס ומתחיל מחדש. זה תקלה בתוכנה? בעיה של הגדרות? או העובדה שיש קרוב ל1.8 מיליון משתמשים כרגע שאני מניח שעושים לינץ' על שרתי ההורדות של האורנג' בוקס בגלל המבצע? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by hedva,

כל כמה ימים בזמן הדלקת המחשב, מופיעה ההודעה שיש עדכון לתוכנה ניסיון להתעדכן מוביל תמיד לדף הזה http://www.symantec.com/errors/notfound.jsp מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by overload,

כשאני נכנס לפורום דרך הFF אני מופיע כאורח, אם אני מנסה להתחבר הוא אומר לי. אבל ם אני יוצא ונכנס שוב הוא כן יזהה אותי , לפעמים לא פועל גם בפעם השניה והשלישית לפעמים זה פועל ישר בפעם הראשונה....זה לפי המצב רוח שלו. מה אני עושה? נמאס לי לפתוח את ה IE כל פעם רק בשביל האתר הזה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. לאבא שלי בעבודה יש מחשב אחד שמחובר לרשת והוא רוצה שרק הוא ועוד שני אשים יוכלו לגלוש באינטרנט. כי הם היחידים שצריכים ונשאר סתם משחקים ולא עובדים (רק להזכיר שהוא המנהל ולא סתם מנייק שרוצה לנעול את המחשב ;D) אז יש תוכנה שמבקשת סיסמה כדי להתחבר לרשת, כך שבלי הסיסמה לא יהיה אפשר להתחבר לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by hagay,

מישהו מכיר? רצוי שתהיה תוכנה קלה לשימוש ושלא תתפוס יותר מדי זיכרון...

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  9. איזה נגן מומלץ היום לניגון סרטים במחשב? הייתה לי תקופה עם bsplayer ואז עם vlc. מה הנגן המומלץ היום בשוק לסרטים? תודה מראש ושבת שלום hagayben

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Gasi,

האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by DJPOWER,

לאיי סי קיו 5 תודה מראש לעונים יונתן 8)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Optimus_Prime99,

אולי שנתיים בערך לא נגעתי בפוטושופ. אז מה דעתכם? לא להגיב על הלבן ברקע בבקשה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by nehmia,

אני רוצה להחיל להכין לא מיקסים...להכין... אם למשהו יש תוכנה טובה וכמה שיותר פשוטה זה יעזור לי מאוד תודה...

• 8 תגובות
    • 11.1k צפיות
  15. התוכנה מתנתקת לי כל כמה דקות ומתחברת שוב פעם, הגרסה שיש לי היא 5.9.3690 . אני משתמש בפיירול של Zone Alarm, ועוד לא עדכנתי אותו (הגרסה שלי היא 5.5.062). מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by My_Name,

קניתי מיקרופון . . . חיברתי אותו למחשב (וכן, חיברתי אותו לחיבור הנכון) וכדי לראות אם הוא עובד פתחתי את ה-Sound Recorder של ה-Windows ולהפתעתי גיליתי שהוא לא עובד . . . יש לי לוח אם של ASUS, והתקנתי את כל הדריברים (SoundMax), אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו בהגדרות שם (כי לפי מה שראיתי הכל נראה בסדר) או שאולי זאת יכולה להיות בעיית חומרה (המחשב די חדש, קניתי לפני חודש). אני מפרסם פה כי נראה לי שזאת אולי בעיה של דריברים / הגדרות, אם זה יתברר כבעית חומרה - להעביר. נ.ב, רציתי למחוק את הדריברים והתקין מחדש אבל הם לא מופיעים ברשימה של "הוספה והסרה" ואין שום קובץ של Uninstall בתיקיה שלהם ב-C:\Program Files\Analog Devices. למישהו יש רעיון ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by Dark Tetris,

אני אספר סיפור קצר ואז אצתרך את עזרתכם לא מזמן פרצו לי למייל ולפייסבוק... שינו לי את הקוד במייל ומחקו לי תפייסבוק פתחתי מייל חדש ופייסבוק חדש הפעם עם קוד מסובך של 15 מילים ואותיות וכעבור יומיים הם שוב נפרצו לי ככה שהבנתי שיש לי טרוייני במחשב הפעלתי את האנטי וירוס שלי ביטדפנדר 2009 הוא מצא לי 4 מזיקים 1 מהם הוא הצליח להוריד את ה3 מחקתי ידענתי מה שמחקתי ידעניתי היה 1485928 torjan generic ועוד תוכנה בשם virtool. pwdump.2.0 האם אחרי המחיקה ידענית הזאת אני יכול להיות רגוע? [br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 10:34:03 וידיעה שהגיע זה אתה...הוא פרץ לי למייל.... ושינה לי את הקוד... המייל שלי היה ב gmail והקוד היה בן 15 ספרות ואותיות... עכשיו מין הסתם אני אצתרך לשנות את המייל ש…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by R0ck,

קרה לכם שקימפלתם אלבום אלקטרוני ממוקסס לקבצי mp3, הזנתם אותו לפלייליסט, התחלתם להאזין ובמעבר בין הטראקים תמיד היתה את ה"קטיעה" המעצבנת הזו?... התקינו את הפלאג-אין הנ"ל והבעיה תפתר. 8) Works like a charm.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  21. שלום לכם אתמול נתקע לי המחשב לזמן ארוך מידי והחלטתי לכבות אותו ידנית (כפתור) לאחד מכן הדלקתי והווינדוס עשה לי CHECKDISK (CHKDSK( לאחר מכן הווינדוס עלה ובמסך הכחול הזה לפני שרואים את השולחן עבודה היה רשום משהו "RESETING YOUR DESKTOP" -בערך לא בדיוק ככה אחרי זה השולחן עבודה שלי כולו נמחק רוב התוכנות במחשב זיהו כאילו הן לא מותקנות בכלל הווינדוס ביטל את הAERO נמחקו מועדפים ועוד ממש כאילו הווינדוס פירמט את עצמו (אבל הקבצים על הכונן נשארו אני חושב) הבעיה המרכזית שלי היא שכל חלון כלשהו של אקספלורר שאני מנסה לפתוח (המחשב שלי או כל סוג של תיקיה שהיא) לא נפתחת כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום.. מה אני יכול לעשות חברים? תודה רבה לכם עריכה: ניסיתי גם SAFEMODE ואותו דבר אקספלורר לא עובד ע…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  22. תוכנה שעורכת קבצי MP3 כולל חיתוכים של חלק מהשיר והמרות של סטיראו/מונו ו KBPS תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by Titan123,

המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by fredi157,

האם יש דרך להתקין AFTER EFFECTS ו- PREMIER PRO על WINDOWS 7 32 BIT?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.