עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום !!! אני לא מצליח לשמוע רינגטונים והסבירו לי שזה קשור לרכיבי JAVA מה עושים??? (יש לי XP והבנתי שיש סכסוך ואין רכיבי JAVA ל XP או משהו כזה) אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. Started by xtract1,

לפני שעברתי לFF היתי עם avant browser ושם היתה לי אפשרות לבחור שאני רוצה שהעמוד שבו אני נמצא יעשה ריפרש כל דקה/שתיים/חמש וכו'... יש אפשרות כזו בFF? אם לא..אז האם יש תוסף שמאפשר לי לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Idom,

בוקר טוב לכולם אני מעוניין לדעת בשרת IBM 345 כמה סלוטים של זיכרון קיימים לי שם וכמה מהם תפוסים. האם מישהו מכיר תוכנת ניתור טובה וחינמית או כל שיטה אחרת ?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  5. אוקיי יש לי קספרסקי והוא ממש נחמד, הממשק הרבה יותר נוח משל נורטון הקודם שהיה לי, אבל הסריקה המלאה של כל המחשב נמשכת יותר משעה! נכון שיש לי משהו כמו 240 ג'יגה של קבצים אבל יותר משעה זה עדיין המון! מה אפשר לעשות? :-\

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by imac,

אני עובר ללינוקס אבל אני רוצה להיות כבר מוכן (REDHAT 8)

8. Started by dress,

שלום, אני זקוק לתוכנת WATERMARK לסרטים (או כיתוב או הטבעת תמונה וכדומה). התוכנות בקטגוריה זו שמצאתי הן רק לתמונות. ת ו ד ה .

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by idodi10,

שלום, אני שוקל לקנות את מערכת ההפעלה ורציתי לדעת כמה רשיונות באים עם גרסת הUltimate. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  12. אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה

13. Started by Echo,

אני משתמש ב- Gigabyte ga-7vtxh+. הורדתי Motherboard Monitor וכיוונתי את כל ההגדרות, אבל יש לי עדיין התלבטות בקשר לבחירה באפשרות של הוולאטיז'ים. יש כמה אפשרויות (6), חלקן נותנות קריאות שגויות אבל חלק מהן נותנות תוצאות קרובות - איזו אפשרות נכונה? אגב, הקריאות של הוולטאז'ים השליליים רחוקות מאוד ממה שהן אמורות להיות (במיוחד ב 12V-). יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by orendia,

ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  15. הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. יש לי אמיול מסוג (מצ"ב קובץ) ו- WINXP הכל עבד תקין עד שהתקנתי פיירוול של SYGATE PRO ומעתה, גם כשהפיירוול לא עובד, אז מספיק שתוכנת האימיול עובדת, אז אני מקבל המון דפי שגיאה ש"לא ניתן למצוא שרת" וגם לחיצה על F5 לא תמיד עוזרת. מדוע זה? האם יש קשר למה שתיארתי? (ללא הפעלת אימיול ועם הפעלת SYGATE - הכל תקין) ואם יש לו (לאמיול) סרט שחור על העיניים (גם כשהפיירוול לא עובד) אז הכל תקין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  17. האם ישנו PLUG IN ל מדיה פלייר שיאפשר לי לשמור רשימת השמעה פי שעות הייממה. כלומר יהיה לי TIMELINE שמחולק לפי שעון היום ויפעיל את התכנים לפי שעון . אם זה לא אפשרי ב מדיה פלייר האם מישהו מכיר תוכנה להפעלת וידאו שיש בה את האפשרות הזו

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. קרה לי כבר והתקנתי מחדש וזה לא עזר ואחרי עקיפה מסוימת זה הסתדר, אבל זה חזר שוב. וכשזה מגיע זה דיי סתמי. קיצר, מה צריך לשנות בקונפיגורציה של התוכנה או בכלל בשביל לסדר את זה אחת ולתמיד?? :-*

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. Started by TaZeR,

באתר של התוספים של המון תוספים שמותאמים רק לגירסה 1.5 ואני זקוק להם, אז רציתי לדעת אם יש דרך לשנות אותם כך שיתאימו לגירסה 2 או לבנות אותם מחדש.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. משהו חינמי ושיעשה את העבודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. [glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left][/shadow][move][/move] תקשיבו אני ממש מבקש אם אתם יכולים בבקשה לעזור מאיפה אני מוריד תוכנה לזיוף אישור של קפ"ח ומכבי וכו' הבנתם זה חש :s07 :וב כול עזרה תתקבל בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by אישי555,

אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים