תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... כשניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה של הבי אס פלייר לצפייה בסרטים...BS.Player.Pro.2.32.975 החיבור בין הצג למחשב הוא DVI (דיגיטלי) לא אנלוגי... לפני קניית המחשב החדש יכולתי בחפושיות לשחק עם מיקום הכתוביות למעלה ולמטה בתרגומים שאינם מובנים וכיום כשאני מפעיל סרט אני יכול לשחק עם הכל בכתובית קרי גופן צבע וכדומה כולל משחק עם הכתובית למעלה בלבד... הוא לא נותן לי להוריד את הכתובית מעבר לקו השחור של הסרט.. ניסיתי לשחק שם בהגדרות והתייאשתי.. למישהו שמכיר טוב את התוכנה ויכול לגלות איך מבטלים את הפונקציה שחוסמת מהכתובית לרדת למטה כלומר מתחת לקו השחור של הסרט.. אם תוכלו לעזור לי לפענח את הבעייה... בתודה מראש.. מאיר.. אגב אני חייב להודות שבאתר הנ"ל קיימת התייחסות רבה באשר לבעיותיי השונות.... …
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בגרסה החדשה שיצאה יש שם דבר כזה שקוראים לו speed dial מישהו מכיר הרחבה ל firefox שעושה אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי winamp גירסה 5.24 ויש לי בעיה שבכל פעם שאני עושה לחיצה כפולה על קובץ שנמצא ב"רשימת השמעה" השיר מתחיל להתנגן אבל קופץ לי גם חלון של "add file to playlist". *ניסיתי להסיר את הwinamp ולהתקין מחדש ולא עזר *כשהסתכלתי ב"לוח בקרה ראיתי" שחוץ מהwinamp יש לי גם "winamp lyrics (explorer version) v 1.22" וכאשר ניסיתי להסיר אותו הוא אמר לי שלא ניתן כי חסר איזה שהוא קובץ dll מה עושים כדי להיפתר מהחלון שקופץ?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת CAPTURE נוחה לצפייה בווידאו מתוך כניסת הCOMPOSITE. אני לא מחפש תוכנה לקידוד או לדברים בסגנון VIRTUAL DUB אלא משהו שאפשר בקלות לצפות איתו בFULL SCREEN בלי הגבלת דקות או דברים דומים. חרשתי הרבה בכל מיני DNLD.COM וTUCOWS אבל כולם לא פועלים או לא כל המסך או עם הגבלת זמן
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום שלום התקנתי אותו בטעות, אני יודע שאנ יכול להסיר אותו. רציתי לדעת רק למה הוא משמש? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את Google Earth וכשאני מפעיל אותו כל המסך רועד לי בצורה מטורפת. איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ה-Norton AntiVirus הוא ב-SystemWorks הוא כמו ה-Antivirus הרגיל שלהם?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תוכנת ה-NetLimiter יצאה בגרסא חדשה, בטא מתקדמת יש לציין, ומביאה עימה פיירוול מובנה, מלבד האפשריות הרגילות של הגבלת החיבורים מהגירסא הקודמת (1.3?). מניסיון ראשוני, התוכנה נראית פשוטה כמו סגייט, ולכן גם צורכת פחות משאבי מערכת מהשאר (ומי שרוצה שתי ציפורים במכה אחת..) בקיצור - שווה לנסות! להורדת הגירסא החדשה : 2.0.5 בטא
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נניח ויש לי שיר על המחשב ואני רוצה רק את המנגינה שלו בלי המילים,אז יש דרך להפריד בינהם? ככה שתשאר לי רק המנגינה בעצם... עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה והאם זה מסובך?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בזמן העדכון הפיירפוקס נסגר, על פי דרישת ההתקנה, לאחר ההתקנה הוא פשוט לא נפתח. איתחלתי את המחשב והפיירפוקס עלה אך ללא יכולת לגלוש בשום אתר, בדפדפנים האחרים אין בעיה כולל כרום שגם אותו הוספתי בזמן התקנת העדכון לרשימת הדפדפנים בהם יתמוך ORBIT. אשמח לקבל פתרון לבעיה מפני שפיירפוקס הוא הדפדפן הראשי שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה להמרת פורמטים, משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-