תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, כעת גלשתי באינטרנט ופתאום "חומת אש" של וינדוס התבטלה, הפעלתי אותה שוב. מיד הותקנה תוכנה כלשהי "תוכנת אבטחה" ברקע בצבע כחול והתחילו לרוץ קבצי dll. עשיתי ריסט למחשב וכעת הוא לא עולה יותר, מסך "חלונות XP" נטען ואח"כ ריסט. ניסיתי להעלות גם במצב בטוח והמחשב עושה ריסט, ניסיתי להעלות גם כשדיסק מערכת XP בפנים כדי לעשות פקודת תיקון R או לפרמט, ועדיין ריסט. מדובר במחשב עם חלונות XP עם SP3 ואינטרנט אקספלורר 8, תוכנת נורוטון 2003 מעודכנת לא התריעה מפני וירוס. האם מדובר בבעית כונן קשיח? אודה לכם על פיתרון הבעיה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכלם! אני צריך רשימה של תוכנות חינמיות שכל מחשב צריך. (נניח אחרי שפירמטם את המחשב, איזה תוכנות אתם תתקינו?) למשל אנטי וירוס, פירוול וכ"ו. אני צריך את זה לתוכנה שאני בונה. אני אסביר לכם עלייה בהמשך. אני יודע שיש רשימה של תוכנות.. אבל זה לא ממש עוזר לי כי אני רוצה שנגיע ביחד לרשימה מסודרת של תוכנות. אם אתם יכולים אני אשמח ללינק ישיר לתוכנה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש בווינאמפ האחרון. כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על שיר, או בכלל - בחלון ה-playlist הוא פותח לי לי את החלון של Add files to playlist וזה ממש ממש מעצבן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האנטי וירוס של AVG שעולה כסף הרבה יותר טוב מהגירסה החינמית או שאותו דבר ? ושאלה שניה מה אומרים פה באפשריות בהתקנת האנטי וירוס http://img292.imageshack.us/img292/9195/16669093pa6.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעייה שלי היא כזו: לא מזמן התקנתי את zone alarm security suite וזה עשה לי בעייה חמורה: בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מתחיל בבדיקה, רושם zone alarm: scan in progress ואז המחשב פשוט היה עושה ריסטרט לעצמו!!! חבר המליץ לי למחוק את ה-security suite ולהתקין zone alarm pro במקום. הורדתי את הקובץ וכשאני רוצה להתקין הוא רושם לי: מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סרט שמקודד ב-XVID, כשאני מפעיל אותו דרך WMP או Media Player Classic הוא לא רץ, אבל ה-H.D מתחיל לטחון. והוא טוחן עד שאני סוגר את ה-explorer.exe ומפעיל אותו מחדש. כשאני מריץ את הסרט דרך VLC הכול עובד. ניסיתי לקודד את הסרט מחדש עם Virtual Dub, גם ב-XVID וגם ב-DIVX מיליון פעם- לא עוזר. מה שכן מוזר זה שאם אני מקודד מחדש רק חלק מהסרט, החלק הזה כן רץ ב-WMP. מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס למסנג'ר (השם משתמש שמור והסיסמה לא) אני מזין את הסיסמה, והוא לא מצליח להתחבר. מופיעה ההשגיאה הבאה: גם כשאני לוחץ על פתרון בעיות זה לע עוזר, והוא מצליח להתחבר לי רק אחרי איזה 20 פעם שאני מנסה להתחבר מחדש. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת נורטון אנטי-וירוס 2008 ביומיים האחרונים, עולה אצלי כמעט כל רגע הודעה של התוכנה המדווחת על חסימה של משהו שעלול היה להזיק למחשב. (החלון הקטן בצילום) לחיצה על VIEW DETAILS מראה את הפרטים בחלון הגדול. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה שנים, ומעולם לא זכורה לי תופעה כזו. מה זה יכול להיות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בשיא תמימותי אישרתי איזה הוראת התקנה מאתר לא מוכר. שתי שניות אחרי כל המסך הופצץ בהודעות מהאנטיוירוס. ההודעות הפסיקו בשלב מסויים אבל עכשיו כל החלונות על שולחן העבודה נעלמים לכמה שניות ושוב חוזרים נעלמים וחוזרים וזה לא מפסיק. הרצתי סריקה של האנטיוירוס אבל זה לא ממש עזר. בבקשה עזרו לי. אני סטודנט וחייב את המחשב ללמוד בשבת.....
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום למומחים הבת שלי שיחקה עם העכבר וחירבשה את סרגל המשימות אני אוהב אותו דק-פס אחד-סטנדרטי... אני לא מצליח לצמצם אותו ע"י גרירה כי יש עליו כל מני חיצים ונקודות אי אפשר לצמצם (להוריד)אליו - הכל "נבלע" מה עושים? אני מצרף צילום מסך תודה ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, חשוב לי רק דבר אחד בתוכנה שהיא תהייה כמה שיותר דומה לתוכנה BSplayer בחינת אפשרויות של כתוביות ומקשי קיצור במהלך הסרט (כמו רווח שעוצר את הסרט) תודה.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-