עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש

2. Started by weinman,

לאחרונה חל שבוש רציני באופן הצגת הפונטים בשועל (גירסה 3.01) כנראה לאחר הסרת דמו של תוכנה שהתקינה פונטים של עצמה נכון לעכשיו לאחר מאמצים רבים אני מסוגל לראות את מרבית האתרים אם כי לא בצורה טבעית / ברירת המחדל אלא רק בפונטים לא נוחים בעליל במקרים אחדים כמו בתמונה המצורפת הטקסט מוצג באופן לא קריא כלל אפשרות הקריאה היחידה היא הסרת הסימון באפשרות הצגת הדפים בפונטים טיבעיים שלהם (בהגדרות פונטים של השועל) הסרת השועל והתקנתו מחדש (הסרה מלאה והתקנה בספריה שונה) כולל ניקוי רג'סטרי ובדיקת חוסר בפונטים במערכת לא עזרה כלל כל הגדרות הפונטים בשועל = לברירת המחדל בהשוואה למחשב מקביל שעובד תקין. הבעייה היא רק בשועל. באינטרנט אקספלורר הכל פועל כשורה כולל אם אני משתמש בפלג אין IE…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by GiZmo,

יש לי כרטיס טלויזיה דיי סטנדרטי וישן, עם צ'יפ BT878... לווינדוס2000 הורדתי דרייבר צד שלישי כי המקורי ממש צולע... בכל אופן, ניסיתי כמה פעמים להקליט, עם תוכנות שונות...לא הלך. במקרה הטוב זה הקליט לי עם איחור של הסאונד... האם מישהו מכיר תוכנה מושלמת לכך ? תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור פייראול וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by orninyo,

שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by YINON110,

בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by eranRohatyn,

מהי התוכנה הכי טובה שמאיצה הורדות מבין אלה : אבל באמת שתאיץ הורדות בצורה משמעותית כי אם לא אז אין טעם Download Master Download 4X FlashGet Free Download Manager GetRight iGetter Internet Downlaod Accelerator LeechGet 2002 LeechGet 2004 Net Transport ReGet Deluxe ReGet Junior ReGet Pro Speed Downlaod 1

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  11. אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by shlomom,

אני עובד כבר די הרבה זמן עם eMule ומבין שלפעמים מחכים לקבצים שיהיו זמינים. זה עבד בסדר ב ADSL אבל ביום שלישי האחרון עברתי לכבלים, הראוטר אותו ראןטר ולא שיניתי שום הגדרות בפיירוול רק את החייגן לכבלים. אבל מאז החיבור לכבלים ה אימיול (עם Hige ID ) פשוט זוחל וכמעט לא מוריד כלום. 3 ימים פשוט מוריד ב 2-4KB וזהו. ויש לפחות 10 קבצים להורדה. יש למישהו רעיון ???

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by wooper,

אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by iyehuda,

יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by yx2k,

שלום לכולם,אני שמח להיות כאן ומקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה, קניתי מחשב הכולל vista home primium 64 bit ניסיתי לחבר את המדפסת canon lbp5000 i-sensys אך לדאבוני איני מוצא דרייבר, מה אני עושה כדי שאוכל להשתמש בה???? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by KKK,

היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASE אני מחפש אותה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם יש מליון דברים להורדה אבל אני לא יודע מה בדיוק להוריד תודה מראש טל

21. Started by king ping,

יש לי את החבילה של Super Norton 2004 PRO ואחת התוכנות שם זה Norton AntiVirus Corporate Edition client 8.1.1 רציתי לדעת מה זה התוכנה? מה יותר טוב פנדה פלטניום או Norton Internet Security Pro 2004

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

23. אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  24. מופיע לי בכניסה לבלוג טי וי ובכניסה לצאט נענע. אותה ההודעה פשוט זאת ההודעה של צאט נענע. מה עושים? תודה לעוזרים! שיר.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by Real_Me,

אני עובד עם המדפסת הנ"ל ועם הדרייבר של XP ולא הצלחתי לאתר דרייבר ,אם קיים, שמאפשר דופלקס. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים