תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום יש לי סרטים שהורדתי ממצלמת הוידאו שלי אני מעונין בתוכנות ומידע בסיסי לקידוד סרטים הכוונה ל-DVIX או VVID כמה BITRATE וכו ניסיתי כבר את VIDEO CONVERT MASTER ואת WINAVI 9 אני מקבל מסרט של 13 GB משהוא בין 4-5 GB ואני מעוניין להקטין אותו עוד יותר משהוא עד 1.3 GB בתודה שרון
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחבר לאימיול במזהה גבוה. אך משום מה יש לי הרגשה שעדיין משהו לא תקין בהגדרות אולי. אני אומנם מצליח להוריד חלק מהקבצים, אבל למשל אני כבר כמה ימים מחובר ומנסה להוריד קבצים וכלום. צירפתי תמונת מסך, אולי מישהו יכול לעזור. תודה רבה. אביב[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 13:32:37 בנוסף,מה פשר ההודעה הזאת שמופיעה לי בלוג : received an IP from a client: 93.173.248.192, NAFC-Adapter will be checked אשמח לעזרה. אביב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ?... אני צריך לשאול כמה שאלות כי אני לא ממש מסתדר איתה.... תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעיבוד ווידאו ושמעתי ש- ADOBE PREMIERE היא התוכנה הטובה ביותר לכך. אז רצתיתי לשאול אותכם מה אתם חושבים עליה או מה אתם יודעים עליה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה
-
מופיע לי בכניסה לבלוג טי וי ובכניסה לצאט נענע. אותה ההודעה פשוט זאת ההודעה של צאט נענע. מה עושים? תודה לעוזרים! שיר.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שמחובר בusb. יש חיה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בד"כ כשלוחצים Ctrl+Enter זה אמור להוסיף את הסיומת יום אחד זה פתאום הפסיק להוסיף לי ..וזה לא מוסיף לי יותר..מישהו יודע איך משנים את זה?!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פתקיות לXP בסגנון של KNote שנמצאת כל הזמן בSystem Tray, ובלחיצת עכבר אפשר לשים את הפתקיות על הDesktop או להעלים אותן מהDesktop. אני רוצה משהו יותר מתוחכם מהפתקיות של ויסטה שכולל מספר גדול של פתקיות צבעוניות. בנוסף לכך, הפתקיות צריכות לשמור באופן אוטומאטי את מה שכתבתי בהן (כל עוד לא מחקתי את הפתקית) גם אם סגרתי את התוכנה. יש המלצות? :
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ה-"או או" התחיל להציק לי בתקופה האחרונה, אבל לא מצאתי באפשרויות התוכנה איך להשתיק את זה, לא לקבל שום צליל בקבלת הודעה. יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה
-
שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-