תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מנסה למחוק קבצי AVI או MPG. והמחשב טוען כי הן בשימוש של אדם אחר או תוכנה אחרת. הפעלתי את המחשב ב"סייב מוד". וניסיתי למחוק. והוא עדין אמר "בשימוש תוכנה אחרת ואדם אחר". פתחתי את המאפיינים של הקובץ. ראיתי לשונית של "הגנה מתקדמת" לקובץ. עכשיו זה קבצים שאני עשיתי. ולא הוספתי לזה הגנה.. ובכל זאת הוא לא נותן לי למחוק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי....
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי קובץ PSD. גודל: 6459X9987 רזולוצייה: 1000 פיקסל לאינצ' \ 393.701 פיקסל לסנטימטר. אני מנסה להגדיל את הקובץ לגודל פוסטר (גובה 100ס"מ~ רוחב 60ס"מ~) ואז יש שגיאה: "לא יכל להשלים את פקודת ההגדלת תמונה בגלל שה SCRATCH DISKS מלאים" מישהיו יודע מה זה הSCRATCH DISKS?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף שפה בדפדפן שלי(אינטרנט אקספלורר גירסה 6), וניסיתי לשנות בהגדרות שפה בסרגל שפה וזה לא עוזר, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תגיבו אם יש לכם מה להגיד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ... אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2i והשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE? או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעת ההתקנה נשאלתי על אופן החיבור שלי לאינטרנט האפשרויות הם: cable dial up dsl wireless T1 אני מחובר לכבלים - הוט , ללא חייגן איך שמחשב עולה האינטרנט עובד. מה אני אמור לבחור ? תודה. שאלה נוספת : כשאני רוצה להוסיף ip address של המחשב השני בבית (מחובר בעזרת ICS ) הוא מבקש גם description מה זה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להשאיר את המצלמה פתוחה שאני לא בבית, ולהתחבר אליה דרך האינטרנט עדיף תוכנה חופשית אם יש תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב 1) יש לי מספר חשבונות ב oulook expres ואני רוצאה לשנות שאחד מהם יסנחרן (יוריד את ה MAIL) לתקית INBOX והשאר לתוח תקיה בתוח הINBOX 2) מישהוא יודע את הכתובת של שרת הדואר היוצאה והנחנס של וואלה? EDIT: hapy?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פתקיות לXP בסגנון של KNote שנמצאת כל הזמן בSystem Tray, ובלחיצת עכבר אפשר לשים את הפתקיות על הDesktop או להעלים אותן מהDesktop. אני רוצה משהו יותר מתוחכם מהפתקיות של ויסטה שכולל מספר גדול של פתקיות צבעוניות. בנוסף לכך, הפתקיות צריכות לשמור באופן אוטומאטי את מה שכתבתי בהן (כל עוד לא מחקתי את הפתקית) גם אם סגרתי את התוכנה. יש המלצות? :
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני בטוח ב100% שהבעייה שלי זה בגלל התוכנה הזאת.... תמיד אחרי שאני מתקין את התוכנה הזאת האייקונים של הסדרות שלי הפוכות... בוווידוס 7 יש אפשרות להציג סרטים כתמונות ממוזערות ולאחר התקנת התוכנה הם הפוכות... איך אני פותר את זה? השתגעתי כבר..
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה שממירה סרט ממצלמה דיגיטלית ל WMV ? יש לי תתוכנה Any DVD Converter Professional וזה מספיק באמצע ,ניסיתי סוגי סרטוני DVD אחרים גם לא עובד
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לאחרונה מכרתי אופיס אקספי למישהו והוא לא הצליח להתקין את זה זה בא עם סי די קי מה הבעיה? זה OEM הוא אל הצליח לעשות אקטיביישן למרות שאני הצלחתי להתקין את זה מלא פעמים אחרי שעשיתי פורמט
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-