תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל אפשרות אחרת שתדע להמיר קובצי דואר שצברתי ב OUTLOOK EXP תחת WINXP , ל IncrediMail תחת WIN7 ULT , יש אפשרות?.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה המצב??? ok...הייתי היום אצל חבר שלי והכנתי אצלו את החתימה החדשה שלי....משום שאצלי הפוטושופ לא עבד... באתי הביתה וסידרתי את הפוטושופ...עכשיו אצל חבר שלי יש מלא מברשות מיוחדות....כמו אותיות סינייות וכל מיני דברים יפים... עכשיו מאיפה אני יכול להוריד מברשות? ובכלל תוספות לפוטושופ? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתה מכירים את זה שכשמכניסים USB למחשב - במקרה הזה זיכרון נייד, בסרגל כלים הוא רושם לך USB Not Recognized משהו כזה... ובדקתי ב DISK MANAGEMENT אם הוא מזהה בכל זאת את הזיכרון הנייד והוא לא זיהה.. מה הפתרון לבעיה מהסוג הזה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה פשוטה שתוכל להשמיע צלילים בתדירות שאני אגדיר לה, גם אם זה מעבר לתחום הנשמע(כלומר, תוכנה שתוכל להפיק גם תדרים שהם אולטרהסאונד ו\או אינפרהסאונד, בהנחה שהרמקולים שלי יכולים להפיק את זה. קיים?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט לאיזה קטגוריה זה משתייך אז אם טעות בבקשה להעביר אוקי נתנו לי דיסק DVD שמוקלטת עליו איזו תוכנית אימונים וביקשו שאני ישכפל, אבל רק DVD קורא את זה ומנגן שתי המחשבים לא רואים אלא כדיסק ריק ואם אני מנסה לצרוב זה נותן המון שגיאות מה זה הדיסק הזה ? ואיך רואים במחשב ואיך אפשר לשכפלו
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי סורק ישן ודפוק ואבא שלי משגע אותי שאני ימצא לו תוכנות לסריקה ואני לא יודע איפה לחפש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מצטער על זה, זה הת'רד השני על זה,אני יודע. אבל לדעתי זה כבר נושא אחר.. כל אימיול שאני מוריד במחשב איטי במיוחד, שום קובץ לא יורד על יותר מ 3.0KB שזה השיא באימיול'ס. עשיתי סריקת וירוסים \ סוסים טוריאנים \ רוגלות. לא עזר.. סגרתי המון משאבים שמפריעים על הרקע. לא עזר.. סגרתי את הפייר וואל ,אנטי-וירוס,וכל אלה. לא עזר.. מה לעשות?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש הוא עובד מצויין אבל יש בעיה קטנה, יש תופעה מוזרה בתוכנות כגון EVEREST וFANSPEED, כאשר אני מעלה את ( HOME EDITION)EVERREST בשלב מסויים המחשב נתקע..... זה נראה לי קשור איך שהוא לסנסורים או הטמפרטורות שלא משדרים נכון.... וFANSPEED תוקעת את כל המחשב כשהיא עולה, מה זה יכול להיות.? חוץ מזה יש לציין אין שופ תקיעה בתוכנה או בעיה אחרת.... יש לי משיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר סרטים לפורמט mp4 של האייפוד ובדרך גם תצמיד כתוביות במידה ולא אשמח לתוכנה של הצמדת כתוביות ותוכנה להמרה לאייפוד אני צריך שההמרה תשמור על רזולוציית הסרט בתודה מראש, דור.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להוציא את התרגום והתיזמונים מקובץ ogm? תודה. אוקי מצאתי איך, זה דיי פשוט. מפעילים את הקובץ בVirtualDubMod. לוחצים על stream ואז על stream list. בוחרים את הstream שרשום בו text stream. ולוחצים על demux. מקווה שעזרתי למישהו ;D.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באי-מיול כדי להוריד מוזיקה מהרשת. אין לי ברירה - בקאזה אני לא אגע ובסולסיק אי אפשר להוריד בעברית. אז מה האלטרנטיבה בשבילי? חשוב שתהיה מהירה כי גם כך יש את אי-מיול שהיא לא מהירה, ושאפשר יהיה להוריד בעברית... חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו טוב, בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של סוני (T9) והיא מצלמת ולא מכווצת את התמונות בתור JPEG ככה שיוצאות לי תמונות באיכות גבוהה וכל תמונה 2-2.5 מגה אז כעיקרון בצייר אני פותח ושומר אותם בתור JPEG..יש תוכנה שעושה את זה לכמות של תמונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה לגבות סרט מ DVD מקורי , אבל בגיבוי הוא נותן לי CRC Error. יכול להיות שישנן איזושהן הגנות חדשות ש DVD shrink לא יודע לפצח?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה שיודעת למצוא רוגלות וכל מיני מזיקים אחרים. אני משתמש בשתי תוכנות : AD-Aware ובתוכנת Spybot .רציתי המלצה לתוכנה טובה נוספת . אציין שנסיתי את התוכנה של מיקרוסופט ואת התוכנה Spy Sweeper אך לא הייתי מרוצה מהן בגלל כל מיני סיבות.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מתנצל אם זה נראה כאילו אני מתעצל, אבל אין לי פוטושופ (כשאני בכלל לא יודע איך משתמשים בה) ונסיון לסדר את החתימה ב-PAINT של הווינדאוס לא הולך! אני רוצה להכין חתימה לפורום אחר, אחת כמו זו שמצורפת להודעה. שלושת התמונות לשימוש בחתימה: http://img267.imageshack.us/gal.php?g=1144199744.jpg - זאת עם הלשון שתהיה באמצע. אם אפשר, בבקשה תוסיפו את הכיתוב Lily איפשהו... תודה למי שיקדיש שתי דקות לעזור . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש איזה שהם הגדרות שצריך לכוון ? הוא עשה סריקה ומצא הרבה "דברים" ב-Documents and Settings אבל הוא לא מוחק אותם אותם ! (בסוף )
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-