עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by urich,

יש את הדרייבר המקורי שאפשר למצוא בגוגלאני חושב אבללא מצאתי האם יש דרייבר אוניברסלי שמתאים למגוון גדול של מצלמות דיגיטליות.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by nim901,

http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by generalA,

אנשים שלום ! אני צריך ליצור תמונה בגודל של או 300X300 או 240x320 מתמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית, אך ישנן מספר מגבלות: 1) המצלמה שלי יכולה להפיק תמונות ברזולוציה הבאה: 2048X1536 או 1600X1200 או 640X480 2) אני אמור שהתמונה לא תהא מרוחה ולא עם רזולוציה גרועה בעקבות הקטנת מימדיה הפיזיים. בבקשה ע-ז-ר-ה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...) בבקשה תעזרו לי! עריכה: עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  5. הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שלום אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by cpus,

אני צריך לרשום תאריך ככה: dd-mmm-yyyy שזה ככה: 18 JUL 2004 עכשיו, האקרובט לא נותן לי לרשום את זה. הוא אומר לי שתאריך/זמן שגויים: אנא וודא שהתאריך זמן קיים ושכל ארבע הספרות של השנה רשומות [iSDate] איך אני רושם את התאריך ??? בבקשה עזרה ותודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. היי, יש לי כרטיס טלוויזיה של lifeview דגם FlyTV Prime 30. הכרטיס מחובר בחיבור וידאו רגיל - composite, אל ממיר yes. אני מצליח לראות (ולשמוע...) דרך התוכנה המצורפת - lifeview TVR. הבעיה היא שאני לא מצליח להקליט. אני מקבל את הודעת השגיאה: cannot render audio capture stream ואז הוא מקליט רק וידאו, בלי אודיו. זה קורה גם ב-XP וגם ב-vista. ניסיתי להקליט בעזרת windows movie maker ע"י האופציה capture from video device וזה עובד טוב. הבעיה שאני לא יכול לתזמן הקלטה בעזרת ה-movie maker (ובגרסה שבויסטה אני לא מוצא את האופציה הזו ב-movie maker). ניסיתי מספר תוכנות אחרות - רובן לא הצליחו לזהות את הכרטיס או לא איפשרו לי להקליט מכניסת ה-composite. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? יש…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by tomerk1,

אני משתמש הרבה זמן ב-Firefox. לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה שכאשר אני מוריד דברים אין לי את חלון רשימת ההורדות באותו הזמן. הקבצים אומנם בתהליך הורדה אבל אני לא רואה מה המצב שלהם ופרטים נלווים נוספים. אני גם השתמשתי בתוסף Download Statusbar שגם הוא נעלם. ניסיתי להתקין מחדש-לא עזר,כולל מחיקה מה-regedit מה עושים במצב כזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by רוני1,

הייתי רוצה ללמוד לפענח מה כתוב בקבצי MINI DUMP. יש למישהו איזה רעיון כי כרגע זה נראה כמו ג'בריש. הרצתי איזה חיפוש בגוגל שלא ממש עזר אז אם יש רעיונות למישהו אני אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. יש לי בעיה הנורטון לא עולה לי אוטומטית... אמרו לי לפתוח את ccapp, אבל הוא לא עולה לי ב- Startup... שאלתי איך עושים שזה כן יעלה אז אמרו לי להיכנס ל- msconfig ולסמן אותו אבל הוא לא נמצא ברשימה איך מוסיפים אותו לשם? או לעשות את זה בדרך אחרת... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אני רוצה להכין תפריט עם אופציה של כתוביות או גם אם אופציה של מגוון שפות לאותו הסרט בבקשה תעזרו לי אני מיואששששששששששש, יש לי את התוכנות DVDLAB וגם ULEAD DVD WORKSHOP אבל אני לא מבין בהם כלום

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by snapdragon,

יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by derli,

שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by amittt,

בכל המחשבים שניסיתי הדף אינטרנט הזה נפתח. ובמחשב שלי יש ווינדאוס xp pro אני מנסה להפעיל דף אינטרנט ואז הוא כותב לי למטה כאילו בוצע עם סימן קריאה צהוב כזה ושאני לוחץ על זה רושם לי בעיות בדף אינטרנט זה עלולות למנוע תצוגה תקינה או פעולה תקינה.. וכו... מזה הדבר הזה איך אני מבטל את זה שהדף כן יופעל לי??? תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםם

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

בימים האחרונים המחשב שלי נורא איטי ואני לא מבין מה הבעיה הנה תמונה של הפרפורמנס של המעבד מה יכולה להיות הבעיה? בד"כ אני יכול להריץ ווינאמפ, שיהיו לפחות 3 חלונות אינטרנט אקספלורר פתוחים, ואיזה הורדה או 2 בביטורנט, אייסיקיו ומסנג'ר וכל התוכנות אנטי וירוס וכל השאר ברקע והמחשב עובד חלק עכשיו המחשב לא זז, ויש לי 2 הורדות BT פתוחות, ווינאמפ וחלון אינטרנט אחד ורציתי לציין שבד"כ עם כל השימושים שציינתי למעלה...או נגיד עם קצת פחות עומס, המעבד לא עובר את ה8%..הוא תמיד בין 0-4% [attachment deleted by admin]

19. צריך את עזרתכם, יש לי המון קבצי מוזיקה על המחשב ועריכת מידע עבור כל אחד מהם בנפרד מייאשת אותי מלהתחיל.. אני מחפש תוכנה שתדע לתקן קידוד שגוי ( הופעת השיר בג'בריש ) על מערכת - Windows ( אני יודע שקיימות תוכנות למאק שעובדות באינטגרצייה עם ה - iTunes ) המון תודה, רועי

20. Started by waizman,

אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

יש לי מסמך TXT שאני רוצה לבדוק עם יש כפילויות נגיד עם יש שם פעמים מישהו מכיר דרך לעשות את זה תוכנה שעושה את זה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by itamariluz,

קניתי שלט משחק Super Aegis Gamepad 4axis 12buttons with POV וקיבלתי איתו רק דיסק אחד אבל כשאני מתקין זה לא מתקין לי תוכנה, יכול להיות שלא קיבלתי דיסק נוסף של התקנה? ואם יש הורדה לתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים