עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי יש לי כמות גדולה של קבצים (1000+) שאני צריך לכווץ לזיפ כל קובץ בנפרד כך שיהיו לי 1000+ קבצי זיפ שבכל אחד מהם קובץ ששמו הוא שם הזיפ .... האם יש דרך\תוכנה קלה לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by binyamins,

אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?

5. התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by derli,

שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by aloner,

היי אנשים יש לי כמה תמונות שאני רוצה להפוך לסוג של מצגת. אני רוצה לחבר אותם כדי שיזוזו (בסגנון מצגת) ולהוסיף שיר. הכל כבר מוכן, חוץ מהקטע של... לחבר את כל העסק הזה. ניסיתי לעשות משהו עם ווירטואל דאב, אין אופציה לתמונות, משהו עם פוטושופ, אפילו הורדתי איזה תוכנה לא ברורה שמצאתי במדריך לא ברור לעריכת ווידאו, פה באתר. גם עם הפאוור פוינט ניסיתי משהו, אבל התוכנה הזאת כל כך... מסובכת. היא עשתה לי חשק להרביץ למחשב.. חחח הערה: הכי חשוב שזה ייצא בפורמט AVI או משהו שיהיה אפשר להעלות ליוטוב. מי שסקרן.. זה הפתעה שאני מכין לחברה שלי.. יש מישהו/משהו שיכול לעזור לי? תודה (:

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by סמיילי,

איך אפשר לבטל לגמרה את הUPLOAD מהמחשב שלי? אם אני עושה את זה לא יוכלו לפרוץ לי? או מה המשמעויות של זה על דברים אחרים במחשב (מה לא יפעל?) תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by Alex89,

אם כן אז יש לי בעיה, כשאני מכניס מספר הוא אומר לי שהמספר לא חוקי...

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. איזה תוכנה מנצלת את הטורנט הכי טוב... לדוגמא יש:Utorrent,bitcomet,flashget תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

שלום אני צייר קומיקס ואני רוצה להכין אנימציה , הבעיה היא שאין לי תוכנה. אני לא רוצה להשתמש בפלאש כי גם ארצה להשתמש בסאונד ופלאש מנמיך את איכות הסאונד... ובכן גם אני רוצה לעשות אנימציות ברמות גבוההות כמו החברה Cartoon Network שרובנו מכירים. אז אם עולה בדעתכם תוכנה שעולה על הצרכים שלי אשמח לרכוש אותה. תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. שלום! אני צריך להכין עבודה לבית הספר... בעבודה בחרתי לעשות טריוויה. הכנתי את 12 השאלות שלי ועכשיו הגיע הזמן להדפסה. הבעיה שנוצרה היא איך להכניס שאלות באורכים שונים לתוך מסגרת של 9X4.5 כולל מסגרת קטנה שצריך להשאיר... השאלה בעיקרון היא איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה?? ניסיתי עם הוורד/פוורפוינט ולא ממש הצלחתי... אני לא ממש מבין בכל מיני תוכנות עריכה וגם לא ממש יש לי כאלה :s05: **אני צריך את זה עד ליום שישי(יום חמישי בלילה).** תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by omerha,

לא יודע אם זה שייך לכאן יש לי בעיה ב OUTLOOK שאני מנסה לשלוח או להעביר מייל אני מקבל שגיאה שהWORD לא זמין הסרתי התקנתי - לא עוזר הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by gab1234,

שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  20. ערכתי לפני זה חיפוש ולא מצאתי התשובה (כמו השיר של משינה) בקיצר, ה LOW ID משגע אותי. הפיירוול של WIN סגור. אין לדעתי בעייה עם הפיירוול של האנטי וירוס. הגדרתי PORT בראוטר האלחוטי לפי הפורטים של EMULE וזה עדיין לא עובד כשאני מבקש מהאימיול לבדוק את הפורטים הוא אומר שיש שגיאה וכנראה שהם לא פתוחים TCP FAIL או משהו כזה.. בכל מקרה נעזרתי גם פה: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=125 ופה.. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/66716 נמאס לי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. Started by k_700,

הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. שלום! רציתי לקבל המלצה לתוכנה שבאפשר לקטלג בה כל תמונה ותמונה שיש לי על המחשב לפי נושאים. יש את Adobe Photoshop Album Starter Edition, היא נחמדה אבל אי אפשר לקטלג כל תמונה עם כמה תגיות. אני רוצה לעשות תא הדבר הבא: נגיד יש לי תמונה שלי בחו"ל עם סלבריטי. אני ארצה לתייג את התמונה ב"תמונות שלי", "חו"ל" ו"סלבריטאים", ואז אני אוכל לשלוף את התמונה הזאת בחיפוש אחר כל אחד מהקריטריונים הנ"ל. האם התוכנה שציינתי מסוגלת לעשות זאת? אם כן, האם אפשר הסבר לאיך עושים זאת ואם לא, האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית שעושה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. אם כן אשמח להמלצה על אחת כזו

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. טוב זאת הבעיה שאני עושה LiveUpDate אחרי כמה שניות ההודעה הזאת מופיעה... ואני בטוח מחובר לאינטרנט... בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.