עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nondos,

האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by Pini Mizrahi,

יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by liordavid,

על השורת משימות למטה מופיע לי ליד כל האייקונים (איי סי קיו, רשת, קספרסקי) אייקון סימן שאלה (מתחלף כל שניה לצורת כונן) והוא מודיע לי שהווינדוס לא מוגן וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח את האתר אינטרנט של חברת antimentis. לא מצליח למצוא את ההתקנה במחשב ולא ברג'יסטרי... HELP :bash:

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה להמרת פורמטים, משהו מומלץ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום... אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט וידאו ממצלמת האינטרנט שלי, ואודיו מחומרה חיצונית שאני מחבר למחשב (פדל של גיטרה). עכשיו באותו זמן אני צריך לייבא לתוכנה קובץ MP3 ואני צריך שמתי שאני לוחץ RECORD שכל הקבצים יתחילו להתנגן בבת אחת (כלומר מצלמת הוידאו תתחיל להקליט, ערוץ הוידאו שחיברתי למחשב יתחיל להקליט וגם השיר שייבאתי יתחיל לנגן). הבעיה היא כזאת: שאני מנסה להקליט את הוידאו והאודיו בנפרד זה אף פעם לא יוצא לי מסונכרן... ואני לא מצליח לסנכרן בין ה2, לכן תוכנה שתקליט את כולם באותו זמן תהיה מושלמת כי אז לא יהיה צורך לסנכרן בין וידאו לאודיו. אמרו לי שADOBE PREMIERE PRO 7 עונה על הדרישות האלה אבל לא הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות את מצלמת האינטרנט שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by tulicooli,

פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  14. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים שהייתה לי (K-LITE), אבל מאז אני לא מצליח לנגן שום סרט ! כשאני מנסה להפעיל סרט אני מקבל הודעת שגיאה: the source filter for this file could not be loaded (xvid mp3) ניסיתי להחליף מקודדים (הסרה והתקנה מחדש), אבל שום דבר לא הולך. יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by avi123,

שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …

19. שלום רב חברי פורום יקרים יש לי בעיה שלאחר שחפרתי בגוגל , ראיתי שזה קרה / קורה ללא מעט גולשים. יש לי תוכנת NERO 6 וביום בהיר אחרי 1% של צריבה ב-DVD , אני מקבל הודעת שגיאה INVALID BLOCK ADDRESS , וה-BUFFER LEVEL אפילו לא התמלא באחוז אחד. ניסיתי הכל , ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , להפעיל את הCLEAN TOOL של נירו ולהתקין מחדש את התוכנה , לא עזר , ניסיתי להתקין NERO 9 , גם לא עזר. במצב הרגיל גיליתי שגם ב-SIMULATION הוא נכשל. הסרתי את ה-SECONDARY IDE מה-DEVICE MANAGER עשיתי RESTART , הWINDOWS התקין את הSECONDARY IDE מחדש. בSIMULATION הכל עבד , אבל איך שזה הגיע לצריבה , זה שוב עשה INVALID BLOCK ADDRESS. לאחר כל אלה גיליתי משהו מאוד מוזר. שבWINDOWS זה לא עובד , אבל במצב של SAFE MO…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by eranratzon,

שלום למומחים הבת שלי שיחקה עם העכבר וחירבשה את סרגל המשימות אני אוהב אותו דק-פס אחד-סטנדרטי... אני לא מצליח לצמצם אותו ע"י גרירה כי יש עליו כל מני חיצים ונקודות אי אפשר לצמצם (להוריד)אליו - הכל "נבלע" מה עושים? אני מצרף צילום מסך תודה ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות. מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.