עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erez_levy,

אני מקווה שזה המקום. יש לי "בעיה" או יותר נכון משהו שמציק מאוד. כאשר אני עושה חיפוש בגוגל או בכל אתר אחר, אז זה שומר לי את מילות החיפוש. ואז כאשר אני לוחץ על שורת החיפוש אני רואה את כל מה שחיפשתי ואני צריך למחוק את זה באופן ידני על ידי מקש delete. איך אני יכול לעשות שמה שאני מחפש ימחק אוטומטי ולא ישמר? מקווה שהבנתם, אם לא הבנתם אני אעלה פרינט סקרין. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by BenK,

היי ישנה תוכנה שנקראת 3deep של Ecolor! וכיום היא בגירסה 4.משהו אני מחפש גירסה שנקראת 3.4 אם למישהו יש רעיום איפה אני יכול למצוא את הגירסה או למישהו יש אותה ויוכל ליצור איתי קשר אז אנא.... תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5

4. ? ? ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by k_700,

הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. אני צריך תוכנה שלא צריכה את הוינדוס כדי להעלות, ושאפשר להעביר איתה קבצים. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by The-Fox,

אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by GiZmo,

יש לי כרטיס טלויזיה דיי סטנדרטי וישן, עם צ'יפ BT878... לווינדוס2000 הורדתי דרייבר צד שלישי כי המקורי ממש צולע... בכל אופן, ניסיתי כמה פעמים להקליט, עם תוכנות שונות...לא הלך. במקרה הטוב זה הקליט לי עם איחור של הסאונד... האם מישהו מכיר תוכנה מושלמת לכך ? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. אז ככה יש לי דפדפן של אקספלור 7 (לא מועניין להחליף דפדפן :] ) הכל טוב ויפה מה זה זמן רב רק שהיום הוא התחיל לעשות בתידורת גבוה...."סגור" הכוונה היא להודעה שרשום בה dont send אתם יודעים למה אני מתכון..ואז שאתה לוחץ dont send האתר נסגר....=\ זה עושה לי את זה בהמון אתרים ובתידורת גבוה... :[ מה אני עושה איך אני מתקן? תודה לעזורים!!

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות

15. Started by Shay17,

על כל מיני פאטצ'ים ותוכנות הוא מעלה לי אזהרה, (הרצתי כמה סריקות אונליין ואין שום דבר) יש דרך לאשר כמו בNOD32 ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by IG,

שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. אז ככה ... אני לא מצליח לקבל קבצים ב אייסיקיו 2003B מערכת הפעלה winxp (המחשב לא מחובר ברשת ביתית , או משהו והמודם הוא לא אלקטל , חיבור ADSL רגיל ) פיירוואל sygate אבל זה לא בגלל הפיירוואל (נסיתי בלעדיו) ואין firewall של windows מופעל מה יכול לגרום לזה? תודה. ועשיתי חיפוש! הגעתי ל 2002(שנה לא גירסת ה ICQ(

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by dress,

שלום, אני זקוק לתוכנת WATERMARK לסרטים (או כיתוב או הטבעת תמונה וכדומה). התוכנות בקטגוריה זו שמצאתי הן רק לתמונות. ת ו ד ה .

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by gt2,

שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני חזרתי מטיול עם המחשב הנייד ואני רוצה לשמור את כל היסטוריית החיפושים שעשיתי בתקופה מסוימת, את המקומות שסימנתי בגוגל earth ואולי גם כל האתרים שהייתי בהם בתאריכים מסוימים. יש דרך אולי לשמור את החיפושים כקובץ טקסט או תמונה? אני רוצה לפרמט את המחשב ואח"כ להחזיר את כל הדברים האלו. דפדפן internet explorer על ויסטה הום פרימיום. תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  24. לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. asus p4p800 deluxe הפכתי את כל רשת ולא מצאתי. בגלל שאין לי את הדריבר אני לא שומע קול במחשב כי הכרטיס קול מובנה. שמתי את הדריבר של XP אבל הוא לא מתאים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.