תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את גירסאת הבטא של המסנג'ר והכל עבד מעולה, לאחרונה שידרגתי את הגירסא ל 0562 וכעת אני לא יכול להתחבר, לוקח למסנג'ר הרבה זמן לעלות, כאשר אני מזין את האימייל שלי הוא נתקע ובזמן שאני מנסה להתחבר את מקבל את השגיאה 80048883 , ניסיתי לחזור לגירסה הראשונית של 8 בטא אך הבעיה עדיין קיימת. המסנג'ר תקוע ובעל המון באגים רק כאשר אני מחובר לרשת, ברגע שאני מתנתק מהאינטרנט יש הבדל ניכר במהירות האפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? עריכה: סודר
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט וידאו ממצלמת האינטרנט שלי, ואודיו מחומרה חיצונית שאני מחבר למחשב (פדל של גיטרה). עכשיו באותו זמן אני צריך לייבא לתוכנה קובץ MP3 ואני צריך שמתי שאני לוחץ RECORD שכל הקבצים יתחילו להתנגן בבת אחת (כלומר מצלמת הוידאו תתחיל להקליט, ערוץ הוידאו שחיברתי למחשב יתחיל להקליט וגם השיר שייבאתי יתחיל לנגן). הבעיה היא כזאת: שאני מנסה להקליט את הוידאו והאודיו בנפרד זה אף פעם לא יוצא לי מסונכרן... ואני לא מצליח לסנכרן בין ה2, לכן תוכנה שתקליט את כולם באותו זמן תהיה מושלמת כי אז לא יהיה צורך לסנכרן בין וידאו לאודיו. אמרו לי שADOBE PREMIERE PRO 7 עונה על הדרישות האלה אבל לא הצלחתי לגרום לתוכנה לזהות את מצלמת האינטרנט שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום במחשב של אמא שלי (מחשב די ישן...) האינטרנט אקספולרר עולה אבל הוא לא טוען את הדף אינטרנט כלומר, הוא עשה כיאלו הוא טוען אותו אבל זה לוקח שנה ... הורדתי FF מהמחשב שלי והעברתי לשם וניסתי להתקין אבל ההתקנה בכלל לא נפתחת... למשהו יש רעיון, איך לתקן את כל המצב המעוות הזה? עריכה: בדקתי את הקידוד באינטרנט ואין קידוד! כתוב None מה לעזעאל ?!? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ?... אני צריך לשאול כמה שאלות כי אני לא ממש מסתדר איתה.... תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתם יודעים מה מסמלות האפשרויות: Refresh Delay Item Delay ומה יהיו המספרים הטובים ביותר לרשום באפשרויות אלה? ???
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
ה-"או או" התחיל להציק לי בתקופה האחרונה, אבל לא מצאתי באפשרויות התוכנה איך להשתיק את זה, לא לקבל שום צליל בקבלת הודעה. יש לכם רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בYNET התפרסמה כתבה בשם איך לנגן את זה: מדריך פורמטים. שווה לקרוא לדעתי, יש שם מידע חשוב.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ב MSIE 8 זה לא קורה. כמו כן, אני לא בטוח אם זה קשור, אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב קובץ לי windows help and support, אם אני לוחץ X אז קופץ אחד חדש, ולא מפסיק לקפוץ עד שאני מקליד משהו בתיבה של ה feedback ולוחץ על "was useful/was not useful/was useful somehow".. בד"כ אני מקליד משהו כמו sdlgkj ולוחץ על was useful.. מה לעזעזל? תודה, אבל אני לא צריך כ"כ הרבה עזרה! נ.ב אין לי אנטיוירוס כבר חצי שנה ואני מוריד פיראטי.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לילה טוב וגמר חתימה טובה לכולם, Nero ממירה כל פורמט כמעט, מלבד FLAC, ל-CDA. אני צריך תוכנה שתמיר מ-FLAC לכל דבר שאחר כך אפשר להפוך אותו עם Nero ל-CDA לפני שאני צורב דיסק מוזיקה. בתודה מראש, אורן שטיין.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-