עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by בלהה,

אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by overload,

למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום במחשב של אמא שלי (מחשב די ישן...) האינטרנט אקספולרר עולה אבל הוא לא טוען את הדף אינטרנט כלומר, הוא עשה כיאלו הוא טוען אותו אבל זה לוקח שנה ... הורדתי FF מהמחשב שלי והעברתי לשם וניסתי להתקין אבל ההתקנה בכלל לא נפתחת... למשהו יש רעיון, איך לתקן את כל המצב המעוות הזה? עריכה: בדקתי את הקידוד באינטרנט ואין קידוד! כתוב None מה לעזעאל ?!? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by itamarz_,

מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  7. איך התוכנה הזאת ? כדאי לי להשתמש בה ? יש בא באגים רציניים בעיות או משהו שיכולות להיגרם למחשב ? תנו חוות דעת תודה, אבי

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by itamarz,

תודה

9. אני רוצה תוכנה לעיבוד ווידאו ושמעתי ש- ADOBE PREMIERE היא התוכנה הטובה ביותר לכך. אז רצתיתי לשאול אותכם מה אתם חושבים עליה או מה אתם יודעים עליה? תודה מראש

10. Started by omri_ro,

יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by Real_Me,

אני עובד עם המדפסת הנ"ל ועם הדרייבר של XP ולא הצלחתי לאתר דרייבר ,אם קיים, שמאפשר דופלקס. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by gorzany,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות ghost של מע' ההפעלה XP 64bit כולל מס' תוכנות ולהתקין אותם לאחר מכן על מס' מחשבים. מס' שאלות: 1. במידה ויש לי מס' מחשבים (10 מחשבים) כיצד ניתן לעשות ghost ולהתקין על כל מחשב רישיון שונה? 2. איזה תוכנה הכי מומלצת ל-ghost: acronis, norton ghost 12, BartPE? תודה.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by surfface,

אני בונה HTPC מפרספקט וזקוק לתוכנת שרטוט תלת מימדית תביאו לינקים

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  14. Started by alons126,

*כותרת* הכוונה הכי מהיר ,ממשק בעיברית מומלץ ,הכי בטוח והכי פחות בעיות עוד שאלה: זה נכון שעקבים אחרייך בגוגל כרום?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by אחד שיודע,

שלום לאחרונה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה TubeMster . אני לא מוצא סיבה שזה יקרה כיוון שהשתמשתי בה עד לפני שבוע בצורה טובה. לא זוכר שעשיתי שינוי בתוכנה או במערכת ההפעלה. אני מצרף כאן את הודעת התקלה שמופיעה לי כשאני מנסה להפעיל את התוכנה. בתודה רבה [attachment deleted by admin]

16. איך אני מעביר קבצים בין המערכת הפעלה שלי WINDOWS VISTA ל מערכת הפעלה שאני מדמה: 1. WINDOWS XP 2. LINUX UBUNTU בתוכנה vmware workstation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  17. Started by mega1234,

נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מחפש תוכנה שתתרגם מאנגלית לעיברית. שמעתי שיש משהו כזה לגוגל,נכון?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Green,

שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  20. אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  21. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ניסתי ביטלתי את האפשרות ב OE "Automaticlay load msn messenger....."/ אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE.... תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Internal,

שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by ady,

שלום לכולם טוב אני מיתכונן לפרמט את מחשבי שמתחיל להרואת סימני האטה כאלה ואחרים הבעיה שלי היא איך שומרים על הסטטסיקה של ההורדות שצברתי עד היום אם תוכלו להדריך אותי אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by Ferrari599,

יש לי Spell Check רק באנגלית. ניתן להוסיף גם לעברית? תודה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by UltraManII,

שלום אני נחשב חדש בפורומים של HWZONE. איך החתימה שלי בתור חתימה ראשונה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים