תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח... לפני חודש פירמטתי את המחשב והתקנתי windows xp pro מקורי. כעת, כאשר אני רוצה לגשת למנהל המשימות ע"י לחיצה על ctrl + alt +del במקום שיופיע מנהל המשימות מופיע לי חלון שקוראים לו Windows Security שבו אני בוחר את האופצייה של מנהל המשימות, כאשר החלון עולה הוא מעלים לי את כל הדסקטופ וזה דיי מעצבן. רציתי לדעת אם יש אפשרות לנטרל אותו ולגרום למנהל המשימות להופיע מייד כמו פעם. בנוסף, כאשר אני מדליק את המחשב, מגיע לי מסך הלוגון של windows (לא המעוצב, אלא זה הישן). מכיוון שיש לי רק משתמש אחד, אני מעוניין שהמחשב יעלה מייד ובלי המסך הנ"ל, איך אפשר לעשות זאת? תודה רבה ,דוד.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני חייב לדעת, תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנסתי את השם Media passלגוגל -שם מציעים להוריד תכנה בשם HIJACK THIS התכנה עושה SYSTEM SCANומוציעה רשימה אבל רוב הפריטים נחוצים. איך אני יודע מה מהרשימה צריך למחוק?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב של אבא שלי התקנתי WIN עדכנתי את כל השטויות של WIN וגם את הIE7 (כל זאת לאחר שהפכתי את WIN ל-VALIDATED , כלומר חוקי מבחינתם) עכשיו כשאני מפעיל את IE7 ומנסה להיכנס לאתר כלשהו...אני מקבל את ההודעה "the requsted lookup key was not found in any active activation context" למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
התוכנה הזאת לוקחת לי 90 אחוז מהמעבד לדקות ארוכות מידי פעם...ואני משתגע.. מה התוכנה עושה? ואם אני יוצא ממנה דרך מנהל המשימות זה יכול לפגוע במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
באיזו תוכנה אפשר לפתיוח קובץ עם סיומת VCF? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שלט רחוק ישן של חברת Real Magic (נקנה יחד עם MPEG2 HW decoder לפני כ-7 שנים...). היום השלט משמש אותי לשליטה מלאה על BSPlayer ו-Winamp דרך תוכנת uICE. אני רוצה לשלוט באמצעות השלט על תוכנות HTPC כמו MythTV, GB-PVR וכיו"ב אבל ל-uICE אין תמיכה בהן. האם מישהו מכיר תוכנה לתמיכה של השלט בתוכנות הללו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מארז חדש והמדבקה שעליה כתוב גם הSERIAL דבוקה לי למארז הקודם.. לפני שאני קונה את המארז החדש.. אפשר להעביר אותה ממארז למארז נכון? אם לא.. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיסק 40ג'יגה שעליו מותקן XP ואני קונה עכשיו דיסק 250 שעליו אני רוצה לשים את האת אותו הXP שנמצא על ה40ג'יגה ושיעבוד בידיוק כאילו זה ה40ג'יגה.. אם זה משנה ההארדיסק הראשון הוא : WD 400BB 7200RPM 2mb IDE והחדש הוא : WD 2500KS 250GB 16mb SATAII
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה מוגדר על הלחצן האמצעי ותמיד האתר יורד לי למטה או עולה למעלה...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-