תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשידור של וידיאו מכרטיס הטלויזיה שלי ברשת הביתית. פעם הייתה לי איזו תוכנה שרצה במחשב שבו הכרטיס נמצא וכל לקוח יכל לראות את הוידיאו דרך דפדפן האינטרנט. זו הייתה תוכנה בעלת רישיון חופשי כמובן. אינני זוכר את שמה. אשמח אם מישהו יכל לסייע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
כמו שבכותרת. אני באמצע משחק ופתאום המחשב יוצא לשולחן עבודה בלי לגעת בשומדבר. מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שאוכל לקחת מצגת רגילה שנעשתה בpowerpoint ולהפיכתה לסרט DIVX על מנת לנגן בדיוידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה די קשור למודינג כי זה משפר משהו במראה החיצוני של המחשב. גורם ללדים של המקלדת לדלוק לפי קצב המוזיקה. מצאתי אותו היום, אני אישית אהבתי מאוד! קיימים עוד שניים אבל לדעתי פחות טובים ממנו. בפלאג-אין הזה ניתן לכוון את הרגישות בקלות. לינק: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 עדיף שתורידו את זה - כי איתו אין את הבעיה שהוא מפעיל את ה-CAPSLOCK ואז אי אפשר לכתוב: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744 תהנו!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עיצוב תמונה כמה שיותר פשוטה בשביל ילדה בת 14 ללא ידע רב במחשבים... כמובן שפוטושופ תוכנה מסובכת מידי אז לא להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה במציאת תוכנה שנועלת תיקיות במחשב עם קוד הדבר הזה חשוב לי מאוד אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תוכנה שנועלת את התיקיות שאני רוצה עם קוד שישים פה לינק כמובן תוכנה עם קראק או עם סיריאל , כי אני לא משלם על שום דבר באינטרנט דבר נוסף עם מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהוא ממליץ עליה בלי לינק אנא המליצו לי על התוכנה ואיך קוראים לה שאני אוכל לחפש אותה באימיול אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זז לא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, בכל התקנת תוכנה, לא משנה איזו, מופיעה ההודעה הבאה שבתמונה... מה זה? איך אפשר לסדר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני לא מצליח להפעיל את הפוטושופ שלי, אני לוחץ על האייקון של ההפעלה הוא פותח את התוכנה רגיל אבל רושם לי הודעת שגיאה כזאת: licensing for this product has stopped working "this product has has encountered a problem which requires that you restart your cumputer before it can be launched" "if you continue to see this message after restarting your computer, please contact either your IT administrator or Adobe technical support for help, and mention the error code shown at the bottom of this screen." Error: 14 http://www.adobe.com/support] כמובן שעשיתי restart כמה פעמים - וזה עדיין מופיע לי! מה צריך לעשות על מנת שאוכל לעבוד סוף סוף עם התוכנה??? תודה רבה לעונים! [at…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אקספולרר 7 לאחר ההתקנה הוא ביצע אתחול אבל לאחר שהמחשב עלה הוא נתקע רק עם הטפט שלי בלי שום כפתור לחיצה על קונטרול אלט דיליט הביא את שורת הפרוססים שלי SYSTEM IDLE PROCESS תופש משהו כמו 98 אחוז שולחן העבודה לא עולה לי ואין לי דרך להעיף את האקספורר אולי הוא התחיל את הבלאגן מערכת הפעלה XP SP2 זהו אין לי דרך להכנס להוספה הסרה למרות שאני יכול להריץ משימה מתוך הטסט מנג'ר תנו לי כיוון בבקשה לא בא לי להתחיל מהתחלה תודה :s05:
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב ויש מסך שחור או ריבוע שחור [איך שנוח לכם..] ולפני כמה שעות צפיתי בסרטון בלי בעיה ופתאום אי אפשר. הכל אצלי מעודכן והfirefox הוא גרסא 3.6.15 וגם הflash מעודכן ואני לא חושב שזה הflash כי לפני כמה שעות זה פעל לי. לא שיניתי כלום במחשב. גם בIE8 אני לא יכול לראות. האם זה קורה רק אצלי? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את האייקונים כך שכל קבצי המוזיקה יהיו עם ICON של WINAMP וכל הוידאו עם אייקון של MV2PLAYER. ניסיתי לשנות באקספלורר -> אפשרות תיקיה -> סוגי קבצים -> מתקדם (על הסיומת המתאימה), אבל אם שיניתי את האייקון של AVI לאייקון של MV2PLAYER, משתנים כל האיקונים של הוידאו והסאונד לאייקון הזה. אם אחרי זה שיניתי את MP3 לאיייקון של WINAMP, כל הסאונד והוידאו השתנו ל WINAMP. איך אני משנה רק אייקון אחד ולא הכל? תודה, מושיקו
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפטופ חדש ויש לו מסך HD וכרטיס מסך HD. כדי לצפות בסרטים שהם HD אני צריך נגן מיוחד בשביל זה? או שאני יכול להסתפק ב mv2player והוא יראה לי את זה באיכות של HD? אני צריך להוריד מקודדים מסוימים? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הייתה לי מין תוכנה שהייתה מסדרת את כל האייקונים שרציתי בפס למטה כמו במקינטוש. כאילו כל פעם שמעבירים את העכבר על האייקונים יש אנימציה של הגדלתם והקטנת בהתאם. מישהו אולי יודע על מה אני מדבר? או מכיר תוכנה דומה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי בפרוייקט בו אני מעביר את כל הקלטות מהמצלמה שלי שלי על די וי די(4.7 ג'יגה) ;D עכשיו אני תוהה לעצמי איך אני מעביר שעה אחת לדי וי די באיכות טובה, הבעיה שהאיכות שאני רוצה שוקלת 10-12 ג'יגה... ואני תוהה לעצמי איך לאזזל אנשים מקודדים סרטים בג'יגה וחצי איכות שמתקרבת לאיכות שרציתי(וזה בשעתיים בזמן שאני רוצה שעה אחת). אז השאלה שלי אם מישהו מכיר דרך או תוכנה בה אני אוכל לצמצם את את ה10 ג'יגה האלה בלי שהאיכות תיפגע יותר מדי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה.. לא יודע כמה ממכם מכירים אבל שאני מתחיל ת'התקנה זה אומר לי "שירות ההדפסה ברקע .. בלה בלה בלה..לא מופעל!.. כדי להמשיך בהתקנה לחץ כן.." לחצתי כן אבל זה יוצא לי מההתקנה ולא עושה כלום!.. (כולל 1000 ריסטרטים וכו').. ניסיתי גם דרך מנהל ההתקנים לעשות שייחפש לבד וגם שאני מכוון אותו לקובץ ההתקנה.. אומנם זה מראה כאילו הוא מתקין אבל בסוף הוא נותן לי שגיאה..!! "The RPC server is unavailable"..... ניסתי לבדוק בתהליכים לראות אם באמת הפסקתי את זה אבל לא!!.. רשום שם started... מה עושים?... אני ממש חייב להדפיס כמה עבודות חשובות היום 10X..
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
חיפשתי קצת והנושא קצת נוטה לכמה כיוונים זאת ההודעה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-