עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל פעם שאני מנסה לעדכן אותו מהאינטרנט אז זה נותן לי הודעת שגיאה שזה לא מצליח להתחבר או משהו כזה. הנה תראו בעצמכם. אשמח לקבל עזרה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by tovtov,

שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. Started by dr_hofman,

כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Falcon007,

סקר פשוט

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. אני צריך המלצה לתוכנה שממירה סרט ממצלמה דיגיטלית ל WMV ? יש לי תתוכנה Any DVD Converter Professional וזה מספיק באמצע ,ניסיתי סוגי סרטוני DVD אחרים גם לא עובד

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by Kukishin,

מוריד את קובץ ההתקנה דרך האתר שלהם. מנסה לפתוח אותו ולא קורה כלום. תוכנות אחרות לא עושות את זה. מה זה יכול להיות? אנא עיזרו לי הילד משתגע. תודה רבה!!!

8. Started by ***אלירז***,

אני בטוח ב100% שהבעייה שלי זה בגלל התוכנה הזאת.... תמיד אחרי שאני מתקין את התוכנה הזאת האייקונים של הסדרות שלי הפוכות... בוווידוס 7 יש אפשרות להציג סרטים כתמונות ממוזערות ולאחר התקנת התוכנה הם הפוכות... איך אני פותר את זה? השתגעתי כבר..

9. Started by gilp123,

שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by ShahafH,

כל פעם אחרי שאני יוצא מהמשחק האייקונים מבולגנים לגמרי ואני צריך לסדר אותם, איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by omri_ro,

יש כל מיני לינקים (בעיקר תמונות) כמו זה למשל: http://www.ynet.co.il/Ext/App/Thumbnails/CdaThumbnails_OpenWin/1,9788,L-948370-948371,00.html?CapField=article_images.name&TabSelect=article_images,images&WhereCls=article_images.image_id=948371%20and%20article_images.article_id=3332251%20and%20article_images.image_id=images.id&DescField=images.credits שגורמים לחלון של הדפדפן לשנות גודל ואז אני צריך ידנית להגדיל אותו למקסימום. יש איזו ADD ON לשעושה AUTO MAXIMIZE?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אחרי 3 שנים שהייתי על ZA פתאום התחיל להיות לי תקיעות במשחקים והגעתי למסקנה שזה ה ZA גורם לזה אני צריך משהו שדומה ל ZA (שיהיה פשוט קל ולא אוכל משאבים)... תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by mikko,

בגרסה החדשה שיצאה יש שם דבר כזה שקוראים לו speed dial מישהו מכיר הרחבה ל firefox שעושה אותו דבר

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by matityahoo,

התקנתי פרמייר 1.5 והוא לא מקבל AVI מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by asagoren,

איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  21. Started by itamarz_,

מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by weinman,

לאחרונה חל שבוש רציני באופן הצגת הפונטים בשועל (גירסה 3.01) כנראה לאחר הסרת דמו של תוכנה שהתקינה פונטים של עצמה נכון לעכשיו לאחר מאמצים רבים אני מסוגל לראות את מרבית האתרים אם כי לא בצורה טבעית / ברירת המחדל אלא רק בפונטים לא נוחים בעליל במקרים אחדים כמו בתמונה המצורפת הטקסט מוצג באופן לא קריא כלל אפשרות הקריאה היחידה היא הסרת הסימון באפשרות הצגת הדפים בפונטים טיבעיים שלהם (בהגדרות פונטים של השועל) הסרת השועל והתקנתו מחדש (הסרה מלאה והתקנה בספריה שונה) כולל ניקוי רג'סטרי ובדיקת חוסר בפונטים במערכת לא עזרה כלל כל הגדרות הפונטים בשועל = לברירת המחדל בהשוואה למחשב מקביל שעובד תקין. הבעייה היא רק בשועל. באינטרנט אקספלורר הכל פועל כשורה כולל אם אני משתמש בפלג אין IE…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  23. אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by haim1440,

אני מנסה לפתוח את מנהל המשימות והוא רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.