עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alonf29,

כשאני מוריד עם הJdownloader קבצים גדולים אז בערך שזה מגיע לאחרי 2-3 ג'יגה הורדה הוא רושם eror ורושם את ההודעה: "אין מספיק מקום אחסון כדי לבצע פקודה I O ". יש למישהו מושג מה הבעיה? זה לא היה עושה לי את זה פעם, ויש במחשב בסביבות 300 ג'יגה פנויים. יש לי אנטי וירוס של ESET SMART SECURITY אולי זה קשור למשהו באנטי וירוס? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by EAIL,

היי. יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן מה, וזה דיי דחוף, מכיוון שאני אמור להגיש את זה ללקוח עוד היום. אני באופן כללי מעצב ומכין סרטים בתכנות אחרות, אבל הפעם ביקשו ממני קובץ פלאש שישמש כבאנר. הכנתי את הבאנר שלי בתכנת אפטר אפקטס וייבאתי אותו לפלאש. פשוט מאד. הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לגרום לבאנר לקשר כמו שצריך לאתר. אם אני סתם לוקח את השכבה ומנסה להלביש עליה קישור, זה עושה לולאה אינסופית של קישורים, כל עוד הפלאש פועל. אם מצד שני, אני מנסה לעשות on(press) או on(release) הוא מראה לי שהבאנר לחיץ, אבל לא עושה כלום. ניסיתי לעבור על עשרות אתרים והסברים בנושא, אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה שלי. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח מאד. אני מאמין שהבעיה היא מאד ק…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by RX7,

אני לא מצליח להתחבר למספר שלי כתוב לי שגיאה 0401 "ההתחברות נכשלה. נא בדוק את הגדרות ההתקשרות שלך ונסה שנית מאוחר יותר." עושה לי את הפרח הצהוב הזה. חיכיתי כמה זמן וניסיתי להתחבר ועדיין לא עוזר מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש עומרי

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  5. איזה מדריכים או/ו שפות אני צריך ללמוד כדי לדעת ליצור אנימציות ב FLASH? כמו כן גם משחקים הבוניים ב FLASH?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. .

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by alartika,

אני מחפש תוכנה שתסתיר את האייקונים בדסקטופ שלי כאשר אני למשל לא נוגע במחשב חמש דקות אז שפשוט האייקונים יעלמו ואם אני מזיז את העכבר אז שהם יופיעו עוד פעם אני פשוט רוצה לעשות את זה שיראו את הרקע בצורה מושלמת בלי הפרעות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by א אוהל,

היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by free fraek,

אז ככה אני מפעיל את האייסי ואז הוא משמיע את הצפירה הזאת ב"מפעיל" ואז פשוט לא נכנס! אני מחכה דקה שתים ועדיין.. ניסיתי להתקין מחדש ולא שינה כלום.. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by ORBIT,

סדר רשימת ההודעות שהתקבלו השתנו לפי שם השולח. אני רוצה להחזיר את זה למצב ברירת המחדל שהוא, "הודעות אחרונות שהתקבלו". איך עושים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. כאילו תוכנה שכשאתה משחק באיזה משחק אתה יכול ללחוץ על כפתור ואז יש לך את התמונה על שולחן העבודה...אז בבקשה שמישהו יביא לי את התוכנה הנוחה ביותר לזה..ושתיהיה כמובן בחינם ..

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. שלום לכולם.. אני עובד עם SERVER 2008 ואני מחפש איזו תוכנה שתציג לי בצורה גרפית פרמטרים מסוימים כמו: טמפ\שימוש בCPU ובRAM בזמן אמת\תעבורה ברשת\פעיולות של הכוננים הקשיחים ועוד... משהו כמו הסרגל צד שיש ב7\VISTA רק שאין את האופציה הזו בSERVER. אשמח אם תציאו לי אחת כזו ;D

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. התקנתי - ghost 2003 על המחשב החדש ורציתי לעשות גיבוי לכונן הראשי. אחרי שהGHOST אתחל את המחשב הוא הגיע למסך שלו - אבל לא עשה כל גיבוי ונתקע. אחרי RESET למחשב הוא עולה DOS ומבקש להחור בין חזרה לWINDOWS או להמשיך עם הGHOST אבל...הוא לא מצליח לחוזר ךWINDOWS בשום אופן ונתקע. איך אפשר לעקוף את הפקודה של הGHOST שיחזור רגיל ךWUINDOWS קראתי שצריך להכניס את הדיסק המקורי של הWIN ולעשות REPAIR אבל אז אצטרך הלתקין את כל העדכונים מחדש. ולא בא לי..... :-( והאם GHOST 2003 לא עובד עם XP? תודה!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by zion561,

מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. אני צריך עזרה עם שתי תוכנות. הראשונה: ערכתי סרט וכתבתי לו כתוביות בעברית ובאנגלית. אני רוצה לצרוב את הסרט ל DVD עם Adobe Encore DVD. אני רוצה שהצופה יוכל לבחור כתוביות באנגלית/עברית או בלי. האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי? השניה: יש ברשותי קובץ VOB ואני רוצה להפוך אותו ל קובץ AVI בלי להוריד רזולציה או לקודד או כל דבר בסגנון על מנת שאוכל להכניס את הקובץ החדש לפרמייר פרו. האם אתם מכירים תוכנה? תודה מראש עמיר שחר

18. Started by computers-man,

שלום, יש לי קובץ CSV שיצרתי בעזרת התוכנה של נוקיה כשאני פותח את הקובץ בעזרת תוכנת הEXCEL הכתב בפנים הוא לא ברור (ג'יבריש) איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולראות את הכל בעברית ברורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by llime,

היי. היה לי דיסק עם איזה דרייבר,שרציתי לגבות אותו,אך במקום לצרוב אותו כ IMAGE,העתקתי את תוכן הדיסק לתיקיה במחשב. בינתיים הדיסק אבד,האם יש דרך לשחזר אותו? ניסיתי לצרוב על דיסק את תוכן התיקיה כ- DATA אך זה לא פותח לי את התפריט כמו הדרייבר המקורי. אגב,תוכנת הצריבה שלי היא NERO 6.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. יש איזה תוסף ל-WORD או משהו... שיעשה צליל כלשהו כאשר יש את הקו האדום מתחת למילה שאומר שלא כתבתי טוב את המילה? האם קיימת תוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by purple-hey,

שתאפשר לראות את "מאחורי הקלעים של ווינדוס" בדוס. אם יש דבר כזה. מה שאני מעוניין זה בעצם לראות את הפקודות שרצות על המחשב בזמן אמת . תודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by card,

שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. בעבר כרטיסי המסך של NVIDIA היה ניתן להגדיר במאפיינים המתקדמים של הכרטיס שכל ווידאו OVERLAY יצא במסך מלא להתקן התצוגה שנבחר (למשל הטלוויזיה). רכשתי מחשב חדש עם 8800GTS והדרייבר שהותקן מאפשר לי להגיע רק ללוח הבקרה של NVIDIA שם לא מצאתי אפשרות כזו וניתן או להגדיר CLONE או להגדיר SPAN. הייתי רגיל לעבוד במצב CLONE כאשר ה-OVERYLAY VIDEO מיד יוצא למסך מלא לטלוויזיה. מישהו מכיר פיתרון לעניין ? הפרטים המלאים על הכרטיס והדרייבר מתוך EVEREST : Field Value Video Adapter Properties Device Description NVIDIA GeForce 8800 GTS Adapter String GeForce 8800 GTS BIOS String Version 60.80.0D.00.01 Chip Type GeForce 8800 GTS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.10.9792 …

24. Started by _Daniel_,

בעיה: למה הCPU של המחשב כל הזמן על 100??? בסך הכל אני גולש באינטרנט ו3 תוכנות עובדות וכאשר אני שומע מוזיקה היא מקוטעת בגלל הCPU. :nixweiss

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by nati086,

האם אווטלוק 2010 יכול לעבוד גם עם ווינדוס XP? והאם בשביל לשדרג לאווטלוק 2010 צריך לשדרג את כל האופיס? תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.