תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים את אחד מסרגלי הכיילים הנפוצים לצורך שמיעת רדיו בעבודה. לצערי מנהל הרשת חוסם הורדות מהאינטרנט. האם יש דרך פשוטה להתקין את הסרגל ולעקוף את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ;D יש לי כבלים ופייר-וול zonealarm הוא חוסם לי את הרשת אבל את המחשב שלי (המשתף) לא.. למרות ש"אישרתי" את האיי פי של ה"קליינט"
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בימים האחרונים, לאחר שהתקנתי את הפייר וואל והאנטי ספאם של סימנטק, אני רואה הודעות באוטולוק אקספרס שהתמונות לא הורדו מהשרת, על מנת לא לחשוף את הIP שלי. מצורפת תמונה השאלה שלי היא : האם האנטי ספאם אחראי לזה או הפייר וואל ? הערה נוספת : התקנתי גם את SP2, אבל מאוד לא נראה לי שזה קשור לפייר וואל הדי נחמד ( לפחות לפי המראה שלו ) שמיקרוסופט דחפו לנו.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשועל ואתמול עברתי לOPERA, הדפדפן טוב אבל ישנה בעיה אחת, בשועל ישנה אפשרות חסימת תמונות בכל אתר (שהתמונות מURL מסוים לא יוצגו), בOPERA לא מצאתי? מישהו יודע איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מחשב חדש, (ווינדוס 10 פרו, מעבד של AMD) ואני לא מוצא את הסמל של הBluetooth. חיפשתי דרייברים אך לא מצאתי משהו מתאים. אשמח לעזרה באיך להתקין ואיפה למצוא דרייבר שמתאים למפרט שלי תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של intel בשם rocklake משום מה הכרטיס רשת פנימי לא עובד לפי דעתי חסר דריבר איפה אני יכול להוריד אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנת נירו גרסה 6 כשאני מנסה לצרוב דיסק של SVCD הוא מציג לי שיש מקודד חסר והוא MPEG 2 מאיפה אני יכול להוריד תמונה מצורפת ... סליחה אם הכותרת לא היתה מספיק טובה אבל פשוט הבעיה ב NERO לא מצאתי כותרת יותר טובה מקווה שעכשיו יותר טוב !! סליחה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין מדפסות (שני סוגים) על מחשב בן 3 עם XP PRO עברית חוקי. ההתקנה נכשלת כי לא רואה את המדפסות. בבירור מול המחשב השני שכן רואה את המדפסות (ובו ההתקנה מצליחה) גיליתי שחסר לי USB001 VIRTUAL PORT כפי שניתן לראות בצילום מחשב שני. גיגלתי וניסיתי להוסיף USBMON.DLL וזה לא עוזר!! יש הרבה שיש להם את הבעייה אך לא מצאתי פתרון. אשמח מאוד מאוד מאוד לפיתרון. בברכה, יהודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום לכם שלחו לי קובץ שנערך ב-וורד של אופיס 2003 הקובץ כולו בפונט GUTTMAN YAD BRUSH כשאני מעלה את הקובץ אצלי (לשנינו אותה גירסת וורד/אופיס בדיוק) אז אומנם מופיע לי בתיבה של הפונטים שהטקסט כתוב בפונט הזה אבל על המסך (וגם בהדפסה) האותיות מופיעות בפונט אחר לגמרי, משהו שדומה יותר ל-MIRIAM כשאני פותח את התיבה של הפונטים ב-וורד אז הפונט הנדרש בכלל לא מופיע בין כל רשימת הפונטים ניסיתי כל מיני אפשרויות של תיקון/התקנה מחדש של אופיס וזה לא עזר. איך אני יכול להוסיף לי את הפונט?? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יכו לשלוח לי אותו לכאן או למייל שלי? elieli25@walla.com
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התקנתי MEDIA PLAYER CLASSIC ושמתי את ה K LITE CODAC PACK אבל עדיין זה לא עובד. ניסיתי גם בVLC וגם לא יוצא. יש תמונה אבל אין לי קול עריכה: התקנתי איזה משהו שנקרא GSPOT וזה אומר שהקודק שחסר לי הוא 0x0130 (Sipro Lab ACEPLNET) שלכאורה נמצא בK LITE לא יודע למה זה לא עבד הסרתי את ה K LITE ושמתי FFDSHOW שזה גם איזה קודקפק אבל זה גם לא עובד איזה ייאוש אצל חבר שלי זה נדלק בלי שום בעיה...........
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
חזרתי הביתה וראיתי שהמחשב אחרי ריסטארט(כנראה עדכן עצמו והפעיל מחדש אוטומטית) ושמתי לב שהAVG אפור, ראיתי שזה לא מעודכן, עידכנתי ובאמצע העדכון זה נותן לי error שחסר לי קובץ bin כלשהו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מאיפה אני מוצא הורדה לקובץ ואיפה לשים אתזה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, נתנו לי מצלמת אינטרנט לכמה חודשים. המצלמה מתחברת בחיבור USB אבל אין לי את הדיסק עם הדרייברים. מדובר במצלמה של GPT רגילה. כאשר היא מחוברת רשום לי שהמחשב מחפש דרייבירים של CIF USB DRIVER. חיפשתי ברשת ואני פשוט לא יודע מה להוריד. ניסיתי כמה דרייברים וכלום לא עוזר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שאוכל לקחת מצגת רגילה שנעשתה בpowerpoint ולהפיכתה לסרט DIVX על מנת לנגן בדיוידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום בעקבות בעיית אינטרנט כל ההורדות ( 7 ) שהורדתי ושהיו בחלק האחרון , בחלק של העלאה ( אחרי כל ההורדה ) נהפכו לחץ אדום איך אני מחזיר את החץ לירוק ? ההורדות ימשיכו כרגיל או שאני צריך להוריד הכל מהתחלה ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול אני זוכר שעשיתי חץ ימני על איזה שיר במחשב שלי היה לי אפשרות של QUEUE IT UP וזה היה מוסיף אותו לפלייליסט עכשיו שאני עושה חץ ימני על השיר אין את זה יש רק פלאי ואופן...לאן הוא ברח ? 8)
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למה כשאני מפעיל קובץ אודיו :smilyDJ: בקאזא לפני שאני מסיים להוריד אותו אפשר לשמוע את החלק שהורדתי וכשמפעילים קובץ וידאו :lsvader: לפני שמסימים להוריד אותו התוכנה לא מצליחה להציג אותו ומופיעה הודעה של שגיאה ואז התוכנה נסגרת? נב: יש לי קאזא לייט 2 תודה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עשיתי סרט בגודל 1.2 גיגה ואני רוצה לחצות אותו כיצד? ניסיתי בVIRDUB וכל הסינכרון הלך (התמונה רצה יותר מהר מהקול) ניסיתי עם AVICHOP ולא היה לי סאונד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תירשמו ב- http://www.lynda.com/podcast/92 לחשבון טריאל ליום אחד. כל המדריכים/סרטונים פתוחים ליום שלם! *אהם*למישישפיירפוקסאפשרלהורידאתהסרטוניםעםתוסףמתאים*אהם*
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-