עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. למישהו יצאה להשתמש בה? איך היא כי יש גיב אווי של מפתחות שלה http://ld.iobit.com/2014/bundlestarsgiveaway/

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המנהל הורדות של ראפידשייר (RapidShare Manager) עושה לי בעיות....אני מחפש מנהל הורדות שיתאים לראפיד שייר יש המלצות?

4. Started by eran131,

שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by warezon,

משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש סרגל ל IE שיש בו אפשרות להאזין לתחנות הרדיו בישראל ושלא יהיה בו Spyware/Malware etc.. ניסיתי את iradio והיו לי לא מעט בעיות איתו.. תודה מראש.

7. Started by avimw,

באיזה תוכנה אני יכול לערוך סרט לוהסיף לו קטעים,לחתוך קטעים, סלו מושן, אילוך לאחור ? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. Started by eladbu,

לפני כמה שנים שיצא הסרט טראפיק הייתי בארצות הברית וקניתי את הסרט ב דיוידי כמובן ללא תרגום! כיום שברשותי צורב אני מעוניין לגבות אותו האם יש אפשרות לעשות הדבקת תרגום לסרט בפורמט dvd ???

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ וידאו ותיתן לי את האפשרות להכניס קטעי מלל על הוידאו עצמו, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mega1234,

האם יש איזה תוכנה שיכולה לתקן סרט בפורמט DIVX ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by 104952,

ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היתקנתי היום ביטורנט עכשיו מראה לי שם הרבה מספרים גבוהים 800 + הגיע לי גם ל 970 הורדה אבל האחוזים לא זזים דוגמה אני כבר כמה דקות מביט על ההורדה הראשונה ברשימה המהירות קבועה אבל האחוזים לא זזים למרות המהירות שרשום אז העלתי תמונה אולי תוכלו להסביר לי איך זה עובד תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

14. יש לי בעיה עם הפלאש פלייר כבר כמה ימים. לא מזמן שאלו אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא כי לא היה לי כוח. זה נדנד כמה פעמים וכל פעם אמרתי לא עד שזה נפסק. לפני בערך 3 ימים רציתי לראות סרטונים מכל מיני סוגים והיה כתוב לי שאני צריך לעדכן את הפלאש ונתנו קישור. והנה הבעיה: אחרי שעשיתי את העדכון ניסיתי עוד פעם להכנס לסרטון הרצוי אבל זה בכל זאת אמר לי שאני צריך לעדכן. עשיתי כמה פעמים ריסט וניסיתי כמה פעמים לעדכן אבל זה לא מעדכן. מה שבאמת מפריע לי זה שזה אומר שהעדכון עבר בהצלחה ואני יכול המשיך לצפות בסרטונים הרצויים אבל בפועל זה לא קורה. למישהו יש רעיון? (לא מאוד קריטי כי גם ככה ביום ראשון יש לי מחשב חדש אבל בכל זאת... ויכול להיות שהנוכחי עובר לאח שלי ואנלא רוצה שהוא ידפק.)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by מישו,

שיחקתי קצת בתוכנה שנקראת PE Explorer. התוכנה מראה, בין היתר, את כל ה-resources של קבצי קוד שונים, וגם מאפשרת עריכה שלהם. כך, למשל, אפשר להסתיר חלון (אובייקט) של פרסומת בתוכנה כלשהי ע"י בחירה שלו ושינוי ההגדרות שלו. אפשר גם לערוך ממשק משתמש, ביטמפים, אייקונים וכו'. לעניין - בדקתי מה מסתתר בקובץ של winamp3, שנקרא studio.exe . מסתבר, שלמישהו היה רעיון קצת מופרע לגבי ה-about של התוכנה... (מקווה שההצגה של התמונה הצליחה. אם לא - שווה לנסות בבית בכל מקרה)

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by SEangel,

יש לי קובץ AVI (ללא קול) ואני צריך לחבר לו קובץ בפורמט AC3 (לא אכפת לי להמיר אותו לMP3 סטריאו) איזו תוכנה מתאימה לזה ואיך בדיוק אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by free fraek,

אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by itamariluz,

קניתי שלט משחק Super Aegis Gamepad 4axis 12buttons with POV וקיבלתי איתו רק דיסק אחד אבל כשאני מתקין זה לא מתקין לי תוכנה, יכול להיות שלא קיבלתי דיסק נוסף של התקנה? ואם יש הורדה לתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by yotamoo,

שלום, אני משתמש בטורבו ספקל שבע. הבעיה היא שאני לא יכול להתמש בספרייה crt ואם אני מנסה אני מקבל הודעה שביצעתי חילוק באפס, ךמרות שאין קשר. אם מישהו מכיר תיקון ויכול לשלוח לי\אותי, אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.