עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. בשל תקלה, התקנתי את חלונות xp pro שוב. הפעם, במקום שהתפריט יהיה בעברית, הוא באנגלית, ומופיע משמאל לימין. אני חייב לציין כי התפריט הוא באנגלית אם כי הפריטים בתוך התפריט הם בעברית. איך הופכים הכל חזרה לעברית כולל שינוי הצד כך שיהיה מימין לשמאל?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. יש קבוצה מסויימת של חלונות ממוזערים,כשאני לוחץ על הקבוצה (נגיד חלונות מסנג'ר ואז על שיחה שלי עם אדם כלשהו) הקבוצה נסגרת והחלון לא נפתח ככה איזה 3 4 פעמים עד שהוא מחליט להיפת.. אני מדבר הרבה מאוד באייסי ובמסן אני חייב עזרה ממש דחופה. תודה רבה מרא.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. יש לי מחשב עם Win XP SP1 ואני משתמש באחת הנגזרות של IE6. התקנתי את הגרסה האחרונה של Java Runtime Enviroment, אבל עדיין באתרים רבים מאוד כמו למשל www.doom3.com או אפילו ב-ynet לעתים קרובות popupsמופעלי ג'אווה מסרבים להופיע. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, אבל הבעיה הייתה גם לפני כן, רק שעכשיו היא חמורה יותר. מה אני יכול לעשות? (החלונות לא חסומים ב-internet options).

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by xxdragonxx,

לא היו לי חלונות קופצים עד לא מזמן עכשיו שאני פותח את האקספלורר אפילו על גוגל ומחכה כמה דקות יש איזה 3 חלונות שלא קשורים.. איך מסדרים את זה? בלי תוכנה כי לפני כן לא היה לי חלונות קופצים ולא השתמשתי בתוכנה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by guuner,

שבת שלום. אז הבעיה היא בFF בזמן האחרון כל פעם שאני על הדפדפן כל פעם חלונות קופצים עם אתרים כמו פייסבוק טרוויאן המשחק ההוא ברשת ועוד כל מיני דברים ואין לי מושג ממה זה. בסריקה מהאנטיוירוס אין לי שום דבר. אני כבר נואש כל אתר שאני פותח קופצים לי 3 חלונות ישר וזה אוכל לי מלא זיכרון ומעצבן רצח מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by evy,

אהלן. אני משתמש בעיקר בדפדפן chrome , וכמעט כל קליק על קישור באתרים השונים ,קופץ לי חלון נוסף של איזה פרסומת. בהרבה אתרים ישראלים יש חלון ביניים של פרסומת כלשהי עם "דלג". זה דיי מעצבן ומתיש ,ואם יש איזשהי תוכנה או תוספת לכרום שמונעת את כל זה ,אני אשמח אם תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by אישי555,

בזמן האחרון משום מה יש המון חלונות קופצים באתרים שלא סבלתי מהם בעבר. במעריב תמיד היה אבל בוואיינט לא היה וגם בגלובס. האם יש לזה פתרון או שאין מה לעשות? כי זה ממש לא נעים לגלוש ככה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בוקר טוב.. יש לי מחשב נייד (מפרט 6) עם Windows 7 ו Firefox וכל פעם שאני נכנס לפייסבוק או לכמה אתרים אחרים אני מקבל מלא חלונות קופצים.. גם כשאני משתמש בIE8.. בשתי התוכנות האופציה לביטול חלונות קופצים מופעלת! בדקתי וסרקתי עם NOD32 וSPYBOT וWindows Defender.. וללא שינוי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי שני חלונות. אשמח אם תוכלו לפרש לי אותם (מצורפים בקובץ). אני חושש לחיי המחשב שלי הוא רק עבר טיפול כימותרפי של avast avg kasperski panda ולמיטב זכרוני של synmatec וגם השתמשתי ואני עדיין משתמש ב zone alarm ובspybot. עשיתי hijackthis והlog מצורף. כמו כן עשיתי ccleaner וdustblaster וגם השתמשתי ב recuva כמו כן עשיתי regvac registery cleaner. אחרי כל הנ"ל הרצתי סריקה מקיפה של avast וzone alarm וגם של spybot והאחרון היחיד שמצא משהו. מצורף הסיכום שלו ג"כ בקובץ. עשיתי גם rootkit ייתכן ואני צריך לבטל את אופציית הrestore אני לא בטוח שזה קשור... איך עושים את זה? סה"כ המחשב מגיב הרבה יותר טוב מלפני הטיפול הארוך שהוא עבר, אך עדיין לא מאה אחוז. תודה לכולם.…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. למשל: מנהל ההתקנים msconfig NOD32 hijackthis_199 מסרב בכלל לעלות. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by KF,

היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.

13. Started by damiana,

שלום, אני מחפש תוכנה (כדאי שהיא תהיה בקוד פתוח או חינמית כיוון שכרגע אין לי תקציב) המציעה פונקציות כגון אלה של ה- OUTLOOK (מיילים + יומן אירועים וכו...) אם מישהו מכיר, משהו טוב אשמח לשמוע... תודה וכל טוב. D.M

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Symbore,

השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי סרטים בפורמט AVI או DIVX והגודל שלהם מעל 700M איך אני מחלק את הסרט ל 2 דיסקים של 700M

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eyarit,

יש לי אלבום שירים בקובץ flac. האלבום הוא רצועה אחת שלמה של 80 דק'. ו15 השירים שבו נמצאים בפנים ,שוב כטראק אחד. האם ישנה תוכנה שתדע לחלק לי את האלבום השלם לטראקים יחידים? מקווה שהסברתי נכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by imhungry,

שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. קיבלתי היום מחשב חדש כאשר ההתקנה של הWINDOWS בוצעה במעבדה אבל שחכתי לבקש חלוקה למחיצות של הHD. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לחלק למחיצות? והאם כדאי בכלל לחלק למחיצות או להשאיר את הכונן כמו שהוא. (500 GB)\ תודה

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by md22,

יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היום קיבלתי את המחשב החדש,ב"ה. המחשב הגיע כאשר הויסטה כבר מותקנת וההארדיסק לא מחולק בכלל, כלומר כל הארדיסק זה מחיצה אחת..אפשר לחלק את ההארדיסק עכשיו? ניסיתי עם פרטישןמג'יק ולא הצלחתי, אולי אני לא בדיוק יודע איך להשתמש.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by lior0,

אני רוצה לחלק את הארד דיסק לשני כוננים - נגיד C, D. בכדי שבאחד תהיה מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט ובשני שיהיה כגיבוי. יש איזשהי תוכנה שאני אוכל להעזר בה? תודה.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  23. האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by marik,

שלום רב האם קיימת אפשרות לחלק מחיצות שWIN מותקן או שצריך לפרמט את המחשב מהתחלה? פשוט שהתקנתי עשיתי טעות בחלוקה ועכשיו אין לי מקום ב C מה עושים? תעזרו לי בבקשה !!!!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.