עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך שאפשר לחתוך תמונה באופן מדויק (אני מתכוון לחיתוך אוטומטי ) ואם כן איך עושים את זה בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by zahiz007,

היי, אמא של חברה שלי טסה למרוקו. נתנו לה את המצלמה. היא צילמה רק(!) סרטים בטעות. יש תוכנה פשוטה לחיתוך של תמונות מתוך הסרטים האלה? תודה!

3. Started by bugosdckh,

מישהו מכיר תוכנה לחיתןך גוף תמונה והצבת רקע אחר מאחור? הכוונה שאם יש לי צילום של אדם ונוף אני רוצה לגזור בשלמות את האדם ולשים לו נוף שונה מאחור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by DarkIDevil,

אז ככה היום פיתום קרה משו ועכשיו כל פעם שאני גורר איזה שיר להעביר את המיקום שלו ברשימה למיקום אחר נפתח לי חלון: "Add file(s) to Playlist" אם יש מישו שנתקל בזה כבר בבקשה שיגיד לי איך לבטל את זה, תודה!!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by pro,

תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by totah,

בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. מידי כמה דקות החלון האקטיבי ממוזער באופן לא רצוני (כאילו לחצתי ALT + TAB). למישהו יש רעיון כיצד לפתור?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by AvalonX,

אני הורדתי מאתר http://www.crark.net/ את התוכנה cRARk v. 3.25 התוכנה היא תוכנת דוס כאשר אני לוחץ עליה היא ישר נסגרת איך אני גורם לה לא ליסגר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by slrr,

ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by shaiky,

חלון האקספלורר נטען אוטומטית עם אתר נענע10 בעליית המחשב.. אתר זה הוא אפילו אינו אתר הבית שלי. כיצד אני מבטל את הטעינה האוטומטית שלו?!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מפעיל את Word 2003 במחשב הנייד שלי ואני עושה MAXIMIZE למסך החלון גדל אך לא מכסה את כל המסך. לעומת זאת שאני עושה MAXIMIZE ב-EXCEL או ב-OUTLOOK החלון מכסה את כל המסך. המחשב הניייד שלי הוא בעל מסך רחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? מצ"ב תמונה של גודל החלון ב-MAXIMIZE ב-WORD [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by dirk,

שלום רב חברים! יש לי בעיה משהו השתלט לי על המחשב וכול פעם שאני מחובר לאינטרנט קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיה במחשב ושאני צריך להכנס לאתר מסוים להוריד תוכנה לתיקון הבעיה! אני כמעט בטוח שזו איזו תוכנת ריגול ועשיתי HijackThis וזו התוצאה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:05:27, on 02/09/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Progr…

19. Started by נעמה11,

בזמן גלישה קופץ לי חלון שמוביל לקישור: http://www.zoomabet.com/bets/group674.html הרצתי AD AWARE ואנטי וירוס והם לא מוצאים אותו מה אני יכולה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by DJ_Yaniv,

כל הזמן כשאני מפעיל את המחשב קופץ לי חלון כזה. מישהו יודע מה הבעייה ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. ערב טוב לכולם! יש לי בעיה מאוד מעצבנת. באחד הפורומים שאני גולש בכל פעם שאני נכנס לדף אחר או מרענן אני צריך קודם לאשר את ההודעה הזו: http://www.siz.co.il/up.php?file=duy3dmmimya4.gif עם אני לא לוחץ על "כן" או "לא" זה לא מציג לי את הדף.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי חלונות 7 אני מנסה דרך מדיה פלייר לנגן אתרי MMS אם זה עוזר או לא התקנתי SHARK007 הרבה אתרים אני מקבל את השגיאה הזאת ויש אתרים מעטים שכן מנגנים MMS ידוע לי שהודעה זאת יכולה לבוא בגלל שהשרת למטה מה אני יכול לעשות כדי לנגן אתרים שהשרת שלהם למעלה תודה שרון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. שלום, לאחרונה שמתי לב שבזמן גלישה באינטרנט המחשב (החדש יחסית) נהיה איטי הסתכלתי על התהליכים במנהל המשימות וראיתי שכל חלון אקספלורר חדש שאני פותח לוקח 60,000 קילוביט, ואם אני פותח עוד 2 כרטיסיות זה מגיע ל400,000 כל חלון חדש שאני פותח בנוסף לראשון לוקח יותר מקום גם כן. הרצתי סריקת וירוסים עם אבאסט במצב בטוח והוא מחק כמה קבצים (שידעתי שקיימים עוד קודם אבל לא עשו בעיות) והבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  25. טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון... כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום. גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת מישהו יודע איך לתקן את זה? אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.