תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בלילה ארעה תקלה בשרתים של 013, שכתוצאה ממנה הנחתי שיש לי תקלה מקומית במסנג'ר (כיוון שאתרים מסויימים עבדו ולא ידעתי אז על התקלה). בכל אופן, ניסיתי לפתור את התקלה מקומית ולכן עשיתי Repair למסנג'ר (Windows Live Messenger). מאז המסנג'ר לא עובד גם אחרי ש-013 פתרו את התקלה בשרתים שלהם (במחשבים אחרים בבית המסנג'ר עובד). קוד התקלה שמופיע כשמנסים להתחבר למסנג'ר וגם כשמנסים להתקין אותו מחדש (לא ניתן להפעיל את האשף של הסרה/תיקון דרך הוספה/הסרה, כי שום דבר לא נטען כשלוחצים על הסרה של המסנג'ר) הוא 0x800b0004 (זהה גם בהתקנה וגם בניסיון ההתחברות). השגיאה בהתקנה מופיעה בחלון הראשון שעולה כשטוענים את ההתקנה. מצאתי כמה פתרונות אפשריים לתקלה, אחד מהם היה לכוון את השעון (מכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי סריקה באנטי וירוס החדש של AVG והוא מצא לי כמה וירוסים או רוגלות אני לא בדיוק יודע מה זה כל דבר אשמח לקבל תשובה או לפחות על חלק שאתם מאשרים למחוק יש 3 תמונות http://img80.imageshack.us/img80/2326/11cw2.png http://img80.imageshack.us/img80/780/12uc4.png http://img80.imageshack.us/img80/2097/13hr8.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך דחוףף יש ממכם? נ.ב אני חדש כאן ..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי אתמול את המשחק נייד פור ספייד הדמו דרך אגב משחק פיצוץ אבל זה לא קשור לפה ולפני שהורדתי אותו נסתי להוריד אותו מכול מיני מקורות ואחד מהם הוריד לי איזה קובץ אבל בוא היה איטי והפסקתי אותו ופתאום הוא מופיע לי במחיצה של c והוא לא רוצה להמחק אין הקובת לא נמחק משום מה מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 1. יוטרנט עולה יחד עם וינדוס 10 ואני רוצה לבטל, הלכתי ל msconfig , וניסתי גם לבטל תוכנות שעולות עם וינדוס ( del +ctrl+alt ) לא מצאתי איך לבטל את עלית יוטורנט. 2. לאחר מה שאני קורא בפורום אולי כדאי להסיר את יוטורנט וללכת על תוכנה אחרת , אם כן אני מבקש המלצות לתוכנה טובה חינמית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי מקאפי מחקתי אותה דרך הסרת תוכנות וכל זה בחיפוש שאני מחפש מקאפי אין אבל במרכז אבטחה של מקאפי רשום שהיא מותקנת ואינה עובדת כראוי וביגגל זה אני לא מצליח להתקין אותה מחדש כי זה עושה לי שלח אל תשלח
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נגיד אני רושם hello הוא רושם לי הרבה פעמים heello הוא סתם מוסיף לי E.... מה אני עושה? אותו דבר עם קוף.. "ק"
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ואני רוצה לשדרג אותו בשביל שבחיפוש זה ימצא לי יותר ממי להוריד וכמובן יוריד יותר מהר... איך אני עושה את זה? (צריך למחוק לפני זה את האימיול הישן או לא?) ולאיזה גירסא הכי טוב לשדרג? או שבכלל עדיף תוכנה אחרת?? מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריכה לצרוב דיסק לאדם מבוגר שאין לו באוטו רדיו דיסק שקורא mp3 אלא רק דיסקים רגילים. החומר שיש לי על המחשב שאני אמורה לצרוב לו הם בתצורה של mp3. ברור לי שבתוכנת הצריבה אני אמורה לצרוב את הדיסק כדיסק שמע (סיומת cda) ולא כדיסק נתונים. השאלה שלי היא כזו - החומר שיש לי על המחשב בתצורה של mp3 הוא בתצורה של 320kbps ולא בתצורה של 128kbps. האם לפני תהליך הצריבה אני אמורה להמיר את הקבצים מתצורה של 320kbps לתצורה של 128kbps או שאין קשר?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב בוטאבל דיסק עם נרו 9. יש לי קובץ שגדול מ2GB ואני מקבל את ההודעה הבאה: The file"****" is larger than 2GB and therfore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be done by selecting another compilation type. איך אני עושה את זה?? בנרו אפשר להשתמש רק בISO שבוחרים בסוג צריבה DVD-ROM (BOOT)??
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שהיא : התקנתי את התוכנה NERO 6 ויש לי בעיה אם צריבת סרטים מסוג MPEG2 למרות שהורדתי את הפלאג מאתר הרשמי שלהם והתקנתי אותו זה עדיין אומר שהתוכנה לא תומכת בפורמט הזה מה אפשר לעשות תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-