עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asaf.Y,

שלום, לאחרונה התקנתי BON ECHO ובטעות באחד התמונות לחצתי על BLOCK IMAGES FROM... איך אני יכול לשחרר את התמונות שנחסמו ע"י הדפדפן? תודה מראש, אסף.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by MiD,

איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  3. כל אתר עולה לי חוץ מ YNET ,מה יכולה להיות הבעיה? מחקתי את האנטי וירוס וניסיתי לגלוש מ 4 דפדפנים שונים. עדכון: שחיפשתי את YNET דרך גוגל האתר עולה דרך הכתובת : http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html אבל שאני כותב YNET.CO.IL בלבד האתר לא עולה,וזה לא קרה בעבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לכל מני אתרים בInternet Explorer אז הטקסט מופיע לי ממש בקטן ואי אפשר להבין מה רשום. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שמרתי עבודה בשם מסויים, ואז עשיתי בדף וורד חדש שער, בטעות שמרתי אותו באותו שם כמו העבודה כולה ואז נשאלה השאלה "האם להחליף את הקובץ הקיים?" ואישרתי בטעות וא העבודה כולה נמחקה! מה עושים? ניסיתי לשחזר את המערכת ליום ראשון 10/2 שעה 00:20 (אתמול בלילה) אבל הקובץ נשאר אותו דבר. (העבודה כולה נעשתה אתמול בצהריים.) תוכנות שמשחזרות קבצים שנמחקו לא עוזרות כי הקובץ לא נמחק אלא הוחלף. יש אולי דרך להגיע לקובץ לפני שהוא נשמר בפעם השנייה?! משהו כמו תוכנת שיחזור מערכת לא של הווינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by yoss-E,

יש אתרים שלא תומכים כנראה או שאני צריך להתקין תוספים וכו', פשוט האתר נטען ואני לא רואה אותו במלואו כאילו חסר משהו שלא תומך באתר. תמונה: http://img150.imageshack.us/img150/2153/flashke6.jpg *אצלי הפיירפוקס בגרסא האחרונה שלהם ובעברית.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by avi112211,

מישהו יכול לעזור לי במציאת דריבר לווינדוס ויסטה לכרטיס קול שלי - creative vibra 128?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. מה עושים השאלה בכותרת.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by GWeizman,

אני מחפש את הגרסא החדשה ביותר של Messenger 9 שעדיין תומכת בSharing Folders. (ויודע בוודאות שגרסא כזאת קיימת) הכי רחוק שהגעתי היה אחת מגרסאות הבטא, אבל לא הצלחתי להתחבר (כנראה כי הבטא נגמרה.. ) מישהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by ady,

שלום לכולם טוב אני מיתכונן לפרמט את מחשבי שמתחיל להרואת סימני האטה כאלה ואחרים הבעיה שלי היא איך שומרים על הסטטסיקה של ההורדות שצברתי עד היום אם תוכלו להדריך אותי אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by Psy,

מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by ShmenTul,

כאשר אני מפעיל את המחשב שלי ושהווינדוס עולה, אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה על DLL-ים שחסרים: mozglue.dll, nspr4.dll, plc4.dll, mozsqlite3.dll, nssutil3.dll. התקנתי מחדש את ה-c++ eviorment אבל זה לא פתר את הבעיה... אודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by dino_din,

היי. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בתהליך הבא: באתר מסויים (אני גולש עם השועל) אני מקבל רשימת חפצים ואחרי שאני בוחר אותם אני עובר למסך אחר ומשם מתחיל תמיד סדר פעולות קבוע (רושם את השם, טלפון, בוחר תמיד שתי תיבות סימון, לוחץ על כפתור "הבא", ממלא שוב פרטים וכו'). בסה"כ מדובר במשהו שכנראה קורה בהרבה אתרים שבהם יש פעולות שחוזרות על עצמן. אני מחפש דרך להקליט את כל סדר הפעולות הקבוע שלי כך שאחרי שאבחר פריטים באופן עצמאי, אני יכול ללחוץ על כפתור וכל שאר הפעולות ירוצו חופשי. מכירים תוכנה כזו להקלטת מאקרו? תודה.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

אני צריך קליינט. עם AUTO REJOIN אחרי קיק. ובלא אוואי.

19. Started by matanch,

יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בטעות סגרתי את כל הסרגלי כלים שמסביב לחלון. אין אני פותח אותם שוב? עברתצי על כל האפשרויות תחת WINDOW ולא מצאתי כלום שיחזיר את זה לדיפולט. כך זה נראה עכשיו- בהזדמנות תראו גם את העבודה שלי אבל כשאני יסיים אותה (ממש לא בקרוב ).

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by alone66,

שלום , כל תוכנה שאני מורדי מהאיטרנט (תוכנות חוקיות וחינמיות ) לדוגמא cclener , windows massnger etc לאחר ההורדה שאני מנסה להתקין מתקבל הודעת שגיאה בקוץ המצורף מה הבעיה ולמה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה [attachment deleted by admin]

22. Started by OmriF,

שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. שלום. אחרי פירמוט ל XP SP2 מצאתי שחסרות לי 2 יציאות COM2 במנהל ההתקנים - צירפתי תמונה. זהו מחשב ישן עם P3 , ואין לי את הדיסק של לוח האם. האם זהו משהו קריטי שחסר, או שאפשר להסתדר בלעדיו ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by mci10mat,

יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.