עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by darkspell,

אני סטודנט לארט-דירקטינג, חלק גדול מהעבודה שלי מתבצע בתוכנות גרפיות - Photoshop ו-Illustrator. חשבתי לרכוש לעצמי את הלוח האלקטרוני של Wacom בגודל A3 שהוא הכי גדול שהם מציעים, האם אני סתם קופץ מעל הפופיק ועדיף בתור התחלה לקנות לוח בגודל קצת יותר קטן (מצד שני, למה לא לקנות מההתחלה את הטוב ביותר ?) - מה אתם חושבים ? יש מישהו כאן שמחזיק לוח כזה ויכול לתת הערות ?

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. היי אני מחפש תוכנה שמציגה את הטמפרטורות של המחשב, בפרט של הכרטיס גרפי. תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by urich,

יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 686 צפיות
  4. יש לי טלוויזית סמסונג LA32D550 המשמשת כמסך מחשב (DVI-HDMI). ברוב תכני הHD שאני מנגן אני שם לב למין אפקט גוסטינג במסך, בד"כ בסצנות עם תנועה. *אני יודע שזו לא בעייה בכרטיס הגרפי משום שזה קורה עם שני כרטיסי מסך שונים. האם יכול להיות שזו בעיית מקודדים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by urich,

כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Bagheera,

יצרתי בעזרת 3DS MAX 7 ע"י עבודה עם סרגל והתבוננות במציאות על המארז שלי. רינדור זה לא הצד החזק שלי מכיוון שאני עובד לרוב על מטוסים ל FS2004

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by elior021,

היי, התקנתי IE 9 ואני רוצה לחזור ל IE 8 כמו שהיה לי לפני זה יש אפשרות פשוט למחוק את השדרוג של ה IE 9 ? שחכתי לציין יש לי WIN 7

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by design-my-dreams,

שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו בקצת. לפני כמה שנים למדתי ``עיצוב גרפי`` במכללה קטנה ומפגרת, לאחר מכן הבנתי שלמדתי גרפיקה ממוחשבת. הזנחתי את התחום לתקופה של 3 שנים בערך,אך החלטתי לנסות את מזלי שוב. אז ככה,למדתי פריהנד ופוטושופ ואפילו לימדתי כמה חודשים את התוכנות. יש לי תיק עבודה חלקי(2 עבודות,היתה עוד אחת מושקעת מאוד שהלכה לעולמה)הבנוי מ: 1.יצירת לוגו לחברה ונייר מכתבים 2.פרסומת A4 לאגודה כלשהיא כמובן שהחברות דימיוניות לחלוטין. מניסיונכם, מהי הדרך המהירה ביותר לחזור לתלם,להזכר בתוכנות ולהצית את חוש העיצוב החבוי? איזה תוכנות עוד רצוי שאלמד(האם פלאש חשוב? עיצוב אתרים-באיזה תוכנה?)? האם יש אתרים שמלמדים את התוכנות או נותנים תרגילים? מה עליי לכלול בתיק העבודות(עי…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מסכן..שיגע לו ת'צורה לינק נוסף לתמונה המלאה טוב שיש נוד בעולם. ;D (אגב האתר המדובר =<צונזר> - מומלץ מאוד לא ללכת לשם על מחשב שלא הותקנו עליו כל הטלאים של ווינדוס או ללא אנטי-וירוס חזק במיוחד מעודכן) :-*

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by הגיימר,

בשבוע האחרון איזה תוכנה (לא יודע איזו ) דופקת לי דף בית כזה : http://www.delta-homes.com/?type=sc&ts=1422788439&from=wpm01233&uid=ST500DM002-1BD142_S2A97YRD למישהו יש עצה מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by leoleo,

המחשב חטף וירוס, ה-task manager לא עובד. כשהרמקול פעיל מתנגן שירים לא ברורים , קולות מוזרים וכו'.. החלון אקפלורר נפתח כמלבן צר מאוד. יש למישהו מושג מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yabra,

התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DXM,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם דל אינספרשן 6400 וכשיר GPS מדגם מגלן 315, יש לי תוכנה בשם NAVI GUID 3, והיא אינה מזהה את הGPS. חשוב לציין כי הGPS אינו מגיע בחיבור בעל יציאת USB אלא עם יציאת COM בלבד, חיברתי מתאם בין COM לUSB. בתוכנה ישנה אפשרות לזיהוי של הGPS אולם הוא ידני בלבד. הוא מאפשר לי 5 זיהוים של COM, כלומר COM3-7 וCOM16, כאמור הGPS מחובר בUSB. בGPS הגדרתי לו תחת כותרת BAUD לעבוד ב19200. בתוכנה ישנה פאשרות להגדיר לו את המהירות של החיבור וכאמור הגדרתי 19200, אפשרות נוספת להגדרה הוא איזה סוג מערכת ניווט היא וכאמור גם היא תואמת בין המכשירים- רשת מסוגNMEA. אם למישהו יש רעיון איך לגרום לו לזהות את הGPS אשמח.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  16. Started by viper_sb,

האם אתה מכירים תוכנה אשר פותחת 2 SESSION בחיבור לXP (כמו בSERVER ) ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by Nurit2005,

אני צרכה עזרה אני מייצרת אלבום תמונות פעיל בפלאש ונתקעתי בבעיה אני לא מצליחה לגרום שברגע שילחצו על הכפתור של התמונה הבא הוא יעבור לSECNE הבא משהו יודע איך עושים את זה ואם אפשר גם השמח לקבל עזרה איזה פקודות לכתוב ב- ACTION זה חשוב מאוד

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by gh,

ברשותי מחשב נייד שכולל wifi פנימי. ברצוני לחבר usb wifi למחשב. כיצד ניתן לנטרל את ה wifi הפנימי שניתן יהיה לעבוד עם usb wifi adapter החיצוני. מערכת ההפעלה windows 7 תודה גבי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by pet4a,

ברשותי אוזנייה של מוטורולה. H350 הצלחתי לחבר אות למחשב הנייד IBM X60 בשביל SKYPE אבל הסאונד יוצא רק מהרמקול ולא מהאוזנייה יש דרך שבא צליל יעבור רק דרך האוזנייה ולא ישמעו דרך המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by יוגב1,

למישהו יש מושג איך עושים את זה? יש לי ויסטה. .

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  22. איך מגדירים את העניין בווינדוס?? בכל מחשב שראיתי זו ברירת המחדל, אצלי משום מה לא.(ווינדוס 7)

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. אהלן חבר'ה! אני רוצה לבנות סביבת שרתים ב-VMware, לצורך תרגול. צריך את עזרתכם במציאת פתרון (אם יש) במצב שבו אני מגדיר כתובת IP סטטית לכל מכונה בכדי לבנות דומיין ויוזרים, הבעיה היא, ברגע שאני מגדיר IP ידנית ל-DC, המכונה כמובן מאבדת את החיבור לאינטרנט.. האם יש אפשרות להגדיר 2 כרטיסי רשת או משהו אחר כדי לאפשר חיבור? אשמח מאוד לעצתכם! תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by rubiboss,

שלום !!! איך מחברים בין קטעי סרטים לסרט אחד ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eli_t,

היי, אני רוצה לחבר את השמע בקדמת המארז, מה שעשיתי זה חיברתי את הכבל AC 97 ל F_AUDIO. העניין הוא שזה עדיין לא עובד.. מה אני עושה לא נכון ? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.