עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מעוניין בתוכנת גיבוי איכותית טובה ואמינה עקב נסיון לא טוב בתוכנה פופולארית בתחום ומצאתי את התוכנה הזאתAOMEI Backupper Professiona 6.4 מה דעתך עליה ומה מיוחד בגירסת הפרו? כי בתוכנה AOMEI Backupper Standard שהיא חינמית יש אפשרות לגיבוי מלא ללא תשלום האים יש הבדל משמעותי בין גירסת הפרו לחינמי?כמה התוכנה הזאת אמינה ואיכותית?ומה יוצא מזה לחברה שיש לה את הגירסה החינמית שממה שהבנתי, היא הכי משתלמת בשוק למגזר הביתי?איך הם מרוויחים מהתוכנה אים רוב הקונים הם במגזר הפרטי ועוד תוכנה פעילה ללא הגבלה האים זה מעיד על טיב התוכנה שהיא לא איכותית או אין קשר אשמח להסבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by saar,

היי לכולם אני מחפש חומר לימוד על אורקל ללימוד עצמי...עדיף בעברית. יש אפשרות למצוא כאלה דברים? (אני לא מתכוון לספרים בסטימצקי וכו.. ) תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by i.k,

אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום לכולם עבדתי על מצגת power point שהקובץ היה על disk on key. איבדתי את ה DOK ואין לי גיבוי של הקובץ הזה והוא דחוף לי בטירוף. יש מצב שהוא נשמר איפשהו ויש לי דרך להגיע אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by pixraider,

אני מחפש המלצות למפרט למחשב חדש בתחום של 3000שח (ללא המסך) ורציתי לדעת מה אתם ממליצים להתמקד בחומרה - - מעבד עם שתי ליבות או ארבע? - איזה סוג של כרטיס גרפי? - כמות זיכרון מומלצת? - לוח אם מומלץ למערכת שאליה עוברים כונן של 2טרה ו-1טרה מהמחשב הישן וכבר זקוקה לעוד כונן... עיקר העבודה שלי היא בעיבוד תמונות מקבצי raw. תהליך העבודה בפוטושופ כולל פתיחה של ספריית התמונות ב-bridge, בחירה של כעשר תמונות, עיבודי "חדר חושך" כמו curves, הבהרות והחששות, ריטוש. תהליך העבודה בלייטרום דומה... בתודה מראש וחג שמח, 8-)

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  6. שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  7. Started by ariel007,

שלום לכולם, הורדתי את חומת האש הזו https://www.glasswire.com/ ואני מעוניין לדעת אם יש מישהו שמכיר אתה ויכול לחוות דעה בעד או נגד. התוכנה הזו היא בגירסת ניסיון לשבוע ואחרי זה צריך לקנות אותה. עד עכשיו השתמשתי בפיירוול של זונאלארם אבל בגירסה האחרונה היא התקינה הרבה דברים מיותרים ולכן אני רוצה לשנות. אם למישהו יש המלצה לפיירוול אחר דו כיווני אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים

8. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט. במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט): * 'קומודו' * 'לאווה-סופט' * זון אלרם * קספרסקי * PC tools firewall plus במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן? תודה!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, כבר כמה שבועות שהאתר הידוע - ebay לא עולה במחשב שלי. לתקופה מסוימת האתר עלה אחרי הרבה זמן או באופן חלקי. אך בזמן האחרון, הוא בכלל לא עולה גם לאחר זמן רב שבו האתר "נטען". לאחר כמה נסיונות, הבנתי שהבעיה היא בחומת האש. כשכיביתי אותה, האתר עלה מצויין. וכשהיא עובדת - האתר לא עולה כלל. ברשותי Norton 360 גרסא 5.2.0.13. (הכולל בתוכו גם אנטי וירוס וגם חומת אש) חפשתי הרבה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא את ההגדרות של חסימת האתרים. או שהגעתי לכל מני הגדרות מסובכות שהעדפתי לא לגעת בהן. אז השאלה שלי, מה עליי לשנות בהגדרות התוכנה כך שחומת האש תעבוד והאתר יעלה ללא בעיה. תודה רבה, אלון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן לפעמים הנוד32 מעלה הודעה שהוא חוסם איזה משהו , שאני כן צריך בכל זאת להריץ. איך ניתן להגדיר שהוא יתן לי להכנס+יזכור לא לתתאת התראה הזאת שוב? [attachment deleted by admin]

12. נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי את uBlock Origin לפני זמן רב ועד עכשיו הוא פעל בלי בעיה וחסם את כל הפרסומות. כעת גוגל כרום אומר שיש בעיה בתוסף ולכן הוא לא עובד וכל פעם שאני לוחץ על "תקן תוסף" אז הוא מוריד משהו, התוסף נראה עובד לחלקיק שנייה (הסמל מופיע) ומיד אחרי זה המצב חוזר לכך שהוא לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר. מה אפשר לעשות?

14. Started by motorishta2,

הפרסומות שולטות באתרי איטנרנט, אני כבר לא שולט באתרי אינטרנט, התוסף ‪Adblock ‬ רושם לי שהוא פגום, למרות שאני לוחץ על בצע תיקון, זה עדיין רושם שהוא פגום. הסרתי את התוסף, והתקנתי מחדש, עדיין עם אותה בעיה, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש, גם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים, התקנתי אנטי וירוס, ביצעתי סריקה, מצא משהו במחשב, מחק אותו, עדיין לא עוזר. מישהו מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by elior021,

שלום התקנתי VMWARE על המחשב ועליו מכונה של XP הכרטיס רשת במכונה הוגדר NAT יש פינגים החוצה באותיות ומספרים אבל אין גלישה באינטרנט אשמח לקצת עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by אנדי,

ביממה האחרונה 'שועל האש' שלי עבר שדרוג לגרסת 32 (win 7 64 bit). מאז הוא מרבה להתקע והדרך היחידה לסגור אותו היא באמצעות מנהל המשימות. האם מישהו נוסף נתקל בזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. אהלן לפני איזה שבועיים קניתי מחשב חדש עם מסך מאז שמתי לב שיש לי חוסר סינכרון בין החצי העליון והתחתון של התמונה. כאילו יש קו באמצע התמונה בזמן תנועות מהירות התופעה קוראת רק עם סרטים שמפוענחים בעזרת HALLI MEDIA SPLITER והיא יותר חמורה בזמן שימוש בMEDIA PLAYER של וינדווס אני משתמש בVISTA 64 BIT מעבד E8400 4 גיגה זכרון HD4870 אני מניח ששאר המפרט לא רלוונטי עריכה: התופעה מופיעה אך ורק בסרטים שמתנגנים בWINDOWS MEDIA PLAYER עם דגש על סרטים של DIVX/XVID ששם התופעה מורגשת יותר

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by EroSenin,

היי התקנתי win7 על המחשב בעל הלוח M2N-MX לוח למעבד AMD של ASUS סוקט AM2. חיפשתי שעתיים באינטרנט פיתרון לדריוור אודיו ללוח שאין פשוט! באתר היצרן אין דריוור לwin7.לכן ניסיתי להתקין את של vista ולא עזר. ניסיתי אפילו להתקין דריוור של הציפסט לא הצלחתי כי אין תמיכה בwin7. ניסיתי להתקין את הדריוור ac97 וhigh defintion של realtek, לא עזר. עידכנתיאת כל מה שהיה בwin7 update ולאחר מכן ניסיתי שוב,לא עזר. לפי מה שהבנתי הדריוור של הלוח הוא soundmax אבל אין תאימות לwin7. משהו יכול לעזור לי בנוגע לעניין? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. הורדתי היום סרט, ואני שומע ת'קול לפני שאני רואה תתמונה, בעיה בתיזמון... איך אני פותר את זה??? windows media player 9 beta תודה לעוזרים... יונתן

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by nevgauker,

היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. שבת שלום אנשים... אני פה ושם ברשת כל מיני אתרים ותוכנות שנותנות שירות של הורדת שירים מיוטיוב...עד כמה חוקי הדבר? (כנראה שלא). אני רוצה לבנות תוכנה קטנה שמריצה תכנים מיוטיוב , *ללא הורדה* אבל לא מציגה את התוכן בעמוד יוטיוב אוגני...אלא דרך ממש שאני הכנתי. עד כמה הדבר חוקי? והאם יכולים להיווצר לי בעיות מולם? תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

אחרי המון זמן שלא יצא לי לגעת במקס, היום יצא לי לשחק איתו קצת. זה מה שיצא: http://tovilevis.com/Temp/black_hole.avi

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.