תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שמשפרת את האיכות ומנמיכה את הרעשי רקע או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי את התוסף ה"רגיל" - gmail mail cheker אבל עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לתמוך בשני חשבונית במקביל, יש משהו שכן יכול אך עדיין פשוט, קליל וקל? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה, כל תוכנה של Symantec שאני מתקין אחרי ההתקנה לא עובדת, פשוט נעלמת מן המסך... בהתחלה אחרי ההתקנה היא עולה, ואז אחרי כמה שניות היא נעלמת ולא עובדת יותר. בנוסף ה Live Update לא מצליח לעדכן, הוא נותן שגיאה כשאני מנסה. למה זה קורה לי ? זה קורה גם עם Internet Security גם עם SystemWorks וגם עם Antivirus... :-\ :-\ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
יש לי תוכנה בשם PRODJ משנת 1998 שלא עובדת על הWINXP.... ניסיתי לשנות את הCOMPATIBILITY אך לא עזר...ניסיתי לחפש אולי עדכון באינטרנט אבל התוכנה כל כך ישנה שלא כתוב כלום עליה...:\ יש למישהו רעיון ? :
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני עושה שימוש באוזניותבתוכנה התקנתי עוד כרטיס קול במחשב ואני לא ממש יודע אם זה יעזור קראתי באנגלית שאולי צריך מיקסר חיצוני אבל ראיתי שיש אפשרות בתוכנה עצמה לשמוע באוזניות מישהו יודע או עשה את זה כבר? זה יעזור לי ממש תודה מראש לכל מי שעוזר וגם למי שמנסה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נכנסתי ל OUTPUT לפלאגין של זה הפעלתי שם הכל וזה לא עובד גם כשהשיר נגמר וגם שאני מעביר שיר באמצע שיר אחר אולי מישהו יכול להביא לי מדריך מדוייק איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי במחשב 40GB ואני רוצה להוציא מהם 10GB לעוד כונן אחר לדוגמא F איך אני עושה זאת ע"י התוכנה Norton Partition Magic? ..:::תודה ענקית מראש !!:::.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- דחוף וחשוב רצח !!! כי אני חייב לעשות פירמוט בגלל כול מיני וירוסים ואני רוצה לשים את כול הדברים החשובים בכונן החדש ולפרמט רק את C. וגם עוד כמה ימים נגמר לי הANTI VIRUS של השנה !!! בקיצור זה רצח !!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התופעה היא כזו: לאחר התקנה של התוכנה, ביצוע אקטיבציה מנסה לפתוח (דאבל קליק) את הדיסק הקשיח, כונן C (דיסק יחיד במחשב נייד) מסתבר שאני לא מצליח, מקבל חלון עם רשימה של תוכנות כדי לפתוח את הדיסק. אשמח לקבל איזה פתרון מה ניתן לעשות ? היכן ניתן לקנפג את הנורטון כך שהמצב יחזור לקדמותו בברכת חג שמח לכל חברי ואורחי הפורום
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-