עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לצרוב סרטים יותר מ-700 מגה על דיסק רגיל ואם כן... איך ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by manshush,

אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by EgoManiac,

ערכתי חיפוש של תוכנות לחילוק הדיסק הקשיח ומצאתי איזה מיוליון תוכנות אבל הבעייה שאני לא מבין בקטע הזה ולא יודע מה טוב ומה לא לכן אני צריך את עזרתכם כאן עם מה הייתם ממליצים לי לחלק את הדיסק הקשיח? יש לי 232GB כללי ו107GB פנויים זאת תיהיה בעייה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Duke Of Luck,

שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by משה222,

שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by p_q,

יש לי אימיול של LIONETWORK 4.2 שאני מפעיל את התוכנה אז לוקח לו הרבה זמן להיתחבר... איך פותרים את הבעייה המעצבנת הזו? תודה מראש...

8. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מסך רחב SAMSUNG 2243BW ולא מצאתי בו אפשרות למעבר מגודל מסך 16:9 לגודל 4:3. האם יש תוכנה שעושה את זה בלחצית כפתור? או שאולי יש פונקצייה כזאת במסך עצמו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by MetalB,

IE 6 פתאום נדפק לי לא מראה פלאש ועוד כל דברים כמו המבזקים באתר ynet וכדומה... כנראה כל מה שקשור ל activex control באתר youtube כשאני מנסה להפעיל סרטון כותה לי Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. ניסיתי לשחק בהגדרות ראיתי שמופעל activex controls כמו כן ביטלתי פיירוול ואנטיוירוס סגרתי כל process שאפשר אבל כלום לא עוזר.... זה קרה לי אחרי שהתקנתי כל מיני דברים היום תוכנות אנטיוירוס ו spyware ניסיתי כמה דברים...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

אני מחפש דרך לראות סרטים על הסלולרי שלי אז גיליתי שאפשר לעשות את זה בעזרת המרה לקובץ 3gp. אז איך אפשר לעשות את זה? תודה.

12. Started by STRENGTH,

אני רוצה תוכנה טובה יותר מ MEDIA PLAYER איזה אתם ממליצים לי? ???

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by refaels2006,

הנה הדו"ח: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 13:09:29, on 10/04/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\Progra…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by RGod,

תגידו חברה איזה תוכנה יש שבעזרתה ניתן להוריד מהר TORRENTS ולעלות מהר ואם אפשר אז גם מדריך לאותה תוכנה תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. למשל יש לי אלבום של simon & gafunkel אז בתוך התיקיה השם של הקובץ זה למשל "110a_simon_and_garfunkel_-_homeward_bound-swe.mp3" אבל אם אני פותח את זה בוינאמפ זה כותב לי בתוך ווינאמפ את שם הקובץ בצורה ברורה כמו שאני רוצה שיהיה בתיקיה, במקרה הזה "Simon & Garfunkel - homeward bound" אני רוצה תוכנה שתעשה את זה בצורה שיטתית כלומר תיקח את שם השיר כמו שנפתח לי בווינאמפ ותשנה את שם הקובץ לזה עבור כמות גדולה שירים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

שלומות, במיון מיילים בSENT ITEMS, התוצאות שמתקבלות גם לפי המכותבים, וזה מקשה על מציאת מייל לפי תאריך. הדרך שהצלחתי למצוא זה לעשות פילטר על המיילים לפי האדם שאני מחפשת ואז למיין לפי תאריך. השאלה, האם יש דרך אחרת קצרה יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  18. ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by Wizard,

מישהו שמע , מכיר , יש לו את התוכנה labjal ? (בשביל העברת קבצים מהמחשב לפלאפון -מירס) ..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.

21. Started by SeaMonster,

קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by דניאל52,

אני מחפש דרייבר ל מודם TERAYON715 תודה ;D

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by zvkel,

הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים