עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ruff stuff,

האם הסרות ו או התקנות של תוכנה גורמת נזק למחשב?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. הבעייה הייתה שהוא פשוט איטי יותר.. הוא כן מקבל את ההודעות אחרי איזה דקה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא לסרט לדיסק...נגיד משחק....

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  5. Started by חשיש,

יש לי אמיול כבר הרבה זמן אבל בחודש האחרון האמיול לא מצליח להתחבר לאף שרת (השארתי את המחשב מעל ל 3 שעות פתוח והוא עדיין לא הצליח להתחבר) מישוהא יכול לעזור ???? מדובר בגירסה v0.45b

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by assaf181,

שלום, פתאום שמתי לב שהפיירפוקס כבר לא נשאר מחובר לאתרים, כלומר כשאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו מחדש אני צריך להתחבר שוב. הפיירפוקס מוגדר לשמור את הקוקיז - אין V ב"מחק עוגיות ביציאה מהדפדפן". לא שיניתי שום הגדרה, לא התקנתי שום תוסף חדש, ועד היום זה עבד. באקספלורר זה כן שומר. מה עושים עם זה? תודה נ.ב. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל משום מה החיפוש לא עובד... אולי באג בגלל העיצוב החדש?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Satlan,

חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by udicol,

עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. יש לי דיסק עם תוכנה שמסבירה איך דברים עובדים לילדים... רציתי לבדוק אם זה עדיין עובד ולעשות בזה שימוש ללימוד אבל אחרי שהתקנתי והרצתי הוא כותב "[1058]: the sound decompression software has not been installed properly. please run and try again. this program will now terminate" יש לכם מושג מה לעשות? ניסיתי להתקין שוב אבל אותה בעיה...

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  10. אני מאמין שמו לב כשהם משחק באיזה משחק מחשב כבד אז הדפדפן (כשהוא פעיל) לוקח חלק קטן מהעיבוד הגרפי ובהתאם ה-FPS יורד. אז אני שואל איזה דפדפן הכי פחות מאמץ את המעבד הגרפי?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. שלום יש לי איזה קובץ שאני מנסה להוריד מאתר מסויים (קובץ SWF) יש לי את הקישור הישיר לקובץ , ושאני מנסה להוריד את הקובץ עם כל מיני תוספים של ה-FF (כגון: videodownloader , unplag , video download ) זה לא עוזר, זה מוריד רק את ה-SWF ואני שאני פותח עם adobe flash זה מציג לבן ולא מנגן כלום. למשהו יש עוד רעיון איך להוריד את ה-SWF? הקובץ SWF זה לא מאתרים של וידיאו- streaming

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by gil1611,

hi sliha en li evrit bamahshev ki ani lo baarez anashim taazru li bevakasha ani kvar hodesh menase laasig draver ko laleptop sheli baya rak be ehad draver KOL kodem kol ani lo yodea eh bodkim ma akartis kol sheli yesh li leptop shel DELL taazru li bevaksha tagidu eze od informazia zarih kidey ladaat eze kartis kol yesh li tooooda ve im mishu yehol letargem le evrit taodaa shel ani esmah dooooda shuv

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by X7-007,

לפי מה שאני רואה זה רק KMplayer שיכול לעשות הכל, אבל יש איתו פשוט בלאגן של CODECS ומלא הגדרות שממש הרב אין לי מושג מה לכוון למקסימום ביצועים ואיכות, פשוט יותר מדי. מספר 2 זה BSPLAYER אבל שנדעך וירד בהרבה רמות בהשוואה ל KMplayer. אני משתמש בחבילת מקודדים של DIVX 6.7 עם AC3FILTER 1.46 ו XVID 1.3 הכי חדשים שיש. יש לכם הסבר קצר איך להגדיר בשילוב של הנגנים, לישתמש ב OVERLAY MIXER בשביל הרינדור זה הכי מומלץ מה שרשום מכל האחרים, אבל מה עם הכיוונים של הצבעים YUV2 וכל אלו, והאם כדאי לישתמש ב NORMALIZER ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Yellow,

הכנתי לעצמי חתימה ראשונה בפוטושופ אחרי המון קורסים שעברתי. החתימה קצת ריקנית ואני יודע את זה כי אני אוהב את זה ככה. אני מקווה שהחיתוך יצא בסדר. תודה על התגובות מראש,רון.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אוקי אז היום ניסיתי להתקין torrent client (utorrent,bitcomet,new flashget, azures והכל פשוט ניתקע כשה מנסים להכניס torrent פשוט לא מבין מה הבעיה ??? גירסת ויסטה אפשר למחוק למי רוצה לדעת זה לא הוינדוס זה היה ביטדיפנדר בטה שבגללו התוכנות לא עבדו enterprise

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by free fraek,

אז ככה אני מפעיל את האייסי ואז הוא משמיע את הצפירה הזאת ב"מפעיל" ואז פשוט לא נכנס! אני מחכה דקה שתים ועדיין.. ניסיתי להתקין מחדש ולא שינה כלום.. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  21. מעניין עם כל האובססיביות שיש פה לאנשים עם אנטיוירוסים, כמה בפועל זה דבר שעוזר לכם, וכמה זה יותר לצד השקט הפסיכולוגי שבעניין (ולכמה אין בכלל)... אם אתם מסמנים את אחת מהאופציות שנדבקתם ו/או שהאנטיוירוס התריעה, תפרטו מה היתה הסיטואציה (דואר שהגיע לתיבה הפרטית, תוכנה שהורדתם, גלישה לאתר וכו).

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  22. שלום! רציתי לקבל המלצה לתוכנה שבאפשר לקטלג בה כל תמונה ותמונה שיש לי על המחשב לפי נושאים. יש את Adobe Photoshop Album Starter Edition, היא נחמדה אבל אי אפשר לקטלג כל תמונה עם כמה תגיות. אני רוצה לעשות תא הדבר הבא: נגיד יש לי תמונה שלי בחו"ל עם סלבריטי. אני ארצה לתייג את התמונה ב"תמונות שלי", "חו"ל" ו"סלבריטאים", ואז אני אוכל לשלוף את התמונה הזאת בחיפוש אחר כל אחד מהקריטריונים הנ"ל. האם התוכנה שציינתי מסוגלת לעשות זאת? אם כן, האם אפשר הסבר לאיך עושים זאת ואם לא, האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית שעושה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  24. מה אני צריך להוסיף או לשנות ל WINAMP (או אולי לכ.קול) כדי שאני יקבל ביצועי שמע מקסימלים? יש לי מערכת LOGITECH X -540 5.1 וכ.קול מובנה של רילטק AC97.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אני רוצה לשדר במצלמת אינטנט נגיד לאזשהוא אתר ואני אביא לינק לכל מי שארצה כדי שהם יוכלו לראות אותי בלי חיבור ישיר בני לבינהם. איך אני יכול לעשות זאת? יש שירות כזה (בחינם)?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.