תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
ואיזה תוכנות מומלץ שיהיו במחשב ולא פורטאבל? עלה לי בראש שאפשר לוותר על התקנת אנטיוירוס ונגן וידאו/מוזיקה. מה דעתכם? המלצות ודעות נוספות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אני מגדיר שהמצלמה תשדר לצד השני [האדם] ולא כרטיס ה TV מה אני צריך לעשות תודה לכולם.................
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
כל יום שאני פותח את המחשב אני צריך לסגור איזה 5 הודעות פרסומיות שמגיעות דרך המסנג'ר של מיקרוסופט, ודי נשבר לי. אין לי שום צורך במסנג'ר הזה ומצידי שיעוף לי מהמחשב, רק שמיקרוסופט כהרגלה מאוד סובלנית בכל הנוגע לתוכניות שלה שמנסים להסיר, כך שאין שום איזכור למסנג'ר בתפריט התוכניות בהתחל / הוספה והסרה של תוכניות. סימנתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יעלה אוטומטית עם הדלקת המחשב, אבל זה לא ממש עוזר
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב speed fan לשלוט על 2 מאוררים אבל בקרוב אני מוסיף עוד מאוררים אז אני מחפש תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוט בהם
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל המלצה לתוכנה שבאפשר לקטלג בה כל תמונה ותמונה שיש לי על המחשב לפי נושאים. יש את Adobe Photoshop Album Starter Edition, היא נחמדה אבל אי אפשר לקטלג כל תמונה עם כמה תגיות. אני רוצה לעשות תא הדבר הבא: נגיד יש לי תמונה שלי בחו"ל עם סלבריטי. אני ארצה לתייג את התמונה ב"תמונות שלי", "חו"ל" ו"סלבריטאים", ואז אני אוכל לשלוף את התמונה הזאת בחיפוש אחר כל אחד מהקריטריונים הנ"ל. האם התוכנה שציינתי מסוגלת לעשות זאת? אם כן, האם אפשר הסבר לאיך עושים זאת ואם לא, האם יש לכם המלצה לתוכנה חינמית שעושה זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס. מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנות דיאגנוזה לחומרה יש וגם לגבי תוכנת MEMTEST86 רציתי להוריד ולבדוק אבל באתר שלהם יש הרבה אפשרויות לכל מיני סוגים מה מומלץ לבחור שם?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות flickering בhwzone. ניסיתי את תיקון הבעיה שיש בmicrosoft support ולא עזר. אני גם לא מסוגל להסיר אותו כי האפשרת לחזור לקונפיגורציה הקודמת אפור...
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-