עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני כרגע משתמש ב speed fan לשלוט על 2 מאוררים אבל בקרוב אני מוסיף עוד מאוררים אז אני מחפש תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוט בהם

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by nathan932,

שלום! יש לי שאלה: האם ניתן להאזין לשיחות המבוצעות דרך סקייפ? אני יודע שאפשר לזהות את מיקום המחשב שדרכו המשתמש משוחח (אם כי זה לא קל....), אבל האם אפשר ממש להאזין לשיחה ולהקליט אותה? ניסיתי למצוא על כך חומר בגוגל, אבל לא העליתי חרס בידי יותר מאשר מידע..... תודה לכל מי שיענה ! נ.ב - בבקשה תענו רק אם אתם יודעים את התשובה הנכונה בוודאות.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  3. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  4. כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by composite,

כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by weissby,

התקנתי את הגרסה העדכנית של הפלייר וזה מתקין לי ביחד עם זה איזה שטות לא נחוצה שנקראת whenUSave וכל כמה דקות קופצים חלנות של זה סתם ככה ואני רוצה להעיף את זה ולאדע איך כשנכנסים לadd/remove programs אז אי אפשר, חייבים להעיף את הBS פלייר ורק אז להעיף את הwhenusave, אני רוצה להעיף רק את הwhenUSave בלבד

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by wooper,

למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by gringo,

שלום לכולם! אני משתמש ב outlook 2003 לשם קריאת דואר. שרת exchange. לאחר מחיקת הפרופיל שלי עקב בעיות המייל שלי איבד את הקטגוריות של תיוק הודעות אשר טרחתי ובניתי במשל זמן רב. כיצד אוכל מצוא את רשימת הקטגוריות שלי וכך אוכל לחסוך הרבה מאוד עבודה בלבנות את הרשימה מחדש? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by DaMN,

בוקר טוב. כבר יום שלם שהאי סי קיו שלי לא מתחבר לאינטרנט. נשמע הגיוני אולי התוכנה נדפקה אולי קרה משהו בפיירוול עם כל המשחקים שלי. אבל מה שעוד יותר מוזר זה שאני מנסה להתחבר לאתר של ICQ והוא פשוט לא נפתח. האם רק אצלי יש בעיה עם התוכנה או שגם אצלכם? יש לכם רעיונות כיצד לפתור את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by 343434david,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  12. היי, שמעו יש לי כרטיס טלויזיה ובאה איתו תוכנה שנותנת להקליט רק בפורמט DVD שזה תופס מלא מקום (4 ג'יגה לשעתיים בערך) כמובן שהאיכות מעולה אבל אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי אפשרות להקליט עם קודקים כמו DIVX או XVID כדי שמה שאני מקליט לא יקח יותר מידי מקום במחשב. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס: InterVideo WinDVR 3 אגב ערכתי חיפוש בGOOGLE (אני לא עצלן...) וזה מצא מלא תוכנות, ניסיתי כמה מהן וזה לא היה משהו :-\ אז אני באמת מקווה שמישהו פה יכול להמליץ על איזה תוכנה טובה ללכידת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב בעל המפרט הבא - מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם Asus PSQL-E 775 כרטיס מסך Sapphire Toxic ATI Radeon HD 4870 זיכרון של OCZ גרסת Reaper HPC - שני כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד במהירות 1066Mhz הארדיסק של WD - 640G מארז של Cooler Master 690 קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro וספק כוח - Corsair VH 550W אל המחשב מחובר בינתיים מסך של LG - דגם 1719 LCD, + מסך הפלזמה של הסלון שעליו אנו רואים סרטים מהמחשב, גם של LG, לא HD, מדובר ב- 42". על המחשב התקנתי באופן עצמאי Windows XP Home ישן נושן (עוד בגירסת SP1), אבל התקנתי אותו פעמים רבות והוא עובד מצוין. יש לי 3 בעיות, הראשונה מביניהם היא הדחופה ביותר - 1. כאשר המחשב נכנס למצב Standby לאחר שאינו נמ…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Hakiru,

משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני רוצה לגבות את המיילים שנמצאים בOUTLOOK EXPRESS איך אני מגבה אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Hakiru,

בטעות התקנתי על מחשב שהיה בו ווינדוס 7 parted magic ועכשיו זה לא נותן לי לבחור ב7 ואין לי מושג איך אני יוצא או מוחק את הparted magic,מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני מחפש מדריכים למתחילים בעיברית ל3ds max חיפשתי בגוגל אבל לא הניב לי כל כך הרבה תוצאות

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by borg,

התקנתי במחשב eMule 0.45b MorphXT 6.7, אבל אין לי רשימה של שרתים. אפשר בבקשה לקבל קובץ addresses.dat עם רשימת שרתים מהירים?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by tenana,

לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by cyberX,

אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by zvkel,

הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.