עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

ראיתי בכמה תמונות שאפשר לשים את הנגן ליד השעון שיראו רק את הכפתורים (חיפשתי תמונה וזאת היחידה שמצאתי שרואים שם את זה, רק שהיא קטנה...) איך אני עושה כזה דבר? ד"א אפשר לגרום לו ליהיות שקוף כמו בויסטה אבל בXP?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  4. לניקוי מחשב מכל מיני זבל למינהם(לא אנטי וירוס יש לי נוד 32 מעולה)

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  5. Started by eladn,

היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. התקנתי את הקודקים הכי חדשים מהאתר של DIVX וזה עדיין מראה את הסרטים בשחור לבן אני משתגע מזה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה ??? ???

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by talisman,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  9. אני רוצה להדפיס תמונה שייצרתי על דף/פוסטר בגודל 60/70*50ס"מ כדי לתלות בחדר. יש סטנדרט מסויים להדפסות מהסוג הזה? למשל גודל תמונה (מבחינת פיקסלים) ו/או גודל הפוסטר עצמו. האם צריך לפנות לחברת דפוס עם דיסק או משהו, וכמה זה יעלה?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by idodos,

התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by Pc1ko,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!

13. הביאו לי מחשב נייד hp pavilion dv6000 לפרמט ולהתקין עליו XP PRO, אבל לא קיבלתי איתו שום דיסקים. מישהו יכול להגיד לי איזה דרייברים להוריד לכרטיס מסך/קול? מבחינת כרטיס הרשת/אלחוטי, מדובר בחברת אינטל, אז לא זקוק לו לדרייברים. אבל התוכנה שמאתרת רשתות אלחוטיות באופן אוטומטי, מאיפה אני מוריד אותה גם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avi112211,

מישהו יכול לעזור לי במציאת דריבר לווינדוס ויסטה לכרטיס קול שלי - creative vibra 128?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Ronll,

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה חומרה או תוכנה אני די בטוח שזאת התוכנה כי היה לי את זה פעם ... בגלל שהצלחתי להפעיל את זה פעם אבל שיחקתי GTA SAN ANDRES ונפל המחשב , ועשיו כשאני מנסה להפעיל כל אפליקצית שדורשת קול זה עושה , אין OUTPUT איך מתקנים שלב אחר שלב עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. יש לי בעיה עם דרייבר של מדפסת HP 4255 לווינדוס XP 64 ביט

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. Started by livniy,

היי... אני משתמש בתוכנה mv2player לצפייה בסרטים וסדרות ובהלך הצפייה הקול ותמונה יוצאים מסנכרון... אני רואה אותם מדברים והקול בא בדיליי רציתי לדעת אם זו בעיה בתוכנה או משהו אחר. ואם יש תוכנת ניגון סרטים אחרת עליה הייתם ממליצים. תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by matityahoo,

התקנתי פרמייר 1.5 והוא לא מקבל AVI מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. האם יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by yaron266,

רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת לי לקבוע זמן מסויים לכיבוי המחשב כמו מעין טיימר.לדוגמא אם אני לא נמצא בבית והשארתי את המחשב דלוק ואני רוצה לכוון את את המחשב ע"י התוכנה שיכבה בעוד לדוגמא-12 שעות.האם קיימת תוכנה כזו???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by fish123,

מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה ולא FRAPS כי משום מה הם מסרבת לעבוד לי על המחשב ... כל פעם שאני מתקין ומנסה להפעיל פשוט כלום לא קורה ... לא יודע למה התוכנה פשוט לא עולה. בקיצור אני מחפש תוכנה אחרת כמו FRAPS בדיוק שתיהיה כמובן הכי קלה שאפשר כדי שאני אוכל לצלם את עצמי משחק תוך כדי משחק. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by dbx22,

כשאני מדליק את IE6 הדפדפן נפתח ואחרי שניה הוא נסגר סרקתי וירוסים ואין כלום ואני לא יודע כבר מה לעשות... המחשב מוריד מאימיול בלי בעיה אבל אקספלורר עושה רק בעיות כשעשיתי שדף הבית יהיה BLANK אז הדפדפן לא נכבה אבל כשאני גולש לאתרים זה לא מראה לי תמונות או אייקונים שנמצאים באתרים. איך אפשר לפתור את זה? ובבקשה בלי תגובות כמו "תתקין פיירפוקס", זה לא בא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים