עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom

תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by דניאל52,

עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. היה לי דיסק הוא נשרט.. גירסא 1.0 .... מחפש דרייברים תודה...

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  4. יש לי פה את העבודת שורשים שלי שעוד רשמתי אותה בQTEXT 5 הישן והמוכר לדוס (זה עם המסך הכחול) עכשיו יש לי גם את הQTEXT עצמו רק אי אפשר לפתוח אותו על הWINDOWS XP. אח שלי צריך אותה דיי דחוף... השאלה שלי, האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת את הפורמט המיושן של הQTEXT הזה לפורמט מוכר כמו RTF למשל (או אפילו TXT יספיק...) תודה, מקווה שלמישהו יש תשובה לדבר הזה...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום לכולם. שלחתי לעצמי דרך הדואר קבצי exe. בבית יש לי את ה Office 2007 כשה Outlook לא מאפשר לי להוריד את הקבצים המצורפים (כותב שהקבצים יכולים להוות סיכון). איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו (הקבצים נמצאים בצורה זו או אחרת במחשב) ולחלץ את הקבצים שאני צריך מהדואר (אני שלחתי אותם לעצמי כך שאני בטוח שהם לא וירוסים) ? בפעם הבעה אשלח עם סיומת אחרת כדי שלא יפריע לו, אבל בינתיים ?! תודה

6. Started by benib,

שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. יש לי HD שקרס לו הווינדוס ,חיברתי אותו עם USB למחשב כדי לגבות ממנו את כל החומר,גיביתי את כל המסמכים תמונות וכו'. אבל אני צריך גם את כל מה שהיה לי ב OUTLOOK 20007 כמו אנשי קשר ואיימילם ,איפה אני אמור למצוא את הגיבוי לכל זה שאני מחבר את ה HD ככונן חיצוני לווינדוס אחר? תודה !!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שעושה הכל אוטומטית כלומר, שמעבירים את כל הלינקים לתוכנה וזה מוריד הכל לבד (כמו elephant)

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה... לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונה והכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעי אין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור... נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר... חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7 בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשות אני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה? מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו? חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוג…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by jj516,

חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  12. זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אני משתגע מקצב ההורדה הכל-כך איטי ב-eMule! אני גולש באינטרנט 1.5 מגה (איי.די.אס.אל) ובכל הורדה שלי בתוכנה הזו נעה בין 2-15 קילובייט לשניה שזה גרוע ביותר. זה מייאש אותי, זה מדכא אותי ואני חייב לשים לזה סוף! אז בבקשה עזרו לי, כתבו לי בבקשה בפירוט איך לשפר את המהירות המייגעת הזו. נ.ב: בכל הורדה שלי אני דואג לכבות את תוכנת הפיירוול/אנטיוירוס (כולל הפיירוול של ווינדוס) וכל שאר תוכנות האינטרנט.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  14. היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!

16. הכותרת אומרת הכול יש לכם אולי אתר או תוכנה טובה שיכולה ללמד אותי איך מנגנים על גיטרה ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by urich,

הבעייה היא שכשאני מדליק את המחשב התוכנה עולה אבל האייקון אדום ויש הערה שהתכנה אינה עובדת כי השירות שלה הופסק. כשאני לוחץ על START NOW התוכנה עולה כמו שצריך ללא בעייה. אני כן שיניתי את השירותים שעולים אוטומטית וידנית על המחשב איזה שירות צריך לאפשר?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  18. Started by pyro_man,

טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  19. asus p4p800 deluxe הפכתי את כל רשת ולא מצאתי. בגלל שאין לי את הדריבר אני לא שומע קול במחשב כי הכרטיס קול מובנה. שמתי את הדריבר של XP אבל הוא לא מתאים

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by heyimgod,

טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by nken,

שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. הבעיה שלי היא כזו: אני משתמש בתוכנה להעתקת אתרים כדי להוריד מוזיקה מאתרים בתימן: לאחר שהתוכנה גומרת להעתיק את האתר נוצרים לי בתיקיית c----->download עשרות תיקיות ותתי תיקיות. בכדי לאתר את כל קבצי ה-mp3 בין כל עשרות התיקיות אני מפעיל את אופציית החיפוש של windows. לאחר שאני עושה copy - paste נוצרת לי בעיה מכיוון שבין כל מאות הקבצים קיימים לא מעט קבצים בעלי שם זהה לדוגמא:a.mp3 , b.mp3 וכו'. כעת,אם לדוגמא יש לי 10 קבצים בעלי שם זהה הרי לאחר שהוא העתיק קובץ אחד והוא נתקל בקובץ השני בעל אותו שם הוא שואל אותי האם להחליף את הקובץ הנוכחי בקובץ הקיים ואז אני בבעיה. אם אני אגיד לו להחליף את הקובץ הקיים הרי שאני דורס את הקובץ הקודם וכך הלאה לגבי שמונת הקבצים הבאים בעלי אותו שם. אם…

23. Started by Bar1234,

שלום חברים... אז הבעיה היא כזאת: היה לי צורב של LG וכאשר הייתי צורב שירים הם היו קופצים לי באמצע.... קניתי צורב NEC חדש וכשהרכבתי אותו אותה הבעיה חזרה שוב.... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה??.... (צורב חדש וגם קניתי דיסקים חדשים והבעיה נשארה)..... תודה בר...

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  25. נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........

• 6 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים