עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by DL,

טוב, אני דיי חדש בעסק של צריבה אז תעזרו לי קצת... הורדתי את ה NERO 6 Ultra מספר 1 מ www.downloads.com (היו שם שלושה כאלה ונראה לי שהראשון זה מה שצריך). התקנתי אותו, עכשיו יש לי בשולחן עבודה קובץ Nero StartSmart , אני פותח אותו, ומופיע לי תפריט. עכשיו, יש לי שני קבצים, Cue and Bin של משהו שאני רוצה לצרוב לדיסק, איך אני עושה את זה? לאן אני הולך מהתפריט הראשון של התוכנה? יש לי צורב Lite-On 52x32x52 אם זה משנה... תודה מראש דרך אגב, לינק לאיזה שהוא מדריך גם יעזור...

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. שלום, לאחרונה התקנתי במחשב שלי ווינדוס 7 בגרסת 64 Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. יצוין, כי לוח האם שלי הוא LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט Intel P43. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרט…

4. שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by saar,

שלום לכולם. לפני מספר ימים עידכנתי את תוכנת המדיה פלייר ומאז בכל הצגת סרט ישנם מספרים מוזרים המופיעים בחלון הסרט עצמו (בדרך כלל בצבע ירוק). מישהו יודע על מה מדובר ואיך נפתרים מהמטרד הזה? :-\ ד"א, המספרים מופיעים גם בעת הפעלת המדיה פלייר באתר מסויים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. SVCD Player With Subtitles

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by ATT,

יש לי קובץ סיומת EISY ואני לא מוצא תוכנה להפעיל מבטיח שליחת משחקים קטלניים במתנה למי שישלח לי תוכנה או עזרה או שם תוכנה כדי להפעיל

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  9. אלא עם דפדן אחר שברשותי למרות שפיירפוקס מוגדר כברירת מחדל. למישהו יש מושג איך מגדירים את זה באאוטלוק? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by free fraek,

אז ככה אני מפעיל את האייסי ואז הוא משמיע את הצפירה הזאת ב"מפעיל" ואז פשוט לא נכנס! אני מחכה דקה שתים ועדיין.. ניסיתי להתקין מחדש ולא שינה כלום.. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  12. שלום , אני משתמש במירק להורדת כל מיני דברים (חוקיים חוקיים) ואני עובד עם אתרים שעושים בעזרתם חיפוש, אני לא בטוח שמותר לי לפרסם את שמם פה אז אני לא אפרסם העניין הוא שבאקספלורר, אחרי החיפוש, אני מקבל קישור, שעליו אני לוחץ, זה פותח לי את הסרבר והערוץ במירק ומה שנותר לי לעשות הוא CTRL+V כדי להעתיק את הפקודה שהוא הכניס אוטומאטית לזיכרון.... יש איזו דרך להוריד פלאג אין למוזילה כדי שהאתרים האלו יתפקדו כמו שצריך?? תודה...

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. הורדתי Everest portable, התוכנה פועלת אבל לא מציגה בmonitor את המעלות של כרטיס המסך. האם ככה זה אמור להיות, או שאני צריך להפעיל את זה איפשהו? חיפשתי באפשרויות של התוכנה ולא מצאתי. מדובר על מחשב נייד עם כרטיס מסך Radeon 5650

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. אני מחפש מברשות של ציוד אלקטרוני כמו אוזניות רמקולים מיקרופונים וכו..מיקסרים וזה הבנתם את הקטע זה בשביל עיצוב של את רדיו וזה מאוד חשוב לי אני כבר חיפשתי ביותר מ20 אתרי מברשות זה מאוד מיאש לחפש בכל כך הרבה...ואני בטוח שישנם כאלה מברשות בגלל שראיתי שימוש בהם בעבודות אחרות... תעזרו לי בפורום ועל כל מקרה האייסי שלי הוא: 214779762 דרך אגב הנה העיצוב בצורה מאוד חלקית!! יש עוד מלאאא מה לשנות ולהוסיף מה דעתכם השתפרתי?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. נחמקו לי הפרטישנים בWINDOWS XP הם היו בפורמט NTFS משהו מכיר תוכנה שתוכל להחזיר את ה MBR ולתקן את הנזק

17. Started by p_q,

יש לי אימיול של LIONETWORK 4.2 שאני מפעיל את התוכנה אז לוקח לו הרבה זמן להיתחבר... איך פותרים את הבעייה המעצבנת הזו? תודה מראש...

18. התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by WildFire,

אני מריץ את הגרסא בצד < והיא עושה לי הרבה בעיות משום מה, אני חושב שאולי זו בעיית תמיכה בWIN7, למרות שיכול להיות שאני טועה. דוגמא לבעיה היא שבאתר https://www.battlefieldheroes.com/ הוא דיי נלחם איתי עד שהוא שומר את ההתחברות. [לא קורה בie]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. Started by snupi58,

שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. שלום מכיר שלי מנסה לנגן קובץ מסוים הלינק כאן http://stream.realimpact.net/?file=realimpact/soundportraits/yiddish/gems/the_greedy_mother-entire.smil הוא רושם שצריך את התוכנה RealPlayer האם התוכנה חינמית או עולה כסף מישהו יודע איך אני מנגן את הקובץ ניסית לפתוח אותך דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER ולא הצלחתי למישהו יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  24. באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא... אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה........... גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס

• 10 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים