תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה בידיוק עושים מההתחלה? נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האימיול שלי ( ספריית ה Temp וה Download ) מותקנות לי בדיסק אחר D ולא בדיסק של מערכת ההפעלה . האימיול היה בתהליך מתקדם של הורדה שנאלצתי להוריד Ghost על דיסק של מע' ההפעלה. לאחר הורדת האימג' נוכחתי לראות שגם ההורדה נעלמה למרות שוב שסיפריות האימיול ( temp ן download ) מוגדרות בדיסק פיזי אחר . למה תופעה זאת קרתה ? ואיך אפשר אולי לנסות להציל את מה שהיה בתהליך ההורדה ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי LOW ID והחיפוש של המיול לא מוצא כלום. תעזרו לי לפתור את הבעיה בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עבדתי ב3DSMAX, יצרתי לי כמה MATERIALS עם VRAY, החלטתי שהגיע הזמן לשמור (כדי שאני לא יאבד את המטריאלס האלה) לחצתי CTRL+S, ופתאום הופיע לי שגיאה.. השגיאה הזאת מופיעה גם כשאני טוען מחדש את הסצינה (אחרי הדלקה מחדש של מקס) אני משתמש בVRAY בגירסא 1.5 RC3 אם זה משנה ומקס גירסא 8...
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה ... אז ככה התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 11 בטא כדי לראות איך הוא . בקיצור הוא עושה לי בעיות בגלל שזה עדיין בטא, אני רוצה להסיר ולהחזיר את 10 אבל אני לא מצליח כי הוא לא מופיע לי בלוח הבקרה, וגם ניסיתי לשחזר אבל ללא הצלחה ,יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זהו מחשב נייד שיש בו מערכת ההפעלה Vista basic. יש בו חומת אש של McAfee. החומת אש של הווינדוס מבוטלת. קודם כל כשפתחתי את האימיול לראשונה הוא רושם לי שהוא לא מצליח ליצור את התיקיה Incoming ו- Temp, אז יצרתי בעבורו. בהדלקה הוא רושם: Failed to initialize cyptokeys - secure ident disabled ויש רק כפתור אישור. לאחר מכן, התוכנה עולה, דרך המחשב שמחובר לראוטר פתחתי למחשב הנייד את הפורטים שצריך. ראוטר - Siemens SL2-141. בניסיון להתחברות לשרת באימיול: eDonkeyServer No 1 הוא מנסה להתחבר ורושם: appears to be dead. בניסיון לשרת: Sharing Kingdom 1 הוא מצליח ויש LOW ID או שהוא לא מצליח להתחבר בכלל ומקבל timed out. בכל אחד מהמקרים אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש וה eD2K וה KAD לא מחוברים…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני צריך עזרה תעצבו לי לוגו ללהקה שלי... DIABOLIC לפי דעתי כדאי לשם את השם ואז מתח למעלה בין הכתוב להוסיף איזה גולגלת ורקע שחור... אבל אם יש לך רעיון אחר אז בקשה.. תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אבל רכשתי מחשב חדש ואני מנסה להכנס לצ'ט תפוז , הצ'ט רוצה להתקין תוכנה כלשהי על המחשב אבל אינו מצליח להתקין אותה. צרפתי צילומי מסך - יש למישהו רעיון במה מדובר? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אולימפוס 765UZ פוטושופ LEVELS TOOL קרופ מקורי. ^^גודל דסקטופ
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום..(אפשר לנשום נשימת רווחה לתפיסת בני סלע הכלב..!) התקנתי לפני כ3 חודשים את האנטיוירוס המומלץ מאוד גם מבחינת ביצועיו וגם מבחינת הקלות שבוא הוא מותקן ומבחינת המקום האפסי יחסית שהוא תופס מהזיכרון ומבצועי המחשב. לפני יומיים הוא מדווח לי כי הUPDATES נחסמו וכי עברתי עכשיו לרשימה השחורה ואין יותר עדכונים..ניסיתי להתקין סיריאל של דוד שלי אך זה לא תופס וגם את הסיריאל שלי זה לא תופס... שמעתי שיש KEY שבאמצעותו אפשרי להמשיך את העדכונים כרגיל..אפשר להמליץ לי על אנטיוירוס אחר ברמה גבוהה או המלצה על מה לעשות..תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש את הקליפ הזה יש לו כל מיני אפקטים מאוד יפים משהו יודע אולי באיזה תוכנה הוא משתמש?. יש לי את התוכנה VEGAS אבל אין אפקטים כאלה . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יצאה גרסה חדשה לתוכנת הניטור הפופולרית אוורסט, גרסה 2.50 החדשות הרעות - גרסת הHOME EDITION החינמית הופסקה, ולא יהיו יותר גרסאות חינמיות אלה גרסאות בתשלום עם TRIAL :-X החדשות הטובות - יש המון שיפורים ותוספות לגרסה החדשה , יש חלון מינימליסטי חדש כמו CPUID שמרכז את כל המידע העיקרי, בנצ'מארק לדיסקים קשיחים ועוד http://www.lavalys.com/products/whatsnew.php?pid=3〈=en
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מחפש דרייבר לכרטיס קול.... הינה פרטים סוג הדרייבר:דרייבר קול REALTEK משהו כזה[/r] חברה ודגם: intel pentium 5200 דגם לוח האם:intel pentium 5200האם המחשב הוא נייח או נייד?נייח תמונות: http://uploads.upng.co.il/f0af017a6a21884bd88911.bmphttp://uploads.upng.co.il/1ca89439a3d333da8edef9.bmphttp://uploads.upng.co.il/d24250367fc30986588065.bmp אני יודע שזה מחשב ישן ושקשה למצוא תודה באמת למי שיתן לי
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום,ראשית, אני מקווה שההודעה נמצאת במקום הנכון...לא ראיתי קטגורייה הולמת יותר... מע' הפעלה- XP PRO SP 2,לאחרונה ישנם כמה סימנים חשודים, המעידים אולי על השתלטות מרחוק על המחשב. כאשר תוכנה כלשהי פתוחה על המסך-סייר אינטרנט לצורך הדוגמא- תוך כמה שניות, לאו דווקא בתזמון זהה כל פעם, היא הופכת ל"פעילה ברקע" - דהיינו,לא החלון עליו כביכול אני עובד כרגע... דבר נוסף- ADAWARE,בנסיון לביצוע עידכון הגדרות,מקבל את ההודעה האומרת שעידכונים אינם זמינים.הסרת התוכנה והתקנתה מחדש, גורמת לפתע, לעידכונים להיות זמינים- כאילו משהו בתוכנה עצמה שובש... בדיקת ONLINE SECURITY CHECK, של סימנטק, אונליין,מראה שאין סימני וירוס במחשב... הפיירוול של מייקרוסופט, הופך מעצמו להיות במצב OFF, למרות שבמקור הוא …
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-