עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ניר.,

אני מתשמש באוט לוק אקספרס ויש לי בעיה במחיקת ההודעות... כאשר אני רוצה למחוק הודעה (כך שהיא תשלח לפריטים שנמחקו) ע"י לחיצת הלחצן "מחק" שבתוכנה או על מקש DELETE אז התוכנה לא מאפשרת לי את המחיקה של ההודעה ...רק בשילוב של המקשים SHIFT+DELETE אז ההודעה נמחקת... מישהו יודע מה הבעיה / התקלה ויצד פותרים אותה ?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום לכולם .. ביזבזתי את כל הנוהל שבת שלי על להעיף ת'וירוס המעצבן הזה שנקרא kurd.exe אחד הדברים המעצבנים שקרה לי בהיסטוריה.. בקיצר בהתחלה הוא עשה לי בעיות שכשאני לוחץ מקש ימני על C או D זה כותב לי kurdistan אז איכשהו הצלחתי להעיף את זה עם אחת התוכנות של ה spyware אבל נשארו עוד הרבה בעיות וטרויאנים - אני לא יכול להכנס ל Task manager וכשאני מנסה זה כותב לי שזה נחסם ע"י האדמיניסטרייטור אבל זה אני השולט במחשב לא ?!@?#$!@ קיצר איזה כורדי השתלט לי על המחשב כנראה ועושה פה בלאגנים ניסיתי להתקין כבר מלא תוכנות וגם AVG 8.0 המלא ופשוט שומדבר לא עוזר - התוכנות מוחקות את הוירוס ואז הוא חוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, ביציאה אלימה ממשחק זה תמיד יקרה, ואז שום משחק רציני לא מופעל. במשחק רציני אני מתכוון למשחקים תלת מימדיים, כאלו שדורשים עיבוד מיוחד. כל מיני FREEWARE פועלים בלי בעיה. אין לי מושג מה מקור הבעיה. זה קורה לי כבר הרבה זמן. ד"א, SPORE עלה. אתם יכולים רק לדמיין את הפנים המאוכזבות שלי אחרי ששורה של משחקים לא פועלים, ביניהם PURE, CRYSYSWH, COD4, WORMS ARMA.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by bariko,

שלום רב, צירפתי כאן את תוצאות הסריקה של ספייבוט שהתבצעה היום. מאחר שאני משתמש חדש בתוכנה, אשמח לקבל הכוונה לגבי התוצאות הללו. איזה מבין הבעיות שהתגלו ניתן להתעלם, ואיזה מהם צריך (ואפילו חייב) לאפשר לתוכנה לתקן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Ncoder,

בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

שלום. האם מישהו יכל לעצב לי כרטיס ביקור בישביל אבא שלי. בעיקרון אין הרבה מה להשקיע, צריך משהו פשוט. אבל אין לי ראש מתאים לדברים האלה ויש פה כמה שאני בטוח שיש להם. את הפרטים אני ישלים לבד (פלאפון, איימיל, שני משטים, שם....) השם זה אייל לוי, ולחברה קוראים מעגלים של הצלחה. אם אתם יכולים לעצב לי גם לוגו (שיהיה גם בכרטיס ביקור) הלוגו מורכב מ3 עיגולים שמחוברים אחד בשני (כמו הסמלך של האולמפידה אבל בקו ישר) ירוק, צהוב אדום. אני לא רוצה לרשום הרבה מידי אז אם למישהו יש בעיות שידבר איתי בפרטי. אם מישהו רוצה יש לי הזמנות לTL בתמורה. מקווה שתעזרו לי. ד"א אבא שלי הוא מאמן אישי תודה מראש אביב

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by free fraek,

אז ככה אני מפעיל את האייסי ואז הוא משמיע את הצפירה הזאת ב"מפעיל" ואז פשוט לא נכנס! אני מחכה דקה שתים ועדיין.. ניסיתי להתקין מחדש ולא שינה כלום.. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  11. התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by massinvallus,

איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by maverick,

יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by gal_il50,

האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Arnold,

זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Dr Hardware,

אצלי זה חבילה של סקיוריטי של F-Secure שלוקחת עם כל הפרוססים שלה טוטאל 33 מגה. כוללת אנטיוירוס פיירוול ומעדכן אוטומטי. זה נחשב נורמלי? כי המחשב זז טוב סה"כ... זה ממש ממש הרבה? כי אחרת אני אחליף אפלו שאני אוהב את זה *כמה זה אצלכם? נא לא לגלוש לעניינים של המלצות ושטויות... כבר עברנו על הכל

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by MetalB,

WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  19. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. היי חבר'ה, יש לי את פינל פנטזי 8 מקורי (4 דיסקים) במחשב, ואני רוצה לראות את הסרטים לא רק בתוך המשחק כאילו המרת הקבצים הקבצים הם עם סיומות PAK, FI, FS ויש קובץ אחד שאין לו סיומת "DISC2" אם מישהו יודע על דרך או על תוכנה שעושה מה שאני מבקש בבקשה לעזור. אם כבר אני שואל אז יש לי משחקי פלייסטישן (פינל פנטזי 9) אז גם את הסרטים שלהם הייתי רוצה לראות בלי לשחק תודה. :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא לסרט לדיסק...נגיד משחק....

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  22. האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by avishi,

שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3409399,00.html enjoy !

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.