עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamoo,

טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  2. יש כל מיני תוכנות שנותנות שליחת SMS חינם....האם ניתן לשלוח דרכם SMS לכל מיני שרתים ואז למעשה יוצא שלא משלמים ?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by moshen1169,

שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by Lenya,

שלום רב! היום נתקלתי בבעייה כזות : ישנם משחקים שאני מעלה והמסך נירא פשוט גרוע כאילו (כרטיס מסך לא יושב טוב במקום, הכוונה פסים כאלה וצבעים נרעים כמו צבעי VGA ) וישמנם משחקים שאני ראוה רגיל וטוב . המשחקים שנראים היום גרוע הם עבדו בזמנו רגיל. משהו שאולי יש קשר לפני יומיים עשיתי UPDATE לדרייברים של כרטיס מסך. תודה !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by at,

מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by 888,

הורדתי משהו עכשיו הקובץ ניראה כמו קוביות קרח.... עכשיו ניכנסתי לפתוח את הקובץ ומצאתי את השגיאה הבאה: http://img17.echo.cx/my.php?image=1500150014883gi.jpg מישהו יודע מה הבאיה?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  7. היי עברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1 בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכון אני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקוע תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by avinos,

It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by harry,

יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  10. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Boomer,

עכשיו קראתי בחדשות שרק קצב הפריימים במשחקים משפיע על התוצאה הסופית. אז בשביל מה בכלל המבחנים הארחים? גם פעם מישהו כתב שאם מוסיפים את מבחני האיכות תמונה (Pro Version) משפיעים על התוצאה. זה גם לא נכון?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by שגיאב,

אני מנסה לפתוח את האנטי וירוס וזה יוצא כל שנהי אני מנסה לעשות משהו מהאנטי וירוס וזה פשוט יותא המתוכנה כנראה וירוס גורם לזה אבל איך אני מוחק אותו או מפסיק אותו מאוד חמור ! תעזרו לי בבקשה !

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by LRa,

שלום, יש לי כמה קבצי PNG שהם INTERLACED. איך אני יכול להפוך אותם ללא INTERLACED? בנוסף יש לי עוד קבצים כאלה בהרבה ספריות שונות. האם קיימת תוכנה שיכולה לחפש בכל הספריות ולהפוך את כל הקבצים ללא INTERLACED? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Bar1234,

שלום חברים... אז הבעיה היא כזאת: היה לי צורב של LG וכאשר הייתי צורב שירים הם היו קופצים לי באמצע.... קניתי צורב NEC חדש וכשהרכבתי אותו אותה הבעיה חזרה שוב.... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה??.... (צורב חדש וגם קניתי דיסקים חדשים והבעיה נשארה)..... תודה בר...

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש תוחנה, אשר יכולה להגיד בזמן נתון איזו תכנה או SERVICE משתמשים ב-HD. פשוט הרבה פעמים קורה לי שדיסק קשיח עובד חזק והרבה זמן מבלי שאני עושה משהו, למרות שאיחוי דיסק מבוטל. אשמח לתשובות, אם יש בכלל תוכנה כזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by zuq,

באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by dima_ga,

שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל "להעתיק" או "לצלם" את קטעי הוידאו והקליפים ביוטיוב כך שלא אצטרך לחפש אותם שעה ולהוריד אותם. למשל תוכנה שמצלטת את המסך מחשב שלך אבל בוידאו ובפורמט נורמלי שאני יוכל לצפות בזה בנגן אמפי4 שלי ובמחשב.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?

24. יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by MasterOr,

אני ראיתי אצל אנשים אחרים שבמסנג'ר שיש להם באפשרויות של ההודעה למטה לשלוח או טקסט או ציור. אני לא מבין למה אצלי אין את זה. יש דבר שנקרא TYPE אני חייב לציין שראיתי את זה רק בגירסה של העברית אבל אני לא חושב שזה קשור...

• 11 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.