עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by ברק,

אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מסך רחב SAMSUNG 2243BW ולא מצאתי בו אפשרות למעבר מגודל מסך 16:9 לגודל 4:3. האם יש תוכנה שעושה את זה בלחצית כפתור? או שאולי יש פונקצייה כזאת במסך עצמו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, מותקן אצלי פיירפוקס כבר הרבה זמן ,אבל לאחרונה אני נתקל באיטיות בגלישה. הדבר היחידי שמסדר את הבעיה הוא מחיקת הפיירפוקס והתקנתו מחדש... וזה מעצבן כל פעם מחדש להוסיף את התוספים ולסדר את הסימניות ושאר הדברים... יש פיתרון לזה אולי?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ? והאם אני צריך לעשות עוד משהו חוץ מחיבור הטלויזיה/מצלמה לכרטיס מסך כדי לראות את זה - הכרטיס מסך שברשותי הוא: HIS 1950X PRO VIVO/TV-O

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אני רוצה תוכנה טובה יותר מ MEDIA PLAYER איזה אתם ממליצים לי? ???

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  9. מקלדת באמת נהדרת אין מילים פשוט תענוג לכתוב איתה. בקיצור לא קיבלתי דיסק דרייבר, מה אני יכול לעשות (חוץ מלהתקשר לחנות שתהיה האופציה האחרונה שלי כי עד שישלחו לי דיסק יקח זמן)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. אממ איזה תוכנה לדעתכם מקודדת קבצי מוזיקה באיכות הכי טובה ועושה ריפ לדיסקים (מקוריים) באיכות הכי טובה? תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  11. יש לי HD שקרס לו הווינדוס ,חיברתי אותו עם USB למחשב כדי לגבות ממנו את כל החומר,גיביתי את כל המסמכים תמונות וכו'. אבל אני צריך גם את כל מה שהיה לי ב OUTLOOK 20007 כמו אנשי קשר ואיימילם ,איפה אני אמור למצוא את הגיבוי לכל זה שאני מחבר את ה HD ככונן חיצוני לווינדוס אחר? תודה !!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by סמי שקשוקה,

יצא OFFICE 2010 ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by gal_il50,

האם אפשר להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 מהאינטרנט ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  16. יש לי בעיה הזויה ומרגיזה אני נכנס כל כמה זמן לYNET שם למשחקי אונליין וכשלוחצים שםע לה לינק "שחקו עכשיו" זה לא פותח כלום אוז יוצא מהמחשב עצמו צליל (לא מהרמקולים כזה צליל של EROR) ממש צלןיל כזה כמו שלוחצים נניח הרבה זמן על כמה מקשים ביחד על המקלדת.. כזה בא מהבפנים של המחשב וזהו זה כל בהמש קורה כשלוחצים על הלינק של השחקו עכשיו וניסיתי בפיירפוקס לבדוק אם זה גם שם ככה ושמה זה סבבה אבל אני רוצה שיעבוד לי באקספלורר כמו שצריך וזה מרגיז לעשות קופי שורטקאט.. עשיתי מספיק פעמים סריקות בספייבוט בתקווה שאולי זה איכשהו יפתור תבעיה ובקיצור זה כבר איזה שבוע או שבועיים ככה מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by ran1809,

אני משתמש בדפדפן של גוגל וממש נהנה אבל יש דבר אחד שהייתי רוצה להוסיף לו ואני לא מוצא איך. ברגע שאני מקליד לו סיסמאות וכאלה הוא שואל אם לשמור ואני אומר לו כן ואין בעיה, יש בעיה כאשר אני רוצה לעשות השלמה אוטומטית, כלומר אני רוצה להתחיל לרשום את המייל והוא ישלים לי אוטומטית כי אני מוצא עצמי כל שניה כותב את המייל שלי בכל מקום וזה מעצבן ובאקספלורר הייתה לי את האפשרות. האם בכרום היא קיימת ואם כן אז איך מפעילים? תודה רן

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by MDK,

יש לי תוכנה בשם PRODJ משנת 1998 שלא עובדת על הWINXP.... ניסיתי לשנות את הCOMPATIBILITY אך לא עזר...ניסיתי לחפש אולי עדכון באינטרנט אבל התוכנה כל כך ישנה שלא כתוב כלום עליה...:\ יש למישהו רעיון ? :

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. אודה למי שיוכל לשלוח לינק להורדת הדרייבר או לשלוח אליי לאימייל rjjb7@walla.co.il את הדרייבר. בתודה, רועי.

20. Started by אחד שיודע,

הי רציתי לדעת אם התקנתי את SPLASH PRO בנוסף ל - BS Player, באיזה קודקים ה - SPLASH PRO ישתמש? או יותר נכון, איך אני בטוח שהוא ישתמש בחבילת קודקים שלו? ואם אני מסיר את ה-BS , אני מסיר גם את הקודקים המובנים שלו? חפרתי קצת... תודה בכל אופן !

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by 4Jax,

אני מנסה להכנס לוונטרילו זאת תוכנה והאנטיוירוס חוסם אותי זה מוחק אותה מה אני עושה? זה דחוף :'(

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by at,

מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:32:03, on 18/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\TerraTec\Sche…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by avinos,

It seems that i cant write in hebrew on forums and search engins please help me...... thanx

• 5 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.