תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת נורטון אנטי-וירוס 2008 ביומיים האחרונים, עולה אצלי כמעט כל רגע הודעה של התוכנה המדווחת על חסימה של משהו שעלול היה להזיק למחשב. (החלון הקטן בצילום) לחיצה על VIEW DETAILS מראה את הפרטים בחלון הגדול. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה שנים, ומעולם לא זכורה לי תופעה כזו. מה זה יכול להיות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אין לי שום ניסיון קודם ביצירת image , אבל שמעתי איפשהוא שאת הקובץ ghost צריכים לשמור במחיצה של FAT32 ולא NTFS. אני בדיוק עומד להתקין ווינדוס xp מחדש על המחיצה הקודמת ויש לי הזדמנות ליצור מחיצה נוספת. האם באמת חייבים FAT32? תודה!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי פיירפוקס כבר הרבה זמן ,אבל לאחרונה אני נתקל באיטיות בגלישה. הדבר היחידי שמסדר את הבעיה הוא מחיקת הפיירפוקס והתקנתו מחדש... וזה מעצבן כל פעם מחדש להוסיף את התוספים ולסדר את הסימניות ושאר הדברים... יש פיתרון לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
^ תודה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי ZoneAlarm extreme security עכשיו במחשב אחד עובד בלי בעיות לעומת זאת במחשב השני ש-zonealarm מותקן שלוחצים על לפתוח תוכנה כלשהי הלחיצה לא עושה כלום לעומת זאת שzonealarm לא מותקן הכל עובד(אבל אני לא רוצה להשאר בלי אנטיוירוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב, ברגע שהתוכנה מצליחה להתחבר והופכת ל-online אני שומע צליל שגיאה (למרות שאין הודעה) והתוכנה נסגרת. מישהיו יודע אם זה קשור במקרה למערכת ההפעלה? אני ממש צריך עזרה, אז בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?
-
-
שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לכל מען דבעי........ עשיתי ניתוח של קבצי dmp אצלי במחשב וכולם הראו את אותו הדבר............... Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) מה זה אומר??, במה יש לי בעיה ומה אני צריך לפתור??? בבקשה עי…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-