עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה מה שקורה לי ביומיים האחרונים: באופן מפתיע, קופץ לי סוג של פופאפ שהכותרת שלו היא: CiD: ואחריו כתובת האתר, וכמובן, הבאנר עצמו. הרצתי את AD-AWARE בגירסא הכי עדכנית ואני לא בטוח שהבעיה נפתרה. אני שוקל להשתמש ב SYSTEM RESTORE על מנת לשחזר את המערכת מלפני כמה ימים וכך לפתור את הבעיה. האם למישהו יש הצעה לדרך שתעזור להפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by supercars,

אהלן, יש לי כמה שאלות בסיסיות ביותר בקשר לפרוייקט שאני מכין באקסס: 1. יש לי שני טבלאות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים. לשם כך יצרתי טבלת קשר. האם שני השדות שהקשר ביניהם הוא רבים לרבים חייבות לשמש כמפתחות ראשיים בטבלאות המקוריות שלהן? 2. יצרתי טופס חדש בו הוספתי שתי פקדים שקראתי להם בשמות מסוימים, מחקתי אותם ויצרתי חדשים - אך האקסס מנע ממני בלקרוא להם באותם שמות בטענה שהם עדיין "קיימים", למרות שמחקתי אותם. אם כך, כיצד ניתן למחוק אותם לגמרי כך שהשם לא יהיה תפוס יותר? 3. כיצד ניתן לחתוך (להקטין) טופס משמאל?‬ למעלה, מימימין ולמטה אפשר לחתוך, אך כיצד ניתן לעשות זאת משמאל (איפה שהסרגל)? תודה מראש, כל עזרה תתקבל בשמחה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. רקע על התוכנה: התוכנה עצמה היא כלי מצויין להפוך את שלוחן העבודה שלנו ליותר שימושי ומגוון יותר, והיא עושה זאת על ידי הוספת תאריכונים, שעונים, לוחות מודעות, אייקונים זזים ועוד... התקנתי אותה לא מזמן והוספתי לשולחן העבודה שלי את י LONGHORN DOCK שזה בעצם הצג שמופיע ב WINDOWS החדש (LONGHORN) עם השעון, המד זכרון, ועוד... תמונה א' - http://goldberg--online.com/untitled.JPG עכשיו, העניין הוא שאני רוצה את ה DOCK הזה קבוע על שולחן העבודה שלי ושהוא ישמש הגבול של התוכניות, כלומר עכשיו כשאני רואה את שולחן העבודה שלי אני רואה את ה DOCK כמתואר בתמונה א', אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב שלי או כל דבר אחר זה מכסה אותו, אז ה DOCK נשמר בעצם רק לשולחן העבודה, האם אני יכול להפוך אותו לגבול וב…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שבוע טוב, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי ללוח מדגם : P5Q , עכשיו נכנסתי לאתר של אסוס והגעתי לכאן : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k , ואני לא בטוח ממש איפה העדכונים של הביוס, לכן אני מבקש שתסבירו ותעזרו לי. תודה ושבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by emperor,

שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by Ben N,

טוב אז ככה.. לחברה שלי פעם התקלקל המחשב, קיצר פה ושם, לקחתי את ההארד דיסק שלה, חיברתי למחשב שלי, גיביתי, פירמטתי והתקנתי עליו מחדש ווינדוס. אבל מה קרה? 1) כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב שלה הוא לא קיבל את הווינדוס והייתי צריך להתקין מחדש אותו במחשב שלה (כן, אני מכיר תבעיה הזאת ושכחתי ממנה.. אבל זה כבר סודר ממזמן) 2) עכשיו כשהמחשב שלי עולה (נגיד אחרי ריסטרט או כיבוי) הוא שואל אותי איזה ווינדוס להפעיל, את הווינדוס שלי (XP Pro) או את הווינדוס שהתקנתי בהארד דיסק שלה (XP Home). עכשיו הבנתי מאח שלי שבסה"כ זה דורש שינוי קטן באיזה קובץ ווינדוס שהסיומת שלו זה .ini או משו אחר לאדע.. מישהו יודע אפשר להוריד את האופציה השנייה של הבחירה שגם ככה לא עובדת כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס שלי ו…

10. שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של חברת DELL. לפני שבוע בערך הייתה הפסקת חשמל בבית מאז המחשב עלה מידי פעם עם מסך כחול, עד ליום שהארד דיסק כבר לא זיהה את הפרטישיין. התקנתי WIN בהארד דיסק נוסף שהיה לי , וחיברתי את הכונן הקודם בנסיון לראות האם המחשב יזהה אותו ויהיה אפשרי להוציא ממנו נתונים. אז ככה המחשב מזהה את הכונן. ברגע שאני מנסה להכנס לכונן הוא רושם לי שהכונן לא מאותחל. ניסיתי לשחזר נתונים עם התוכנה: Recover My Files, היא מוצאת לי בס"כ איזה 300 קבצים לא משמעותיים. אני אשמח לעזרה. אפילו מבעל מקצוע כמובן תמורת תשלום. תודה לכולם ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. hjkfhjkgj

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by One Man Army,

היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by SharKiMaN,

יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. אם למישהו יש את הידע ומוכן לעזור אני אשמח להיעזר בו. תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. שלום . ניסתי להתחבר דרך הנייד שלי על ידי התוכנה הקבועה( Remote Desktop )לעבודה מרחוק ומשום מה אני לא יכול להתחבר . מי בבקשה יכול לעזור.-

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  19. Started by xcalibur,

יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה

20. אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  21. Started by iakovl,

כחלק מהמהלך לשפר את ההורדות שלי אני רוצה ליעל את ההורדות האוטומטיות שלי דרך הRSS באמצעות יציאת פילטר טוב יותר להלן דוגמא ישנו קובץ ששמו [aaa]_bbb_1_[h264].mp4 ישנם 4 גורמים חשובים לי [aaa] - ההוצאה של הקובץ = לכל קובץ שאני מוריד יש מס' הוצאות שונות. אני לדוגמא רוצה רק את aaa ולא CCC BBB - שם הקובץ = לרוב התבנית זהה (כמו כל שם) אך לפעמים נוסף במקום רווח "." או "_". [H264] - הקידוד = לפעמים יש מס' קידודים גם לאותה הוצאה. אני רוצה קידוד מסויים אבל לא קידוד אחר .mp4 - סיומת = אותו רעיון כמו הקידוד איך לפי זה אני יכול ליצור פילטר ביוטורנט על מנת שיבחר בדיוק את הקבצים הנחוצים לי והנחוצים לי בלבד

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by MoFo,

אני מנסה לעשות OverClocking לכרטיס Sapphire Radeon 9550 בעזרת התוכנה הזאת אך משום מה התוכנה לא זוכרת את הגדרות המהירויות שכיוונתי ולאחר אתחול המחשב מהירויות זכרונות כרטיס המסך והליבה חוזרים לברירת המחדל שלהם, אני זקוק לעזרה ולהסבר כיצד להשתמש בה. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה . לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב. השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600 תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום חברים, הורדתי הופעה של ג'מירוקוואי בקובץ mpg אבל משום מה אני לא מצליח לראות אותה על המחשב. כשאני מנסה לפתוח ב-MV2Player אני מקבל הודעה "File xxx.mpg The source filter for this file could not be loaded". גם כשניסיתי לצרוב כ-VCD ו-SVCD קיבלתי הודעת שגיאה לגבי הקובץ. פתחתי את הקובץ ב-VirtualDubMod ועולה הקובץ. איך אני מקדד אותו מחדש כדי שיעבור בתוכנות וגם כדי שאוכל לצרוב אותו ל-SVCD? תודה מראש ומתחנן לתשובה מהירה, ניר.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין להשתמש בתוכנה CPU-Z. חיפשתי באינטרנט (גוגל), ובפורום ולא מצאתי קישור להורדה שלה. אני מבקש שמישהוא בבקשה, ישלח לי קישור ישיר של ההורדה הזו. תודה מראש לעוזרים וללא עוזרים

• 2 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.